Diskusija:Ohaio (štats)

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Vai vajag raksta nosaukumā paskaidrojošo tekstu?[labot pirmkodu]

Izskatās, ka Baisulis ir pacenties un visas saites, kas veda uz Ohaio, sakārtojis. Paskatījos dažas viņa pēdējās izmaiņas un no tām nebija neviena, kas vestu uz Ohaio (upe). Uz sitiena nesapratu, ko viņš dara. Bet tagad sapratu (pēc šīs izmaiņas) un varbūt ir jau par vēlu veidot diskusiju. Bet tomēr... Vai viņa darbs bija lietderīgs??? Manuprāt pamatnozīme ir štats un raksts ir jāpārdēvē no "Ohaio (štats)" uz "Ohaio". Vēl kā arguments. Uz rakstu Ohaio (štats) ir 255 iekšējās saites, bet uz rakstu Ohaio (upe) tikai 11 iekšējās saites. PS: Arī starpviki saitēs pārliecinoši dominē vienkārši "Ohaio". --Treisijs (diskusija) 00:52, 28 decembrī, 2014 (EET)

Es tik par kārtību! Man tāpat neko sevišķu darīt negribas, tādēļ monotoni urķējos. Ja šis būs pamatraksts,man nekādi iebildumi neradīsies. :) --Baisulis (diskusija) 00:57, 28 decembrī, 2014 (EET)
Tur jau tā sāls, ka man ar pa retam gribas pakārtot un neko daudz nedarīt. Tāpēc jau negribējās sākt šo diskusiju, jo respektēju tavu darbu. Bet šoreiz liekas (vismaz man), ka štats pārliecinoši ir pamatnozīme. --Treisijs (diskusija) 01:01, 28 decembrī, 2014 (EET)
Man kā raksta pārvietotājam būtu nejēdzīgi klusēt. Mans funktieris bija sekot Misisipi un Misūri piemēram. Par iekšējām saitēm runājot - nav jau problēma (kādā ilgākā laika periodā) palielināt saišu skaitu uz upi manuāli :) Un šo varētu arī par tādu kā ar skatu nākotnē drošības pārvietošanas uz disambigu akciju uzskatīt (lai pēc x gadiem nebūtu pārāk liela [cenzēts]). Man kā raksta pārvietotājam — prasīsiet, kāpēc pats tad nesalaboju? a) esmu sliņķis b) gribēju iedod botam sakārtot.
P.S. Čaļi - mums vajag lapu "Ko darīt Vikipēdijā, kad īsti neko daudz darīt negribas, bet gribas paurķēties". Ar visiem linkiem uz dažādām kategorijām u.t.t. :) --FRK (diskusija) 09:39, 28 decembrī, 2014 (EET)