Diskusija:Leonīds Kurdjumovs

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

pirms atcel - izlasi, lūdzu, Krustiņa jautājumu tajā intervijā. protams, labāk būtu parakties tā laika periodikā, atsauce būtu labāka. --Biafra (diskusija) 00:41, 8 novembrī, 2013 (EET)

Ja tā ir labākā atsauce ko var atrast, tad labāk šādu faktu vispār nepieminēt. Periodikā parakos un par Kurdjumovu neko neatradu, atšķirībā no Krustiņa pieminētā Ščipcova. --Gaujmalnieks (diskusija) 01:02, 8 novembrī, 2013 (EET)
īsti negribas ticēt, pats atceros tos laikus. --Biafra (diskusija) 09:34, 8 novembrī, 2013 (EET)
a tai periodikā kautko par to otru Kurdjumovu neatradi? --Biafra (diskusija) 10:03, 8 novembrī, 2013 (EET)
Kaut kas drusku bija; ja runā par atmiņu, tad tā mēdz pievilt (arī mani). Bet kas Tevi neapmierināja manā izmaiņā, arī derētu pamatot. Netieši par to, ka tipāžs nav bijis Interfrontē, liecina arī tas, ka viņš vispār varēja kļūt par Latvijas pilsoni. Skat. Pilsonības likumu - atsauces par to, ka fakts NAV bijis, atrast visbiežāk nav iespējams;) --Gaujmalnieks (diskusija) 11:17, 8 novembrī, 2013 (EET)
vai tad bijušajiem Interfrontes biedriem bija liegts naturalizācijas ceļā kļūt par Latvijas pilsoņiem? Vladimirs Buzajevs. tavā versijā tad tagad būtu jāraksta, ka "pēc Krustiņa un Dolgopolova domām bijis Interfrontes biedrs"? --Biafra (diskusija) 11:27, 8 novembrī, 2013 (EET)
Labi, lai paliek, kaut arī otrā atsauce ir tāda so-so. Man metās, ka avoti vnk jauc abus Kurdjumovus. --Gaujmalnieks (diskusija) 11:24, 8 novembrī, 2013 (EET)
noteikti nē. tas Genādijs Kurdjumovs pēc ievēlēšanas par PSRS tautas deputātu nekur vairs nefigurē. nu vismaz tā es domāšu, kamēr tu nepierādi pretējo  :) --Biafra (diskusija) 11:27, 8 novembrī, 2013 (EET)
Pieliku atsauci. Saproti, kolēģi.. Interfronti lieto arī kā sugasvārdu un nekritisks redaktors (ar pirkstu neradīsim) visnotaļ autoritatīvā avotā var atrast, ka Kurdjumovs bijis Interfrontes frakcijas vadītājs AP:)) Nopietni, tai pat Lavīzē. Ko nu?! --Gaujmalnieks (diskusija) 12:38, 8 novembrī, 2013 (EET)