Diskusija:Kanādas karogs

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Kāda jēga tik sīki labot tādas lietas???

Tāda jēga, ka pareizāk rakstīt "krāsas" nevis "krasas" un gribas redzēt arī pareizāku, loģiskāku teikuma uzbūvi. Labojumi jau nav ļauni domāti - mērķis jau ir tikai pēc iespējas kvalitatīvāki raksti. --Daarznieks 20:20, 21 janvārī, 2007 (UTC)

Nu tas jau protams ir labi bet vai ar šādu, reizēm pārspīlētu darbību, nebaidīs citus lietotājus un viņi nesāks domāt - "kāda jēga kko taisīt, ja kāds tāpat izdzēsīs vai labākajā gadījumā pārveidos līdz nepazīšanai...!" :-/

Ja gribam izveidot kārtīgu enciklopēdiju, vismaz kādiem četriem - pieciem cilvēkiem ir ar kritiski aci "jāizbrauc" cauri katram rakstam un jāieliek savi labojumi un papildinājumi - kaut vai tā būtu viena burta pielabošana. Man pašam ir paradums pirms ķeršanās pie darba "izbraukt" cauri Pēdējām izmaiņām un paskatīties, kas darīts jomās, kurās kaut ko saprotu - ģeogrāfija, arī bioloģija un vēl šis tas. Ja atrodu kļūdas un vienkārši labojamas nepilnības - pielaboju. Neredzu tur neko sliktu. Arī manus rakstus labo uz nebēdu. Ja ir pretenzijas pret konkrētu labojumu - to vienmēr var pacelt diskusijā un vienoties par pareizo redakciju - jo "labotājs", protams, arī var kļūdīties.
Domāju, ka arī Vikipēdijā jābūt "dabiskajai atlasei". Kurš katrs nevar būt enciklopēdijas veidotājs - tāpat kā citās dzīves jomās, te ir jāprot sadzīvot ar kritiku un no tās mācīties - pie kam latviešu Vikipēdijā kritika ir salīdzinoši ļoti maiga, tās praktiski nav vispār. Ja arī to nevar paciest, sapūšas un aiziet - nu tad varbūt tas arī nav liels zaudējums. --Daarznieks 21:05, 21 janvārī, 2007 (UTC)

Ļoti apsveicami :) Bet lietotājs, kas ir izveidojis savu rakstu par da jebko ir pielicis tur savu "odziņu", varbūt rakstīšanas stilu, kura vikipēdijai piešķir vismaz kkādu dažādību. es nerunāju par drukas kļūdām!

Ja kautko pievieno vikipēdijai, tad ir jārēķinās, ka to kāds varēs labot (labošanas logā, apakšā ir rakstīts "Ja nevēlies, lai Tevis rakstīto kāds rediģē un izplata tālāk, tad, lūdzu, nepievieno to šeit!" (zem "Lūdzu, ņem vērā, ka viss ieguldījums, kas veikts Vikipēdijā, ir uzskatāms par...")). Pēc komentāriem diskusiju lapās būtu vēlams parakstīties ierakstot 4~ (~~~~), tas pievienos linku uz lietotāja lapu un datumu. -Yyy 10:26, 22 janvārī, 2007 (UTC)

ok ok !! --Dalgo a'datums neparādās!

hmm, ar 3~ ir tikai vārds (Yyy), ar 4~ ir vārds un datums (Yyy 11:32, 22 janvārī, 2007 (UTC)), ar 5~ ir tikai datums (11:32, 22 janvārī, 2007 (UTC)). Varbūt serveris nogļukoja? -Yyy 11:32, 22 janvārī, 2007 (UTC)

ko?