Diskusija:Kurzemes cietokšņa muzejs

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Informācija par personu gan attiecās, jo tie apbalvojumi ir tieši par muzeja izveidi. --Kurlandlegionar 11:11, 26 janvārī, 2009 (UTC)

Tad tā arī vajadzēja noradīt, ka par muzeja izveidi. --Dainis 11:19, 26 janvārī, 2009 (UTC)
Nepiekrītu. Raksts par muzeju ir informācija tikai un vienīgi par muzeju. Un personas tikai tiek pieminētas kā muzeja veidotājas. Savukārt apbalvojumi u.c. šo personu lieliskās īpašības jāapraksta šai konkrētajai personai veltītajā rakstā. Piemēram, rakstā par Rundāles pils muzeju netiek uzskaitīti visi Lancmaņa u.c. mudzeja darbinieku goda raksti un tituli, kas saņemti par darbošanos muzeja izveidē - tiem domātas šo personu biogrāfijas. --anonīms 11:20, 26 janvārī, 2009 (UTC)
Ok, bet biogrāfijā ta būtu, ko rakstīt pāris teikumi un vai tad būtu lietderīgi tādu veidot? Ja nē, tad nē un basta. --Kurlandlegionar 11:23, 26 janvārī, 2009 (UTC)
Tas nebija ļauni domāts. Šāda blakusinformācija interesentam nedod informāciju par to, ko viņš vēlas uzzināt, tb konkrēti par muzeju. Aber ja cilvēks kaut ko taustāmu paveicis un ir sociāli aktīvs (izveidojis un vada muzeju, gan jau vēl ko dara), tad kāpēc nevarētu būt tā biogrāfija? Neredzu, ar ko šis būtu sliktāks par dažu labu Saeimas deputātu, kura vienīgais "sausais atlikums" ir caur pazīšanos iekļūšana vēlēšanu listē. Šis cilvēks vismaz ko dara sabiedrības labā, un ne slikti. --anonīms 11:32, 26 janvārī, 2009 (UTC)
Viss ir kārtībā. Esmu jauniņais, tāpēc arī kļūdas rodas un neņemu ļaunā, ja mani paskolo kādās lietās! --Kurlandlegionar 11:41, 26 janvārī, 2009 (UTC)