Dalībnieks:I laramide I

Vikipēdijas lapa

Lai arī esmu piereģistrjies 2015. gada maijā, esmu bijis aktīvs Vikipēdijas lietotājs kopš 21. gadsimta sākuma. Kā pierādījums tam ir mans ieilgušais lepnums par to, ka aiz sakaitinājuma RTU studijās (jo nevarēju atrast izteiksmīgu apjomu informācijas) 2006. gadā es izveidoju Vikipēdijas rakstu "Akmens tilts". Pagaidām es vēl nezinu, ko es īsti gribu šeit darīt, bet man ir dažas nojausmas.


Nojausma nr. 1: Es gribu vēl sīkāk iepazīties ar Vikipēdijas sistēmu; konkrētāk, kā Vikipēdijas veidotāji sadarbojas. Par vienu no labākajām metodēm dažādu sistēmu iepazīšanā es uzskatu aktīvu dalību tajās.

Nojausma nr. 2: Man patīk mācīties valodas, tulkojot tekstus. Kā un ko es varētu tulkot Vikipēdijā, es vēl nezinu.

Nojausma nr. 3: Ja es gribētu pārstāvēt kādu noteiktu Vikipēdijas rakstu grupu, tā noteikti būtu saistīta ar valodniecību, filosofiju, izglītību un varbūt sportu (basketbols un riteņbraukšana).


P.S. Man ļoti patīk "maģija", kas notiek procesā starp 'ko_es_rakstu' un 'ko_es_iegūstu'.


Šodien bija tik skaista diena, ka...[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]


2015.05.26. ..es noskaidroju, ka Vikipēdijā ir tikai 52 vērtīgi raksti, 93 labi raksti un 23 vērtīgi saraksti. Tāpēc es attiecīgi rīkojos un iepazinos ar dažādi kategorizētiem rakstiem. Savai zināšanai es iedalītu manus atradumus trīs kategorijās: tehniskā palīdzība, valodas palīdzība un "Nepabeigti raksti par...".
Mans pagaidu Top 3 no katras kategorijas:


2015.06.02. ..es iemācījos pievienot ārējās saites. Pierādījums tam ir maija ieraksta labojums (daudz jaunu saišu).