Diskusija:Kruifa pagrieziens

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Kādam nav pazīstams kād kiberdžedajs - mākslinieks, kas varētu uzzīmēt tos mega sitienus kā "brīvos attēlus". Teksts jau sakarīgs taču ja neskatās video, bez puslitra šņabja nevar apjēgt kā tie sitieni īsti izskatās. --Krishjaanis 12:25, 30 janvārī, 2009 (UTC)

Ja es uztaisīšu gif attēlu (patiesībā man tas attēls jau ir uztaisīts) no šī video, tas jau neskaitīsies? Bet, ja godīgi - tā autortiesību padarīšana man krīt uz nerviem!--Veļas pulveris 12:55, 30 janvārī, 2009 (UTC)
Nē, tā čerež ž*&u gan nevajag ākstīties. Par autortiesībām - pamēģini iejsuties no otras puses, tu esi kaut ko izdarījis, smagi strādājis, bet kāds ļuriks ņem un ar to sāk pelnīt lielu naudu, bet tu sēdi pie sasistas siles. Pret autortiesībām visskaļāk parasti bļauj tie, kuri paši neko nespēj radīt. Tā kā tā lieta ir vajadzīga, lai gan, protams, vikipēdijai tas smagi iezāģē. --Krishjaanis 12:58, 30 janvārī, 2009 (UTC)
Es jau nerunāju par autortiesībām vispār (tās pat ir ļoti vajadzīgas), bet gan par tieši vikipēdiju. Ne jau es nopelnīšu lielu naudu, ieliekot vienu bildi. Var jau aiziet tik tālu, ka man jāzvana Krujfam un jājautā vai es drīkstu likt virsrakstā viņa vārdu.--Veļas pulveris 13:05, 30 janvārī, 2009 (UTC)
Kruifam nav jāzvana, jāzvana ir Oliveram Kānam - viņš bija savu vārdu reģistrējis kā firmas zīmi (jeb kaut kā tādā garā) un visās FIFA datorspēlēs viņa vietāir tips vārdā Khalm jeb kaut kā tā. ;) --Krishjaanis 13:08, 30 janvārī, 2009 (UTC)