Deivids Dreimans

Vikipēdijas lapa
(Pāradresēts no David Draiman)
Deivids Dreimans
Galvenā informācija
Dzimis 1973. gada 13. martā (51 gads)
Valsts karogs: Amerikas Savienotās Valstis Brūklina, ASV
Žanri smagais metāls
smagais roks
ņūmetāls
Nodarbošanās mūziķis
Instrumenti balss
Darbības gadi 1996—pašlaik
Izdevēji Giant, Reprise, Intoxication
Mājaslapa disturbed1.com

Deivids Maikls Dreimans (angļu: David Michael Draiman; dzimis 1973. gada 13. martā, Bruklinā, ASV) ir grupas Disturbed vokālists.

Mūzika[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Viņš ir viens no sešiem māksliniekiem, kas iedziedāja Queen of the Damned skaņasceliņu, ar Džonatanu Deivisu no KoRn, Veinu Statiku no Static-X, Džeju Gordonu no Orgy Orgy, Česteru Beningtonu no Linkin Park, un Merilins Mensons. Viņš ar grupu Disturbed tās pirmo albumu Believe izdeva vectēva nāves dēļ. 2006. gadā Deivids tika ierindots Hit Parader "100 visu laiku labāko smagā metāla vokālistu" 42. vietā.[1]

2003. gadā viņš ar savu grupas biedru ģitāristu Denu Doneganu un bundzinieku Maiku Vengrenu izveidoja pats savu izdevējkompāniju Intoxication Records.

Dziesma Inside the Fire, no viņu jaunā albuma Indestructible, ir par grūtu viņa dzīves daļu, viņa jaunības laiku draudzenes pašnāvību. Pēc tās viņam bija murgi, bet viņš ar tiem tika galā. Nesen strādājot pie Indestructible albuma dziesmu vārdiem, murgi atsākās. Mūzikas video Inside the Fire viņš parāda, ko pašnāvība nozīmē ticīgajiem.

Diskogrāfija[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Disturbed[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Device[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Atsauces[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

  1. [«Smagā metāla 100 visu laiku labākie vokālisti (angliski)». Arhivēts no oriģināla, laiks: 2011. gada 6. jūnijā. Skatīts: 2008. gada 13. septembrī. Smagā metāla 100 visu laiku labākie vokālisti (angliski)]