Diskusija:Osmaņu impērijas tērpi

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

No kurienes ņemti šeit esošie daudzie attēli? Vajadzētu kādu nebūt licenci attēlu lapās. --ScAvenger 21:51, 24 oktobrī, 2009 (UTC)

Licence ir pievienota visiem darbiem.--Juristiltins runāt  devums 18:51, 25 oktobrī, 2009 (UTC)

Nebūtu slikti norādīt arī avotu - kas tad īsti ir autors. --ScAvenger 23:03, 25 oktobrī, 2009 (UTC)

Šiem darbiem nav zināms autors, jo Osmaņu impērijā neatzina autortiesības (viss piederēja sultānam vai divānam) un ne visu darbu autori tika atklāti (piemēram, sultāna tugras zīmēja kaligrāfi, kurus pēc tam nogalināja). Ir zināms tikai šo pastkartīšu izdevējs. Kolekcija ir vairākkārt pārpublicēta gan osmaņu laikos, gan republikas laikā un nosaukta viņa vārdā: Ali Arifa pašā osmaņu tērpu sērija (Ali Arif Paşa Serisi Osmanlı Kıyafetleri). Turcijas Valsts bibliotēka (Milli Kütüphane) lielu daļu osmaņu laiku autoru darbus bez ierobežojuma publicē internetā (skatīt šeit) un Commons ir ieviesuši īpašu veidni osmaņu laika darbiem: PD-Ottoman. Autortiesības attiecas tikai uz citu valstu un Turcijas republikas laika (no 1922) mākslinieku darbiem.--Juristiltins runāt  devums 09:55, 26 oktobrī, 2009 (UTC)
Paldies, tad viss ir kārtībā (būs mums arī jāuztaisa tāda autortiesību veidne). --ScAvenger 10:46, 26 oktobrī, 2009 (UTC)