Diskusija:Elektromobilis

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Creative Commons Attribution/Share-Alike License[labot pirmkodu]

Es Arturs Sloka esmu autortiesību īpašnieks rasktam par elektromobiļiem no interneta lapas ecoauto.lv.—Šo komentāru pievienoja Enders (diskusijadevums).

Arčij, palasi nu rūpīgāk par vikipēdiju un ko te var rakstīt tajā lapā beigās ir © Copyright - tātad to vikipēdijā pārrakstīt vārds vārdā nedrīkst. ĒteriskāFejiņa (diskusija) 14:37, 8 maijā, 2012 (UTC)
"........ vai Jūs esat autortiesību īpašnieks, lūdzu, norādiet to raksta diskusiju lapā." - kā saprast šo noteikumu daļu? Es esmu publicētā raksta īpašnieks no ecoauto.lv un vēlos daļu no satura izmantot wikipēdijā. —Šo komentāru pievienoja 62.198.92.164 (diskusijadevums).
Lūdzu, paraksti savus komentārus ar četrām tildēm (~~~~) vai nospiežot pogu rīku joslā. Paldies! --FRK (runas/darbi) 18:47, 8 maijā, 2012 (UTC)
Vispār nav pieņemts, ka teksts vienlaicīgi atrodas Vikipēdijā un citā lapā ar © Copyright apakšā. Ja esat teksta autors, tad, protams, varat to publicēt zem brīvās licences, bet tad tekstu katrs varēs brīvi izmainīt un citādi izmantot. --ScAvenger (diskusija) 18:56, 8 maijā, 2012 (UTC)