Diskusija:Motoru iela (Rīga)

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Vēlētos noskaidrot citu Vikipēdijas lietotāju viedokli par ievada pirmo teikumu. Kā būtu pareizāk rakstīt Motoru iela ir iela Iļģuciemā, Kurzemes rajonā, Rīgā. vai Motoru iela ir iela Rīgā, Kurzemes rajonā, Iļģuciemā. ? --Driver24 (diskusija) 11:15, 23 aprīlī, 2014 (EEST)

Manuprāt, labāks ir otrais variants (virzīties no lielākā iedalījuma uz sīkāko), bet diez vai tam ir liela nozīme. --ScAvenger (diskusija) 22:07, 23 aprīlī, 2014 (EEST)
Es biju pirmā viedokļa "aizstāvis". Es tikai gribēju atgādināt, ka arī infokastēs pie dzimšanas/miršanas vietas un arī tekstā (ja vien tas nav no sērijas Dzimis Kurzemes x pagastā) mēs virzamies no mazākās vienības uz lielāko. Es domāju, ka gan jau ka ir kaut kāda atšķirība no valodniecības viedokļa, bet sev mājās esošajās "gudrajās grāmatās" es neko pa tēmu nevarēju atrast. --FRK (diskusija/devums) 23:02, 23 aprīlī, 2014 (EEST)
Ja jau ir "diskusija", kā būtu labāk, es ierosinu arī kaut ko darīt ar Attēls:Nav foto.png. Tad labāk tās vietā ir uzlikt uzlabošanas kategoriju "Rīgas ielas bez attēla", kā kolēģis Kikos tā ir darījis ar apdzīvotām vietām/kalniem un citiem ģeogrāfiskiem objektiem. Un vēl maza tehniska piezīme: infokastē pie parametra pilsēta likt Rīgas veidni (kas ir pašlaik šajā rakstā), nu tas tā, ja nu tiek kopēti raksti. Iemesls: mazāka ķēpa, ja kaut kas pamainās (ar karogu, piemēram). --FRK (diskusija/devums) 23:07, 23 aprīlī, 2014 (EEST)
atbildot uz pirmo jautājumu: otrais variants. šo Attēls:Nav foto.png nav pilnīgi jēgas lietot. to ka nav attēla redz tāpat. --Biafra (diskusija) 00:14, 24 aprīlī, 2014 (EEST)
OK, tad rakstos par ielām pieturēšos pie otrā varianta. --Driver24 (diskusija) 20:34, 24 aprīlī, 2014 (EEST)