Diskusija:2008. gada referendums par likumu "Par valsts pensijām"

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Pirmo reizi gan redzu, ka enciklopēdijā raksta par nenotikušām lietām, tb projektiem, bet pasaule mainās. Ieteiktu speciāli tam izveidot kategoriju "Nākotnē it kā gaidāmie referendumi Latvijā", citādi tas nepamatoti ievietots kopā ar notikušiem faktiem. --anonīms 09:23, 8 jūlijā, 2008 (UTC)

Pekinas olimpiāde arī vēl tikai pošas :) --  Kikos  Vārdi / Darbi  09:33, 8 jūlijā, 2008 (UTC)
Šķiet ka dajebkurš pasākums kuram roku pielikusi PCTVL ir pelnījis ierakstu šajā enciklopēdijā. Pievērsisim uzmanību autoram. ~(tas tā - bez nicinājuma un pārējām padarīšanām) --Krishjaanis 09:37, 8 jūlijā, 2008 (UTC)
Par Pekinas olimpiādi ta daudzmaz skaidrs - pietiekami svarīgs notikums ar tradīciju, kas garantē tā norisi, - pie tam tai veltītas tikai sagataves, kuras tiks aizpildītas. Savukārt te es saskatu tikai vienas politiskas partijas vienu ieceri nākotnē. Man pamatotas aizdomas, ka dievzemītē katrai otrajai partijai nākotnē kāds plāniņš vismaz par pāris referendumiem ir azotē, par ko šie labprāt stāstītu. Un ja viena sāk, nebūs pamata citām liegt te vai savu programmu un nākotnes mērķus pa atsevišķiem punktiem klāstīt. --anonīms 09:45, 8 jūlijā, 2008 (UTC)
Saskaņā gan ar šo, gan CVK lapu ir izlemts, ka referendums būs - ja ir zināms, ka notikums nākotnē visticamākais tiešām notiks par to var rakstīt. Turklāt, spriežot pēc akltivitātes rakstos par pagājušā gada prezidenta vēlēšanām un referendumu par drošības likumiem, tad kad rezultāts ir skaidrs šis jautājums pēc nedēļas jau nevienu pēc nedēļas vairs neinteresē un liela daļa informācijas rakstam tikusi pievienota pirms notikuma ~~Xil * 12:17, 8 jūlijā, 2008 (UTC)
Parasti raksta tad, kad noticis - tas arī viss, ko vēlējos pateikt. Bet ja var rakstīt par to kas, iespējams, notiks, tad jau lai politreklāmisti uzdarbojas - katrai partijai un partijiņai kāda aplam svarīga prognoze par plānotiem pasākumiem krājumā (pie tam kas, ļoti iespējams, ar laiku piepildīsies). Tas, ka man šādas tēmas nešķiet lietderīgas, tā jau mana problēmiņa. --anonīms 12:40, 8 jūlijā, 2008 (UTC)
Ja ir 100% zināms, ka kāds notikums notiks, un ja tas ir nozīmīgs valsts dzīvē, tad par to var rakstīt enciklopēdijā. --Dainis 12:47, 8 jūlijā, 2008 (UTC)
...neaizmirstot pieminēt PCTVL atbalstu šī notikuma attīstībā. >:) --Krishjaanis 12:54, 8 jūlijā, 2008 (UTC)
Ir būtiska atšķirība vai tu iebilsti pret rakstu vai pret vienu teikumu tajā. Lai gan es nekad neaizdomātos līdz partiju pieminēšanai šādā rakstā, tomēr nevarētu teikt, ka to pieminēšana ir nepiemērota šādam rakstam, jautājums tikai kāpēc rakstos par referendumiem pieminētas tikai kreiso partiju atbalstītās puses aktivitātes ~~Xil (saruna) 13:53, 8 jūlijā, 2008 (UTC)
Nebūs par rakstu bet nu labi - pēc mums abiem labi zināmiem notikumiem es vairs vispār necenšos pret kaut ko nopietni iebilst, jo zinu kā tas beidzās. --Krishjaanis 13:56, 8 jūlijā, 2008 (UTC)
Pēc mums abiem zināmiem noteikumiem neviens tev nekad nav liedzis iebilst argumentēti un pieklājīgi pamatojot savu viedokli. Ieteikt izdzēst visus rakstus, kurus ir rakstījis Aleksandrs Kuzmins un iebilst tieši pret PCTVL pieminēšanu, pat, ja rakstā tikpat lielā mērā pieminētas arī citas partijas, nav sevišķi argumentēti ~~Xil (saruna) 14:27, 8 jūlijā, 2008 (UTC)
Nu ja atmiņa mani neviļ, tad pēc tās diskusiju gūzmas~es paziņoju, ka optimizēšu vikipēdiju, Feens mani izbanoja. --Krishjaanis 14:32, 8 jūlijā, 2008 (UTC)

Diskašns[labot pirmkodu]

Varbūt slēdzam šo diskusiju. Nekā jauna un oriģināla, tikai diska vietu pietaisām. --  Kikos  Vārdi / Darbi  14:46, 8 jūlijā, 2008 (UTC)

Nē, Krišjānis taču skaidri norādīja, kur sākas oftopiks un es viņam vairāk par vienu komentāru netaisījos veltīt - varbūt cilvēks tiešām neatceras, ka tika nobloķēts pēc pamatīgas fleimošanas, citu cilvēku apvainošanas, teksta dzēšanas un draudēšanas "optimizēt" Vikipēdiju dzēšot no rakstiem vārdus un ir iedomājies, ka nedrīkst neko iebilst. ~~Xil (saruna) 15:35, 8 jūlijā, 2008 (UTC)