Diskusija:Sintezētās apertūras radara polarizācija

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Kaut kas ar šo rakstu nav kārtībā, sākot ar virsrakstu, beidzot ar visu pārējo... --ScAvenger (diskusija) 10:46, 26 jūnijā, 2015 (EEST)

Man patīk pamatojums :) Šis izskatās pēc vēl ļoooti nenobrieduša melnraksta, ja vien tēma, protams, ir pietiekami ok. --FRK (diskusija) 11:47, 26 jūnijā, 2015 (EEST)
@Marcis.koloda: Es ieteiktu autoram pabeigt pamesto rakstu Sintezētās apertūras radars un pievienot tam arī šeit esošo informāciju. Bet tādā paskatā šis raksts palikt īsti nevar. Ievadteikums ir mazsaprotams un kļūdām pārpilns, no pamatjēdzienu sadaļas var saprast, ka dielektriskā konstante ir ūdens daudzums materiālā (tādas sadaļas rakstos netaisa, jēdzienus jāpaskaidro tekstā vai jāliek vikisaites uz tiem); jāpiestrādā arī pie noformējuma, jāpaskaidro, kas redzams attēlos. --ScAvenger (diskusija) 12:06, 26 jūnijā, 2015 (EEST)
Angļu vikipēdijā atradu šādu kategoriju: en:Category:Synthetic aperture radar. Tas liek man domāt, ka "Synthetic" diez vai tulkojas kā "sintezēts". Tomēr nestrīdēšos ar autoru, viņš droši vien ir liels radaru speciālists, ja uzņemas tulkot šādus rakstus. Labi, varbūt kļūdos.Zuiks 22:31, 26 jūlijā, 2015 (EEST)
Latviešu valodā "sintētisks" vairāk tomēr tā kā nozīmē "mākslīgs", "ķīmiski sintezēts". Bet jebkurā gadījumā tāds virsraksts šim rakstam neder... --ScAvenger (diskusija) 2015. gada 14. septembris, plkst. 21.21 (EEST)[atbildēt]