Diskusija:Sus Dungo

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Iemesls raksta dzēšanai: maznozīmīgs (pierādiet, ka tā nav).

Jautājums: Kādas ir kategorijas vai prasības, kuras jāpiepilda, lai raksts kļūtu nozīmīgs, ja tas atbilst visiem tehniskajiem nosacījumiem? vai par nozīmīgu uzskatiet šo mūzikas grupas lapu: grupa "2tie" http://lv.wikipedia.org/wiki/2tie Vai tas ir atkarīgs no rediģētāja intereses / zināšanām konkrētajā jomā (t.i. jaunā, neatkarīgā mūzikas skatuve Latvijā)?

Pēdējā laika grupa iemantojusi uzmanību un atzinību ārvalstīs un šībrīža aktuālais koncertieraksts vietnē vimeo.com aptuveni nedēļas laikā skatīts vairāk kā 3 tūkstošu reižu, izdots kā videoklips, tā singls un 2012.gada maijā - mūzikas albums. Nepieciešamības gadījumā, var tikt uzskaitīti kā panākumi (balvas, nozīmīgas uzstāšanās), tā citas atsauces un informācijas avoti, bet tie, acīmredzami, nenoteiks, gluži kā Astro'n'out Wiki, tā nozīmību (skat. http://lv.wikipedia.org/wiki/Astro'n'out).

Būsim pateicīgi par lietderīgiem padomiem raksta izveidē. Pavula (diskusija) 11:27, 10 aprīlī, 2012 (UTC)

Tad visu šo izklāstīto arī jāuzrāda rakstā ar atsaucēm uz neatkarīgiem (ne no grupas mājaslapas) avotiem. Par popularitāti, uzstāšanos, intervijas u.c. Saprotiet pati, ja grupa dibināta "aizvakar" un pirmā lieluma atpazīstamu zvaigžņu tajā nav, tad šī "nozīmība" ir tiešām jāpierāda. Vēl jo vairāk, ja rakstāt par sevi/savu grupu (kas nav apsveicami vikipēdijā). Šobrīd joprojām kandidāts uz dzēšanu. --Kikos (diskusija) 11:54, 10 aprīlī, 2012 (UTC)


Uzskatām, ka grupas pārstāvji/mgmt visprecīzāk var sniegt informāciju ("sava grupa"). Paldies par norādēm. Turpināsim uzlabot, lai atbilstu kam nozīmīgam. Pavula (diskusija) 13:27, 10 aprīlī, 2012 (UTC)

Pirmais - derētu noņemt tos liekos izcēlumus tekstā - tāpat jau skaidrs par ko rakstīts. Otrais - atsauces jānoformē labāk par plikiem linkiem, ja nemākat tad varu noforēt apmaiņā pret plikas arfistes foto... ĒteriskāFejiņa (diskusija) 14:25, 10 aprīlī, 2012 (UTC)
Vēl vajadzētu rakstā izmest ārā linkus uz dažādām mājaslapām (angļu Vikipēdiju ieskaitot). Par tām atsaucēm — es to varu izdarīt arī bez foto (savest kārtībā tās, ja būs pliki linki) :) --FRK (runas/darbi) 14:27, 10 aprīlī, 2012 (UTC)
Nu jau ar, atradies džentlmenis. ĒteriskāFejiņa (diskusija) 14:38, 10 aprīlī, 2012 (UTC)
Man jau vienkārši jāiemet links šiten. --FRK (runas/darbi) 14:40, 10 aprīlī, 2012 (UTC)
Nevajag taisnoties, esi jau esi izpalīdzīgs. --GreenZeb — 2012. gada 10. aprīlī, plkst. 17.42 (UTC +3)
Paldies! :) Atsauču koriģēšana, speciālistu rokām, laikam būtu kāda foto vērts pasākums! "Pliku" linki šobrīd neuzrādās, pieļauju, ka formatēšanas neprasmes grauž acīs. Cik noprotu, ārējās saites uz mājaslapām tekstā, pat ja noderīgas mūsuprāt, nav Wikipedias "labais tonis"? Izlabosim, ja tā!--14:40, 10 aprīlī, 2012 (UTC)Pavula (diskusija) 14:40, 10 aprīlī, 2012 (UTC)
Nu vot tā un es atkal palieku bešā. p.S. Ja nopietni - Vai šis nav pirmais gadījums kad cilvēki uz kritiku reaģē samērīgi un patiešām salabo rakstu?ĒteriskāFejiņa (diskusija) 14:49, 10 aprīlī, 2012 (UTC)
Pirmais gan jau ka nav, bet viens no pirmajiem varētu būt. Pavula, jā, tekstā (nevis sadaļā "ārējās saites") linkus ievietot vienīgi uz citiem latviešu Vikipēdijas rakstiem. --FRK (runas/darbi) 14:52, 10 aprīlī, 2012 (UTC)
Paldies! No teksta saites(linkus) pievienosim "ārējos linkos", ja tas pieņamams, mēģināsim tajā skaistajā formātā (Paldies Edgaram!). Pie atsaucēm plikums.lv links jāsakārto. Paldies par palīdzību, priecāsimies, ja norādīsiet vēl trūkumus, kurus uzlabot, lai lapa pēc labākajiem nodomiem un vērtības.--Pavula (diskusija) 15:10, 10 aprīlī, 2012 (UTC)

Nosaukuma otrais vārds ar lielo vai mazo burtu? Un kādēļ mājaslapas angļu versijā ir susdungo?--Kikos (diskusija) 15:16, 10 aprīlī, 2012 (UTC)

Angļu versijā ir "susdungo" , latviešu "Sus Dungo" - līdz ar albuma iznākšanu tiks izvēlēts viens vai otrs kā galīgais. Novērojums vietā! Paldies!--Pavula (diskusija) 15:22, 10 aprīlī, 2012 (UTC)