Diskusija:Neirolingvistiskā programmēšana

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Labdien! Esmu nesaprašanā par to, ka manis ievietotais raksts NLP tika izdzēsts pamatojoties uz to, ka Atlantā. lv kāds ir izmantojis manis pārstāvētās autores Indras Melbārdes rakstu bez atsauces. Tā kā juridiski pārstāvu Indras Melbārdes intereses, kas šādā veidā ir ierobežotas ar Atlanta.lv iejaukšanos, lūdzu atļaut ievietot minēto rakstu. Jūsu minētie apgalvojumi par autortiesību pārkāpumu ir attiecināmi uz Atlants.lv plaģiātu, bet ne raksta autoram.

Mēs parasti pārbaudām vai nav pārkāptas autortiesības meklējot daļu raksta teksta internetā, lai pārliecinātos vai tas kaut kur jau nav publicēts. Es ceru, ka Jūs saprotat, ka publicējot rakstu Vikipēdijā jūs zaudējat daļu no savām mantiskajām tiesībām (tekstu varēs brīvi mainīt un pārpublicēt). Turklāt rakstu vajadzēs pārsaukt un uzlabot, lai tas atbilstu Vikipēdijas noformējuma standartiem ~~Xil (saruna) 08:40, 14 aprīlī, 2009 (UTC)
Jāpiebilst, ka raksts vairāk izskatās pēc reklāmas, nekā enciklopēdiska raksta - tādi izteicieni, kā ...rezultāti ir patiesi lieliski vai ...var veidot brīnumainu mākslas darbu – savu dzīvi enciklopēdijā lāgā neiederas. --ScAvenger 09:26, 14 aprīlī, 2009 (UTC)