Diskusija:Jumis

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Xil, kur rakstā ir drukas kļūdas? Vietām gan Jumis rakstīts ar lielo, vietām mazo burtu, bet tas arī viss. Par saturu varbūt varētu padiskutēt, bet tad jāatsvaidzina zināšanas. Nezinu gan, vai šis raksts neatbilst Vikipēdijas standartiem,- patiesībā jau tiem neatbilst lielākā daļa rakstu, drīzāk man liekas, ka viens otrs šādā veidā izpaužas(izdalot jarlikus)--FolkRock 20:00, 21 oktobrī, 2007 (UTC)

To taču hronoloģijā var apskatīt, kur tās kļūdas bijušas :) Par vārda "Jumis" rakstību - viss ir pareizi - Jumis kā dievība ar lielo burtu, jumis kā dabisks veidojums ar mazo. Attiecīgais "jarliks" te ir saglabājies vēl no tā laika, kad šis raksts bija viena nestrukturēta rindkopa - nu jau droši varētu ņemt nost. --ScAvenger 20:34, 21 oktobrī, 2007 (UTC)
Man nez kāpēc likās, ka tas jāuzlabo uzradies 23.sept, kad Xil ierakstījis drukas kļūdas. Tagad skatos, ka laikam tiešām jau iepriekš stāvējis, atvainojos, -tas no pieredzes trūkuma. Starp citu, man jau pavīdēja doma uztaisīt veidni mitoloģijas aizmetnis, bet tad jāatver attiecīgā kategorija utt. bet-hehh, jāmet jau miers šovakar, un nezinu, kad te vēl atgriezīšos--FolkRock 20:46, 21 oktobrī, 2007 (UTC)
Uztaisīt aizmetni nemaz nav grūti - visi tematiskie aizmetņi ir pēc būtības vienādi, tikai drusku jāpamaina teksts un jāsameklē piemērots attēls. Ceram uz atgriešanos :) --ScAvenger 21:45, 21 oktobrī, 2007 (UTC)
Šis gan nav gluži aizmetnis. {{Jāuzlabo}} atstāju, jo papildināju tekstu ar vecu referātu, tas vai referātam atbilstošs stils ir atbilstošs arī enciklopēdijai ir jautājums Xil...sist! 08:54, 22 oktobrī, 2007 (UTC)
Es biju domājis aizmetņa veidnes uzrakstīšanu :) Šim rakstam pietrūkst tikai pašas Jumja zīmes stilizēta attēla. Starp citu, pirmā atsauce nestrādā un otrā nav par tēmu. --ScAvenger 09:05, 22 oktobrī, 2007 (UTC)
Izlaboju, bet, kas attiecās uz pirmo - runā, ka liis.lv atrodamie materiāli pēdējā laikā sākuši no turienes pazust, velns vien zin vai šitās lapas pēc laika vēl dabosies :( Xil...sist! 10:47, 22 oktobrī, 2007 (UTC)
LIIS projekts, kā zināms, ir nobeidzies, jo vairs netiek finansēts (laikam vēl Šadurska laikā). Tā arī lāgā nevarēja saprast, vai tie darbi tiks pārnesti uz citiem serveriem, vai vispār izdzēsti. Liekas, pirms kāda pusotra gada Tail bija rakstījusi vēstuli LIIS par tām autortiesībām, bet kā tas beidzās, neatceros. --ScAvenger 11:48, 22 oktobrī, 2007 (UTC)