Dalībnieka diskusija:Varg~lvwiki

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Esi sveicināts(a) Vikipēdijā!


Sveiks(a) Varg~lvwiki. Esi sveicināts(a) latviešu valodas Vikipēdijā.

Vikipēdija ir brīva enciklopēdija ar bezmaksas saturu, kuru var lasīt un rediģēt ikviens.


Diskusiju lapās lūgums parakstīties ar 4 tildēm (~~~~) vai rīku joslā nospiest pogu . Paldies.

--PapuassBot 09:49, 10 aprīlī, 2009 (UTC)

Maķedonija[labot pirmkodu]

Ko tu plosies ar to Maķedonijas Republiku? Tā tik un tā ir pamatnozīme terminam "Maķedonija". Visas pārējās nozīmes ir nozīmju atdalīšanas lapā. --Kikos 15:37, 23 aprīlī, 2009 (UTC)

Man ir atlicis izmainīt tikai burtiski dažus rakstus (tur kur runa ir par viduslaikiem, pāradresēšu uz nozīmju atdalīšanu). Tā pamatnozīme ir pagaidām. Kad būs kāda kripata no rakstiem par reģionu, terminoloģiju, nosaukumu un šito, tad "Maķedonija" varēs pāradresēt uz nozīmju atdalīšanu vai reģionu vai attiecīgu terminoloģijas rakstu. Tieši pašlaik angļiem atkal kāda brigāde ir 100 reizi nomainījusi nosaukumu un pāradresāciju (uzsitot uz Macedonia nonākam mūsdienu valstī) un ved kārtējos karus, bet tas kārtējo reizi ir uz īsu laiku. --Varg 17:59, 23 aprīlī, 2009 (UTC)
Tai pamatnozīmei kā valstij arī jāpaliek. Mūsdienu valsts tomēr ir svarīgāka par vēsturi un Grieķijas reģioniem. Nesāksim nu šeit arī. --Kikos 18:02, 23 aprīlī, 2009 (UTC)
Bet, protams, kamēr nav izklāstīti pātari simtos kilobaitu, desmitos apjomīgu rakstu par šo lietu, lai sabiedrība saprastu, pat pacelt šādu jautājumu ir bezjēdzīgi. Biju domājis par tālu, tālu nākotni. --Varg 18:30, 23 aprīlī, 2009 (UTC)
Sapratu, tikai lūdzu bes paaugstinātiem toņiem, ok? --Kikos 21:12, 23 aprīlī, 2009 (UTC)
Es rakstīju, ka latviki par šo tēmu pagaidām nekas nav un pāragri pat ieminēties kaut ko mainīt. Ja arī gribētu, nav kur pāradresēt. Kur tad ir "toņi"?--Varg 21:31, 23 aprīlī, 2009 (UTC)

Šajā gadījumā atbalstu Varg - noteikti ir jātaisa nozīmju atdalīšana, jo reāli mūsdienu Maķedoniju viegli sajaukt ar vēsturiski slaveno Grieķijas provinci. Mazāk pieredzējis lietotājs, meklējot seno Maķedoniju pēc pašreizējās sistēmas to varētu arī neatrast.--Riharcc 04:08, 24 aprīlī, 2009 (UTC)

Mazāk pieredzējušam lietotājam meklēt ko vikipēdijā par Maķedoniju (veco vai jauno - vienalga) nebūs jēgas vēl kādus gadus 5 - būsim tomēr paškritiskāki pret sevi. --Krishjaanis 06:30, 24 aprīlī, 2009 (UTC)

Tur vienkārši notikusi ir ģeogrāfiska un vēsturiska terminu "nobīde", un daudz plašāk par Riharcc minēto valsti. Tāda apmēra manipulācijas precedentu ar vārdu ir grūti sameklēt. Es gribēju klusi un mierīgi sakārtot linkus, kur bija minēta Maķedonija. Saliku pa plauktiem - "Maķedonijas Republika" vai "Maķedonija (senā)". Viduslaikus un periodu līdz 1991. gadam pagaidām nebija kur likt (ja nu vienīgi uz nozīmju atdalīšanu), tāpēc atstāju kā ir. Arī veidni ar karodziņu neaiztiku. Ierosināt diskusiju par nosaukuma maiņu valsts rakstā nebiju paredzējis. Kā saka - no mušas ir iznācis zilonis. P.S. Pievērsiet lūdzu uzmanību interviki saitēm uz šo valsti. Vai tiešām praktiski visus ir apstrādājuši "grieķu nacionālisti"? --Varg 08:22, 24 aprīlī, 2009 (UTC)

Nozīmju atdalīšana[labot pirmkodu]

Visai daudzās nozīmju atdalīšanas lapās esmu redzējis kategorijas. Šeit, piemēram - Angļu-afgāņu karš. Tā ir jābūt?--Varg 11:16, 28 aprīlī, 2009 (UTC)

Domāju, ka nē. (IMHO) --Bebers 11:21, 28 aprīlī, 2009 (UTC)
Es domāju, ka kategirijas var likt, ja atdalāmie termini iekļaujas kādās kopīgās kategorijās (kā, piemēram, ar tiem kariem. Tas nav nekāds retums arī angļu Vikipēdijā). Ja termini ir principiāli ar citu nozīmi, tad, protams, kopīgās kategorijās tos neiebāzīsi... Bet vajadzētu uzzināt oficiālo Vikipēdijas nostāju šajos jautājumos.--Riharcc 11:23, 28 aprīlī, 2009 (UTC)
Jāpagaida, lai pārādās vietējie guru un saliek visu pa plauktiem, vai norāda uz attiecīgām "vadlīnijām". --Varg 13:05, 28 aprīlī, 2009 (UTC)
Neesmu nekāds guru, varbūt tāpēc nesaprotu, kā tāda kategorija varētu noderēt. Disambig lapas faktiski jau ir palīglapas, lai kaut kur aizvestu, ja cilvēks nezin precīzu nosaukumu. Tāpat nesaprotu, kāpēc šeit piesaukts tas būru karš. --Feens 16:32, 28 aprīlī, 2009 (UTC)
Ja es veidotu atdalīšanu, tad kategorijas neliktu. Bet pašlaik lieta tāda, ka kārtojot kategoriju kokus dažreiz uz šādiem variantiem uzduros. Piemēram, minētā gadījumā tas ir pēdējais "raksts" Kategorijā:Lielbritānijas vēsture. Mainīt un līdz ar to šo praktiku turpināt? --Varg 16:49, 28 aprīlī, 2009 (UTC)
Varbūt metam tās kategorijas arā, bet, ja raksta autors sāks protestēt, turpinam diskusiju? --Feens 21:54, 28 aprīlī, 2009 (UTC)

Es piekrītu - metam ārā - nozīmju atdalīšana jau nav nekāds raksts, gan jau autori pie tām kategorijām neturēsies līdz nāvei. Es izdzēsīšu kategorijas tajās lapās, ko pats esmu izveidojis.--Riharcc 04:33, 29 aprīlī, 2009 (UTC)

Es to "mešanu" veiktu tikai, ja vairākums viennozīmīgi būtu pret tādu sistēmu. Divi lietotāji izteicās, bet diplomātiski. Labi, kā ir tā ir. --Varg 07:22, 29 aprīlī, 2009 (UTC)

Zilās asinis[labot pirmkodu]

Skatos, ka ir kategorijas Anglijas augstmaņi, Lietuvas dižciltīgie, Krievijas muižnieki, aristokrāti un noteikti vēl citi varianti. Tos visus būtu jānosauc par "(valsts) aristokrātiem" un jāliek kategorijā Eiropas aristokrāti = en:Category:European nobility. Pašlaik tai latviskais starpviki ir nepareizs -Eiropas aristokrātijas tituli-, būs jāieliek pareizi. Tā būs labi?--Varg 17:59, 12 maijā, 2009 (UTC)

Noteikti atbalstu.--Riharcc 18:31, 12 maijā, 2009 (UTC)
Faktiski piekrītu, ja vien kāds vēsturnieks neiebildīs. Nezinu aristokrātijas precīzu definīciju. Var būt, ka par aristokrātiem sauc tikai dižciltīgo augstāko slāni. Varbūt palikt pie dižciltīgajiem? Bet neuzstāju, varbūt, ka tie aristokrāti arī der. --Feens 21:52, 12 maijā, 2009 (UTC)
Jā, laikam pārdomāju. Piemērs - cienījamais lietotājs P. ir izvedojis rakstu sēriju par Dabreli, Aso u.t.t. Tiem kategoriju es domāju jau kādas 2 nedēļas. Vai divas "Senlatviešu (baltu?) cilšu vadoņi" un "Līvu cilšu vadoņi (senajā?) Latvijā". Vai vienu "Cilšu vadoņi senajā Latvijā". Ja augstākā kategorija būtu "Latvijas aristokrāti", interesanti skanētu. Kaupo - aristokrāts.--Varg 22:28, 12 maijā, 2009 (UTC)
Man aizdomas, ka agrīnās vadonības sabiedrībā, kāda bija mūsdienu Latvijas teritorijā X-XIII gs., par "aristokrātiju" grūti runāt (ja nu vienīgi entuziastu fantāzijās), jo iztrūkst (nav pierādāma) visai svarīga tās pamatpazīme: statusa mantojamība caur paaudzēm. --anonīms 04:10, 13 maijā, 2009 (UTC)
Atvainojos, žēl ka neredzējāt ironiju tekstā par "Kaupo-aristokrāts". Pilnīgi Jums piekrītu.--Varg 15:45, 13 maijā, 2009 (UTC)

Varbūt zini?[labot pirmkodu]

Man nekas sakarīgs prātā neienāca ar kategoriju, kuru varētu pielikt vai izveidot rakstam par Jāni Pīnupu. Varbūt vari palīdzēt? --Bebers 17:46, 15 maijā, 2009 (UTC)
Kategorija:Otrais pasaules karš --Romāns Kolduns 17:50, 15 maijā, 2009 (UTC)
Ok:)--Bebers 17:58, 15 maijā, 2009 (UTC)
Latvijas Republikas pilsoņu mobilizēšana okupantu armijās (tas pats attiecas uz brīvprātīgo vervēšanu) bija nelikumīga. Līdz ar to jebkāda izvairīšanās ir uzskatāma par pretošanos okupantiem. Nav pat svarīgi, ja kāds konkrēts cilvēks vadījies nevis patriotisku, bet merkantīlu iemeslu dēļ. Tekstā "dezertieris" jāliek pēdiņās, vai jānorāda, ka tā viņu dēvēja okupanti. Kategoriju vajag, pagaidām nevaru izdomāt īsu nosaukumu. Turpat vajadzētu likt Astru, partizānus utt.--Varg 18:24, 15 maijā, 2009 (UTC)
Paldies par aizrādījumu! Izlaboju. Varbūt varētu definēt kā nacionālās pretošanās dalībniekus vai šai gadījumā nevardarbīgās pretošanās dalībnieki? --Bebers 19:07, 15 maijā, 2009 (UTC)
Varbūt kaut ko līdzīgu Latviešu nacionālie partizāni, bet Varg taisnība - tā īsi izdomāt, kur salikt visus latviešu kopā, kas pretojās abiem okupācijas režīmiem (Čakstes dēls, partizāni, disidenti utt..), ir pagrūti, varbūt tā pat nemaz nevar.--Riharcc 19:27, 15 maijā, 2009 (UTC)
Bija viens japāņu karavīrs, kurš arī iznāca no mežiem tikai 90-tajos, tad viens ukrainis, kurš bija slēpies pie radiem līdz pat XXI gadsimtam. Vikipēdijā nevaru atrast, varbūt manas vājās angļu valodas zināšanas pie vainas. Tur varētu būt kāda kategorija, kuru varētu ieviest šeit. --Bebers 19:37, 15 maijā, 2009 (UTC)
Vajag, lai nav pārāk šauri rāmji, rakstu nav daudz. Biju domājis "Pretošanās okupācijas varām Latvijā" vai kaut ko līdzīgu, pagaidām nevaru izdomāt. Kad būs daži partizāni, varētu pielikt papildus to pirmo variantu. P.S. Ar to Ukrainu tomēr ir savādāka tiesiskā situācija, lai salīdzinātu). --Varg 19:48, 15 maijā, 2009 (UTC)
Šis variants par pretošanos liekas diez gan normāls. Nu būs kādreiz jāuzraksta, ja kāds nepaspēs ātrāk, par Laumani, Čeveru utt., bet tur vajag literatūru, kuras man nav ne mājās, ne vietējā bibliotēkā. Par Pīnupu jau viss tas ir, ko var sakasīt internetā:( Pie tam dzīves gadu datus arī vajadzēja speciāli noskaidrot. Ja kādam ir pieeja 1995. gada laikrakstiem, tad tur vajadzētu būt krietni daudz informācijai par viņu, Preiļu bibliotēkā esot arī materiālu krājums par viņu. --Bebers 19:56, 15 maijā, 2009 (UTC)
Man arī liekas normāls "Pretošanās okupācijas varām Latvijā", bet tad varbūt vēl jāpieraksta "20. gadsimtā". Kāds ir vārds tiem Laumanim un Čeveram - rīt varu pameklēt LETA`s preses arhīvā...--Riharcc 20:07, 15 maijā, 2009 (UTC)
Ernests Laumanis un Pēteris Čevers. Paldies:) --Bebers 20:09, 15 maijā, 2009 (UTC)
Arī Tavs un Bebers varianti ir ļoti labi, tikai pašlaik ko tur liktu iekšā? Pat Astru nevar. Tas ir pagaidām. Vadījos pēc tādas loģikas.--Varg 20:27, 15 maijā, 2009 (UTC)

LETĀ par Čeveru nav pilnīgi nekā, bet viens Laumanis ir minēts ļoti plašā rakstā par kādu leģionāru Teodors Kalnāju: "T.Kalnājs pēc tam piedalījās visās Kurzemes lielkaujās. Otrajā pasaules karā samērā bieži pretinieki nonāca tuvā distancē, aci pret aci vai, kā sacījis leģendārais izlūku bataljona komandieris Ernests Laumanis - "tu vari saredzēt kaujā pārvērstos ienaidnieka acu baltumus"." --Riharcc 20:22, 15 maijā, 2009 (UTC)

Par Pēteri Čeveru ir raksts "Latvijas Enciklopēdijā", 2. sējumā (ar visu foto). --ScAvenger 20:33, 15 maijā, 2009 (UTC)
Vai tad, piemēram, jau minētais Konstantīns Čakste vai Jānis Kurelis nevarētu tikt pieskaitīti pie tādiem? Būs jāmeklē tā enciklopēdijā. Varētu būt, ka tai būtu obligāti jābūt tepat, pilsētas bibliotēkā. Čevers bija karojis slavenajā Brandenburg pulkā, kurš skaitījās vācu specnazs. Tā sastāvā viņš cīnījās pie Staļingradas. Pēc vācu spēku kapitulācijas turpināja cīnīties. Ernests Laumanis bija 19. divīzijas fuzilieru (izlūku) bataljona komandieris. Leģendāra persona. It kā zinu vienu grāmatu, kur vajadzētu būt par viņu, bet tā ir darāmo darbu sarakstā... --Bebers 20:44, 15 maijā, 2009 (UTC)
O, Čakste arī jau mums bija aprakstīts. Tad jau var veidot Tavu nacionālās pretošanās dalībniekus (vai kaut kā tā). Riharcc variants konkrēti šiem neder. Augstākā kategorija tad būtu "Pretošanās okupācijas varām Latvijā" (ja nav iebildumu). Šodien kādi 170 labojumi-jaunumu, pietiks. Rīt laikam nesanāks diskusiju turpināt.--Varg 21:22, 15 maijā, 2009 (UTC)

Uztaisīju šādi. Pagaidām tur varētu visus salikt un tad redzēt, ko var izdalīt sīkāk. Vai vārdu kustības vajag, var diskutēt, arī pats neesmu pārliecināts. Bebers, skaties, tavs Pīnups figurē angļiem pie nacionālajiem partizāniem. --Varg 11:48, 17 maijā, 2009 (UTC)

Izskatās labi:) Es ar pamanīju, ka viņš tur atrodas. Meža brālis jau it kā ir nedaudz plašāk par nacionālo partizānu. --Bebers 11:59, 17 maijā, 2009 (UTC)
Ar tiem apzīmējumiem ir visādi. en:Category:Resistance in Lithuania - pretošanās ir, bet kam? Svētajam Garam? Saprotu, kategoriju nosaukumiem jābūt īsiem. Mums ir garāk, bet ar jēgu.--Varg 12:32, 17 maijā, 2009 (UTC)

Sacīkšu avārijās mirušie[labot pirmkodu]

Sveiks, gribēju izveidot atsevišķu kategoriju par sacīkšu avārijās mirušajiem. Bija doma par "sacīkšu autobraucēji, kas gājuši bojā sacīkstēs", tomēr tas neskan kodolīgi. Vai tev ir kādi ieteikumi? --SpeedKing (runāt) 13:42, 4 jūnijā, 2009 (UTC)

Vai starp "sacīkšu autobraucēji" un "autosportisti" ir liela starpība? Tiem, kas par šo lietu maz interesējas tie liekas kā sinonīmi. Ja tie jēdzieni tiešām ir radniecīgi, tad var "Sacīkstēs bojāgājušie autosportisti". Starp citu, angļu virskategorijas nosaukums ir precīzāks "ceļu negadījumos", rakstnieci Mičelu notrieca auto, tāpēc apzīmējums "avārija" ir diskutabls. Negribējās uzreiz visu sadrumstalot vienam cilvēkam radot papildus kat. Dažreiz ļoti ilgi jādomā, bet īsāk laikam nevar - piemērs--Varg 14:38, 4 jūnijā, 2009 (UTC)
Tikai tagad ievēroju, ka manis veidotā kategorijā "bojā gājušie" jāraksta laikam kopā. Kā ir pareizi?--Varg 14:38, 4 jūnijā, 2009 (UTC)

Novadu centri[labot pirmkodu]

Kuru atstājam? Varbūt "Latvijas novadu centri"? ja nu kādam ienāk prātā taisīt kategoriju par Krievijas novadiem? --Kikos 08:53, 17 oktobrī, 2009 (UTC)

Labāk Latvijas. Būs vēl daudzas citas valstis, kuru pagastiem nevarēsim izdomāt latviskus analogus un tad var parādīties "Papuasijas novadi" utt.--Varg 09:01, 17 oktobrī, 2009 (UTC)

Augstākā līmeņa domēnu kategorijas[labot pirmkodu]

Sveiks! Vai varu palūgt salikt pa kategorijām sarakstītās lapas par valstu kodu augstākā līmeņa domēniem (.lv, .ac utt.). Cik noprotu katrai valstij ir sava kategorija - vai tā ir? Kādās kategorijās šie raksti vēl iederētos? Siicis 19:29, 31 oktobrī, 2009 (UTC)

Papētīju. Tā katras valsts kategorija ir arī mums - Kategorija:Sakari pēc valsts. Ja nav slinkums, tad katrai valstij vari tādu taisīt. Bet laikam tas pagaidām ir bezjēdzīgi (izņemot Latviju), jo bez šiem rakstiem tuvākā nākotnē tur nekas cits nebūs. Konkrētu valsts piesaisti var tā, kā ar Latvijas domēnu - valsts pamatkategorijā. Redzu, Treisijs martā ir izveidojis Kategorija:Nacionālie augšējā līmeņa domēni un divus Tavus rakstus tur ielicis. Laikam doma bija tur tad arī visus viņus likt. Vari turpināt. --Varg 20:25, 31 oktobrī, 2009 (UTC)
Tikko papētīju un konstatēju, ka kaut kāds sviests ir ar tām kategorijām. Lielākā daļa lapu ir Kategorija:Interneta domēni, dažas ir Kategorija:Nacionālie augšējā līmeņa domēni. Man liekas, ka visām lapām vajadzētu būt gan Kategorija:Nacionālie augšējā līmeņa domēni, gan Kategorija:Interneta domēni. Kā šķiet Tev? Par Kategorija:Sakari_pēc_valsts - pagaidām tur ir tikai Hundurasa. Varbūt to sadaļu pagaidām likvidēt? Vai varu šo dabu uzticēt Tev, jo man nav īsti pieredzes ar kategorijām. Siicis 20:42, 31 oktobrī, 2009 (UTC)
Dzēst nevajag, jo sakari nav tikai domēni :), un dublēt kategorijas arī nē. Cik saprotu, Treisijs uztaisīja kategoriju "Nacionālie augšējā līmeņa domēni" ar domu, ka turpināsi tur likt šos rakstus. Pajautāšu. Pašreizējos rakstus salikšu, nākošiem tikai pārkopē divas kategorijas rindiņas, nomaini valsts nosaukumu un iekš Defaultsort valsts kodu --Varg 20:59, 31 oktobrī, 2009 (UTC)
Burvīgi! Paldies! Kas īsti ir Defaultsort? Siicis 21:09, 31 oktobrī, 2009 (UTC)
Tas ir rakstu un kategoriju kārtojums pēc alfabēta. Paskaties Ziedonis Čevers Defaultsort rindiņu virs kategorijām. Ja tās nebūtu, viņš vārda dēļ kategoriju sarakstos būtu beigās. Tāpat ar uzvārdu, jo pēc vikipēdijas specifikas "latviešu" burti nostājas saraksta beigās. --Varg 21:33, 31 oktobrī, 2009 (UTC)
Skaidrs. Paldies!Siicis 21:40, 31 oktobrī, 2009 (UTC)

Es vienmēr esmu ņēmis par piemēru angļu vikipēdiju, un, ja pareizi atceros, tad arī šoreiz tā ir bijis.--Treisijs 18:56, 1 novembrī, 2009 (UTC)

Skaidrs. --Varg 19:01, 1 novembrī, 2009 (UTC)

Vai nebūtu ebreji valstu kategorijās jānodala atsevišķi, nevis likt starp gleznotājiem un inženieriem? Vajadzētu varbūt tad atsevišķu apakškategoriju pēc tautības, kur arī varētu bāzt ebrejus, latviešu un visas pārējās tautības? Pimēram, ASV latvieši, Zviedrijas igauņi. Tas ir viens no variantiem, bet varbūt Tev padomā totāla tautu apkaušana un tas nederēs. --GreenZeb (diskusija) 22:05, 1 novembrī, 2009 (UTC)

Es sagatavoju atbildi, bet tad ievēroju, ko Tu izdarīji pēdējās minūtes un to izdzēsu. Nav komentāru.--Varg 22:21, 1 novembrī, 2009 (UTC)

Please, place the image(s) to commons. Thank You. Pozhalujsta, dobavtje foto do commons tak, što by i inostrancy mogli poljzovatjsja kartinkoj reki Bārta. Spasibo. --Kusurija 08:38, 11 novembrī, 2009 (UTC)

Bišk piebremzē ar baznīcām. Man gribas padiskutēt. Manuprāt tas ir lieki, ko pašlaik dari. Kāpēc vajadzīgs iekavās vēl norādīt, ka tā ir celtne? --Treisijs 20:09, 30 decembrī, 2009 (UTC)

Skatīt Kategorijas diskusija:Baznīcas --Treisijs 20:13, 30 decembrī, 2009 (UTC)

Lietotājs:Fuksītis[labot pirmkodu]

Papēti uzmanīgāk lietotāja lapu un viss taps skaidrs. --Krishjaanis 10:58, 21 maijā, 2010 (UTC)

Tas bija zināms arī pirms viņa lietotājvārda maiņas. --Varg 11:12, 21 maijā, 2010 (UTC)
Vienkārši lai nav pārsteigums ja minētais subj. labo riebīgo latviešu vēstures pārrakstīšanas mēģinājumus. --Krishjaanis 11:35, 21 maijā, 2010 (UTC)

Diskusija[labot pirmkodu]

Lūdzu paskaidro, kas ir domāts ar Citi reliģiski-ideoloģiskie fanātiķi - Krievijas sātaniskās propagandas atgremotāji jau sen gaida savu kārtu. Ja tas nozīmē to, ko no pirmā acu uzmetiena redzu (personīgi apvainojumi diskusijas oponentam), tad jāsecina, ka tiek rupji pārkāpti uzvedības noteikumi. --Kikos 11:16, 2 jūnijā, 2010 (UTC)

Tas attiecas uz visiem tamlīdzīgiem "oponentiem" - kuri ir bijuši, ir un būs. Ja kādam patīk, ka spļauj virsū, pazemo un vārta mēslos viņa tautu un valsti, tad tā ir kāda diagnoze. Jebkurš NORMĀLS cilvēks to nepieļaus. Kad tas notiek, aizbildināties ar kādiem "vikipēdijas iekšējiem noteikumiem" ir zemiski, bet jāmaina noteikumi, lai tas neatkārtotos. Pamazām kultivētās visatļautības "tolerance" ir novedusi līdz šodienai, kad Maskavas rokas te jūtas kā mājās. Viss tajās diskusijās ir pārmalts. Kad sit tavus vecākus, tad vārdus neizvēlas. Žēl, ka pat vikipēdijas adminu rindās ir ieperinājusies šī ļaunuma sēkla. --Varg 13:17, 2 jūnijā, 2010 (UTC)
Pareizi vien ir, kurš gan cits aizstāvēs Latviju, ja ne mēs paši. --GreenZeb (diskusija) 13:22, 2 jūnijā, 2010 (UTC)
Varg, iedzer tabletes + vēl šāds viens izlēciens - bans. --Feens 13:23, 2 jūnijā, 2010 (UTC)

Aktuāls balsojums[labot pirmkodu]

Sveiki. Ja Tev ir brīvs brīdis, tad būtu priecīgs, ja Tu iepazītos ar Lietotāju uzvedības noteikumu uzlaboto versiju un atdot savu balsi — atbalstot vai noraidot tos. Svarīgākie uzlabojumi ir uzskaitīti šīs diskusijas ievadā. Paldies un veiksmīgu dienu. --Digital1 09:58, 9 maijā, 2011 (UTC)

Jūsu konts taps pārsaukts[labot pirmkodu]

05:21, 18 martā, 2015 (EET)

12:35, 19 aprīlī, 2015 (EEST)

Vikipēdijas darbnīca[labot pirmkodu]

Labdien!

6. jūnijā (otrdien) Vikipēdijas projektam latviešu valodā paliek 14 gadu. Lai to atzīmētu, aicinām visus, kas iepriekš darbojušies projektā, dienas laikā (00.00—24.00) uzrakstīt kādu jaunu rakstu. Vairāk informācijas atrodams iniciatīvas lapā. Tēma ir vēlama no vajadzīgo rakstu saraksta, bet derēs arī cita. Paldies arī par Tavu iepriekšējo ieguldījumu Vikipēdijas projektā! -- Edgars2007 (diskusija) 2017. gada 5. jūnijs, plkst. 18.57 (EEST)[atbildēt]

Vikipēdijas darbnīca[labot pirmkodu]

Labdien!

6. jūnijā (trešdien) Vikipēdijas projektam latviešu valodā paliek 15 gadu. Lai to atzīmētu, aicinām visus, kas iepriekš darbojušies projektā, dienas laikā (00.00—24.00) uzrakstīt kādu jaunu rakstu. Vairāk informācijas atrodams iniciatīvas lapā. Tēma ir vēlama no vajadzīgo rakstu saraksta, bet derēs arī cita. Paldies arī par Tavu iepriekšējo ieguldījumu Vikipēdijas projektā! -- Edgars2007 (diskusija) 2018. gada 2. jūnijs, plkst. 16.39 (EEST)[atbildēt]