Diskusija:Raudupiete

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

izmaiņas atcelšanas iemesls varētu būt tas ka Raudupiete (iespējams) nav izdota atsevišķā grāmatā? īpaši jau konkrētajā gadā. tikai pieņēmums gan. --Biafra (diskusija) 18:00, 21 janvārī, 2013 (EET)

Apskatoties devumu un to, ka tā ir 1. ģimnāzijas IP adrese es tā nedomāju... Bet vispār kaut kādā mērā jāpiekrīt arī Tev. --FRK (diskusija/devums) 07:36, 22 janvārī, 2013 (EET)
Raudupiete. Cita lieta, ka tā kategorija tā vai tā bija sarkana, turklāt kategorijas nosaukumā būtu jānorāda, vai tas ir izdošanas vai sarakstīšanas gads. --ScAvenger (diskusija) 07:49, 22 janvārī, 2013 (EET)
Šādas vienveida kategorijas (x. gads, x. gadā dzimušie/mirušie, x. gada kaut kas) es ik pa laiciņam veidoju (no Special:WantedCategories), tā ka par to nevajag uztraukties. Un bez norādes par izdošanu/sarakstīšanu (pašā kategorijā, nevis māteskategorijā) jau ir tikušas veidotas: Kategorija:Grāmatas pēc izdošanas gada. Bet būtībā, manuprāt, ir puslīdz skaidrs, ka tas ir izdošanas gads — grāmatu jau var rakstīt ilgi (vienīgi "problēmas" sākas, ja grāmatu pabeidfz decembrī, bet izdod janvārī :) ); albumus, filmas, singlus un vēl sazin kādus brīnumus mēs jau arī kategorizējam pēc iznākšanas gada. --FRK (diskusija/devums) 08:01, 22 janvārī, 2013 (EET)
Droši vien tad vajag izrevidēt šo. --ScAvenger (diskusija) 08:23, 22 janvārī, 2013 (EET)