Diskusija:Arsenāls (kinofestivāls)

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

GZ kas tev atkal ir par problēmām - tā mājaslapa pastāvēja arī iepriekšējā festivāla laikā un pastāvēs vēl, ir jāraksta raksti tā, lai pēc mēneša viss nebūtu jāatjauno. Un nav nekādas vajadzības latviešu vikipēdijā par latviešu pasākumu norādīt, ka lapa ir latviski ~~Xil (saruna) 22:06, 17 septembrī, 2010 (UTC)

Kāpēc tad nepiesējies teikumam "XX Rīgas Starptautiskais Kinoforums "Arsenāls" norisinās no 2010. gada 17. septembra līdz 26. septembrim." ievaddaļā? Par veidni {{lv ikona}} būtu jāraksta tās diskusijā, kur vari mierīgi virzīt to uzdzēšanu. Es atbalstīšu. Nevajag sākt ņemt to laukā no viena raksta, ja ir simtiem citu rakstu, kam tā veidne ir ielikta. --GreenZeb (diskusija) 22:10, 17 septembrī, 2010 (UTC)
Es nepamanīju, uzskati, ka piesienos arī par to. Varbūt lapā kur cilvēki varētu domāt, ka saite ir uz lapu svešvalodā tā veidne arī noder ~~Xil (saruna) 22:18, 17 septembrī, 2010 (UTC)
  1. Un Tu droši vien piesiesies arī, kāpēc Vikipēdijā stāv visādi mūzikas grupu raksti, kas nepārtraukti ir jāatjauno, sporta raksti, kas ir jāatjauno, politisko partiju raksti utt. Meitenīt, tā ir globāla problēma visā Vikipēdijā un par to ir jāraksta drīzāk kopienas portālā.
  2. Kā to var pateikt, ka links būs latviešu valodā? Pēc tā, ka .lv galā? Manuprāt, veidne būtu jādzēš laukā pavisam. --GreenZeb (diskusija) 22:26, 17 septembrī, 2010 (UTC)
Ja tu lasi latviešu enciklopēdiju jādomā, ka tu gaidi, ka arī papildinformācija būs latviski un tikai tad, ja tā nebūs tev īpaši norādīs. Un puisīt ideja ir tāda, ka nav jāraksta lietas, kas rīt nebūs patiesība. Ir nedaudz dīvaini īpaši izcelt, kad notika viens festivāls no divdesmit un varbūt labāk būtu vinkārši norādīt, ka tas notiek reizi divo gados, bet tas tikus ievadā vēl būtu puslīdz pieciešams, bet kāda jēga saiti uz festivāla oficiālo lapu, kurai diez vai kāds vēlāk pievērsīs uzmanību pataisīt tikai par patlaan notiekošā festivāla lapu ? IMO subjektanosaukums.lv tāpat izsaka kas tas ir, ja tev tā nešķiet pieraksti kas tas ir tikai nepataisi to par lapu kas pastāv tikai šai nedēļai ~~Xil (saruna) 22:36, 17 septembrī, 2010 (UTC)
  1. Tā ir pierasta prakse norādīt, kad bija pēdējais festivāls vai kāds cits pasākums. Tā esmu darījis, un tā arī angļu Vikipēdijā dara. Kādēļ, lai to pēkšņi nedrīkstētu rakstīt?
  2. Ja tu lasi latviešu enciklopēdiju jādomā, ka tu gaidi, ka arī papildinformācija būs latviski un tikai tad, ja tā nebūs tev īpaši norādīs. - nu jā. Es jau teicu — veidni uz dzēšanu.
  3. Jvarbūt laāk ūtu vinkārši norādīt, ka tas notiek reizi divo gados - tas tagad notiek (notiks) katru gadu. --GreenZeb (diskusija) 22:42, 17 septembrī, 2010 (UTC)
Izskatās, ka atkal Tev piektdienas vakarā nav ko darīt, kā tikai pastrīdēties ar savu "vecu ienaidnieku" par pilnīgi neko. Varbūt vēlies ar mani rītvakar aiziet uz kino? Nu kaut vai "Arsenālu"? (nē, nesanāks) --GreenZeb (diskusija) 22:46, 17 septembrī, 2010 (UTC)
Un tev greenzeb, nākošpiektdien, kad atkal tu vientuļš te sēdēsi un grasīsies kasīties es iesaku aiziet un papucēt savu raķeti - jau pieriebusies tava nabaga aizvainotā, bet ļoti laipnā, pajoliņa - Drāmas Prinča - izgājieni. Tizlenis tāds - ja vēl ar visiem tik principiāls būtu. --Krishjaanis 01:35, 18 septembrī, 2010 (UTC)
GZ, ja tu pilnā nopietnībā domā, ka es tevi uzskatu par ienaidnieku ieteiktu pakonsultēties ar psihiatru. Un ja negribi kasīties izlasi argumentāciju un paud savus argumentus, nevis atcel ~~Xil (saruna) 15:09, 18 septembrī, 2010 (UTC)