Diskusija:JZ Microphones

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Es vēlējos ielikt rakstus par inovatīviem Latvijas uzņēmumiem un ražotājiem, bet tas laikam Vikipēdijas latviskotajā versijā ir neiespējami, jo raksts tiek uzskatīts par reklāmu. Es nevienā vietā nereklamēju uzņēmumu, atsaucos uz vairākiem avotiem, no kuriem arī ņemta informācija. Paskatieties citu uzņēmumu, kaut vai AKG Acoustics Wikipedia rakstu angļu valodā, ja šeit ir reklāma, tad tur tai arī ir jābūt. Esmu ļoti vīlies, jo vēlējos ar šiem rakstiem parādīt pozitīvas lietas Latvijā, bet šķiet, ka latviešu Vikipēdijas versija īsti nesaprot, kas ir lietderīga informācija.—Šo komentāru pievienoja Dinozauris (diskusijadevums).

Ļoti apsveicama doma! Tikai raksts ir jāveido kā "informācija par" nevis "cik kruti tie ir". Pārraksti neitrālākā stilā, pielabo noformējumu (sk. līdzīgus rakstus) un raksts paliks. Ieliekot dzēšanas veidni, tiek dots laiks rakstu salabot. Ja būtu "tīra" reklāma, raksts tiktu dzēsts uzreiz. --Kikos 09:32, 11 decembrī, 2010 (UTC)
Nu ceru, ka raksts vairs netiek uzskatīts par reklāmu, izmainīju visu, kas varēja tikt uzskatīts par slavināšanu, ja joprojām liekas, ka kaut kas ir pateikts par daudz un par skaistu, tad piedodiet, bet ja tādi mūzikas žurnāli kā SOS, PAR, MIX raksta, ka mikrofoniem ir unikāls dizains un, ka "golden drop" tehnoloģija tiešām ir pieminēšanas vērta, tā nav reklamēšana, bet pozitīvi fakti un mikrofona specifikācijas. Citādāk tā jau ir cenzūra un ja būtu atradis kaut kur kritisku viedokli, tad būtu uzrakstījis.—Šo komentāru pievienoja Dinozauris (diskusijadevums).