Daudz laimes, jubilār!

Vikipēdijas lapa
Daudz laimes, jubilār!
Daudz laimes, jubilār!
Režisors Guntis Lēmanis
Vadītājs

Edgars Raginskis

Toms Treibergs
Valsts Karogs: Latvija Latvija
Valoda(s) latviešu
Sezonu skaits 4
Izstrāde
Sērijas garums
  • 35 minūtes
Kompānija "Latvijas Televīzija"
Translācija
TV kanāls Latvijas Televīzija
Translācijas periods 2017. gada 3. septembris — pašlaik
TV kanāls Latvijā LTV1
Ārējās saites
Oficiālā mājaslapa

"Daudz laimes, jubilār!" ir Latvijas Televīzijas raidījums, kas tiek pārraidīts kanālā LTV1. Raidījums ir pēctecis raidījumam "Daudz laimes!". Tā vadītājs ir LTV ilggadējs žurnālists Andrejs Volmārs. Atsevišķas sērijas ir vadījis komponists un kādreizējais LTV kultūras žurnālists Edgars Raginskis, kā arī dzejnieks un žurnālists Toms Treibergs.

Raidījumā tiek aicinātas sabiedrībā zināmas un nozīmīgas personības dažādās dzīves jomās — kultūrā, mākslā, uzņēmējdarbībā u.c. Daži no raidījuma viesiem — Roze Stiebra, Olga Rajecka, Mārtiņš Rītiņš, Viktors Zemgals, Ainars Mielavs, Elita Kļaviņa, Džemma Skulme.[1]

Ar plašo LTV arhīvu palīdzību uzaicinātā personība tiek sveikta dzimšanas dienā, gan arī raidījuma skatītāji, kuriem tiek veltīta apsveikuma dziesma. Raidījuma vadītājs kopā ar jubilāru, pārcilājot dzīves atmiņas un iespaidus, ieskatās Latvijas Televīzijas bagātajā arhīvā, kur slēpjas dažādi kultūrvēsturiskie dārgumi — filmas, koncerti, seriāli, raidījumu sižeti, cilvēku portretstāsti.

Raidījums tiek filmēts dažādās vietās — Berga bazāra telpā—birojnīcā, Rīgas Kino muzejā, Latvijas Nacionālajā operā un baletā, Nacionālajā teātrī, mūzikas namā "Daile" un citviet.

Raidījuma "Daudz laimes, jubilār!" ētera laiks ir piektdienās, plkst. 21.05 (LTV1).

Atsauces[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]