Diskusija:Superkauss XLV

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Ja Super Bowl nav reģistrēta preču zīme, kā Volkswagen tad jātulko - pie tam tulkojums taču sanāk pārsteidzoši sakarīgs. --Krishjaanis 13:45, 7 februārī, 2011 (UTC)

Tiešām pieļauj iespēju, ka NFL nebūtu parūpējušies par tik slavena zīmola aizsardzību? :D http://www.ehow.com/list_6647869_nfl-super-bowl-trademark-regulations.html Ar tulkošanu tam nav nekāda sakara - FIFA arī reģistrē Pasaules kausa preču zīmes, bet tas jau nenozīmē, ka mums vienmēr jāraksta "World Cup". --Viescha 21:31, 7 februārī, 2011 (UTC)
Tu no klostera beidzot esi ticis vaļā vai atkal kārtējais "Reiņa sindroma" vājinieks? --Krishjaanis 07:21, 8 februārī, 2011 (UTC)
Ja drīkstu jautāt, kas ir "Reiņa sindroms" un kāds tam sakars ar šo rakstu? --Viescha 10:21, 8 februārī, 2011 (UTC)
"Reiņa sindroms" izpaužas tā ka kāds vikipēdijas dalībnieks vairs nav aktīvs šeit (un pazūd, teiksim, tieši uz gadu), bet pēc tam atgriežas un sāk celt pretenzijas par kaut kādu sīkumu. --Krishjaanis 10:27, 8 februārī, 2011 (UTC)
Vai tad es ceļu kādas pretenzijas? Vienkārši informēju, ka man liekas, ka preču zīmes vai ne-preču-zīmes statusam te nav lielas nozīmes. Pašam vienlīdz labi iet pie sirds gan Superkauss, gan Super Bowl. Vispār šo rakstu atradu tikai, meklēdams, vai kāds interneta portāls nav "aizņēmies" manu intelektuālo īpašumu (esmu 1. un 2. atsaucēs minēto rakstu autors), kas iepriekš ir gadījies, it īpaši ja nepopulārs notikums. Nekad īsti neesmu uzskatījis sevi par Vikipēdijas pastāvīgu dalībnieku, esmu šad un tad kaut ko rakstījis un tulkojis, bet informāciju pievienoju / mainu neregulāri pēc savas iniciatīvas katrā konkrētā gadījumā. Peace! --Viescha 16:28, 8 februārī, 2011 (UTC)