Diskusija:Džirolamo Savonarola

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Diemžēl īsti nepielec, kādā veidā jāpielāgo standartiem. Izmantoju Konversācijas Vārdnīcu, ceru,ka uz to neattiecas autortiesības. Imants.

Aha, vismaz avots skaidrs. Vispār uz Konversācijas vārdnīcu autortiesībām attiekties, šķiet, nevajadzētu. :) Šoreiz ar standartiem domātas tīri tehniskas padarīšanas - saites, kategorijas u.tml. --Dekaels 20:39, 2 decembrī, 2006 (UTC)
Kā arī valodas pielāgošana mūsdienu prasībām un stilam. --Dekaels 21:12, 2 decembrī, 2006 (UTC)

Šķiet ka vieglāk ir pakārties nekā salikt visas saites. Labi, vairs nav laika, patrenēšos un mēģināšu vēl. Mēģināšu arī ielikt bildi, tā bija angļu lapā. Par Savonarollu pusaudža gados lasīju viena čehu autora (diemžēl neatceros viņa vārdu) grāmatā "Akmens un sāpes", tā principā ir Mikelandželo biogrāfija, tikai plašākā kontekstā. Vienīgi kas ir mūsdienu valodas stils, gan būtu diskutējams jautājums. Ja Latvijas laika "Īliādas" tulkojumā minēta "govsace Hēra", kas padomju laika izdevumā kļuvusi par "spulgaci Hēru", vai šādā veidā neaiziet līdz nivelēšanai? Nu jā, bet šis protams ir jau cits jautājums. Nu jā vēl jāpatrenējas parakstīt.

Novikizēšu piemēra pēc, lai Tu vari paskatīties, kas apmēram domāts ar "Vikipēdijas standartiem" un zinātu, kā to var panākt tehniski. :) --Dekaels 09:51, 3 decembrī, 2006 (UTC)
Apmēram darīts. Tiesa, ar kategorizēšanu ir grūti, "Kristietības reformatori" - labākais, ko varēju izdomāt. --Dekaels 10:09, 3 decembrī, 2006 (UTC)
:Paldies! --Dzimmijs13 13:59, 3 decembrī, 2006 (UTC)
Tik elemtāri ka taisni riebj. Labi, jāpatrenējas smilšu kastē, te vēl ir ko darīt un darīt.--Dzimmijs13 14:02, 3 decembrī, 2006 (UTC)