Diskusija:Pilsētplānošana

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Nav saprotams, par ko raksts vispār ir: par pilsētplānošanu, pilsētu attīstību vispār vai par ko citu. Jebkurā gadījumā teksts netbilst virsrakstam un joprojām ir kandidāts uz dzēšanu. --Kikos 09:16, 23 septembrī, 2009 (UTC)

Manuprāt ir jāsadala pa gabaliņiem: sākot ar sadaļu "Pilsētas un dabas vides mijiedarbība" raksts ir par Pilsētplānošanu (en:Urban planning). Pilsētu telpisko struktūru jāliek atsevišķā rakstā par Valtera Kristallera Centrālās vietas teoriju (en:Central place theory). Urbanizācijas ciklu var pievienot rakstam Pilsēta vai arī atstāt kā atsevišķu rakstu Pilsētu attīstība (angliski ir pāradresācija no Urban development uz en:Urban planning, bet vāciski, piemēram, ir de:Stadtplanung un de:Stadtentwicklung). Nu un "Pilsētu fiziskā izplešanās" ir par tēmu Pilsētekonomika (en:Urban economics). Vienkārši! :) --Liene 23:02, 23 septembrī, 2009 (UTC)
Jā, tā laikam tiešām būtu labāk - sadalīt. Ja šis raksts tiešām ir par attīstību, tad tam ir jābūt arī hronoloģiskam saturam nevis kā tagad. --GreenZeb (diskusija) 00:10, 24 septembrī, 2009 (UTC)