Diskusija:Skūtgalvji

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Kas tieši šeit ir tāds, kas būtu jāuzlabo? Raksts ir ieturēts neitrālā tonī un nav nekādu tiešu aicinājumu uz vardarbību. —Šo komentāru anonīmi pievienoja Aabele (diskusijadevums).

Raksts patiešām ir relatīvi neitrāls, taču tam ir citas problēmas – slikts stils, ortogrāfijas un interpunkcijas kļūdas, kā arī drukas kļūdas. Nav slīpināti vārdi un nosaukumi svešvalodās. Man neizdodas atvērt ārējo saiti. Rakstā ir arī daži apgalvojumi, kam vajadzētu atsauces (piemēram, ka skinhedi daudz lasa literatūru, kas saistīta ar vēsturi). --Tail 13:09, 9 februārī, 2007 (UTC)

Vai latviski pareizāk nebūtu "Skūtgalvji", nevis tīri no angļu valodas pārņemtais "Skinhedi"? Latviešu Vikipēdijā tomēr vajadzētu ievērot kaut minimālu valodas stilu. Jānis Iesalnieks 22:47, 6 oktobrī, 2007 (UTC)

Liekas, tā ir gan. Interesanti, kā viņi paši sevi sauc? :) --ScAvenger 05:00, 7 oktobrī, 2007 (UTC)
Piekrītu, ka vajag vismaz pāradresāciju. Par "galveno" nosaukumu - vajadzētu saukt tā, kā viņi paši sevi dēvē. --Feens 11:01, 7 oktobrī, 2007 (UTC)
Hmm. Man šķiet, ka Vikipēdija tomēr ir enciklopēdija. Un enciklopēdijas vismaz cenšas veidot pēc iespējas gramatiski un stilistiski pareizi. Latviešu valodā šij kustībai ir savs, manuprāt, labskanīgs, apzīmējums - "skūtgalvji" - kuru saprot arī tie, kas ikdienā lieto "skinhedi". Nu, tādas ir manas domas. - Jānis Iesalnieks 14:25, 8 oktobrī, 2007 (UTC)
+1; ja Zemgalietim nav iebildumu, es rakstu pārvietošu. --GreenZeb (diskusija) 01:32, 4 martā, 2011 (UTC)