Diskusija:Latvijas Aizsargu organizācija

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Untitled[labot pirmkodu]

Izskatās, ka šeit jāmeklē citas (papildus) atsauces, jo "Dienas" raksti nav vairs brīvi pieejami. Tas attiecas arī uz "Dienas" atsaucēm citos rakstos. --ScAvenger 07:41, 7 augustā, 2010 (UTC)

Vajag norādīt precizu izdevuma datumu, raksta nosaukumu, autoru un tāda tipa lietas. Atsauce uz avīzes rakstu arī ir atsauce, arī, ja tā nav pieejama internetā. Uz grāmatām taču arī atsaucas, lai gan visiem nav visu grāmatu. --SpeedKing (runāt  · devums) 08:18, 7 augustā, 2010 (UTC)
Starpība tāda, ka jebkuru grāmatu (vismaz teorētiski) var par brīvu dabūt bibliotēkā, bet e-abonēšana ir maksas pakalpojums. Ja tie datumi un informācijas saturs atbilst arī drukātajiem izdevumiem, tad OK. --ScAvenger 08:25, 7 augustā, 2010 (UTC)
Jā, un tās IP adreses nesen veiktās izmaiņas būtu jāatceļ, jo līķi, kas mētājas blakus uzspridzinātam piemineklim, jau nu ir pietiekami pierādījumi. Cits jautājums, vai tam visam drīzāk nebūtu jāatrodas vēl neesošajā rakstā Uzvaras piemineklis. --ScAvenger 08:31, 7 augustā, 2010 (UTC)