Ešlija Robertsa

Vikipēdijas lapa
Ešlija Robertsa
Galvenā informācija
Dzimusi Ešlija Alena Robertsa
1981. gada 14. septembrī (42 gadi)
Fīniksa, Arizona
Nodarbošanās Dziedātāja, dejotāja, aktrise
Darbības gadi 1984-šobrīd
Izdevēji A&M (2004—2010)
Darbība ar Pussycat Dolls

Ešlija Allena Robertsa (angļu: Ashley Allen Roberts; dzimusi 1981. gada 14. septembrī) ir amerikāņu dejotāja, dziedātāja un aktrise, kas labāk pazīstama kā meiteņu grupas Pussycat Dolls dalībniece.

Biogrāfija[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Agrākie gadi[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Dzimusi Fīniksā, Arizonas štatā. Ar dejošanu sāka nodarboties triju gadu vecumā, bet ar dziedāšanu astoņu gadu vecumā. Viņas tēvs bija bundzinieks grupā Mamas and The Papas, vēlāk viņš kļuva par auto tirgotāju, bet viņas māte bija instruktore un viņi abi iedvesmoja Ešliju darboties mūzikas industrijā. Kamēr vidusskolā bija brīvlaiks, Ešlija devās uz Rietumu krastu studēt modernās dejas. Pēc vidusskolas beigšanas Ešlija pārcēlās uz Losandželosu, kur viņa nofilmējās vairākos TV šovos un mūzikas klipos. Pēc sešu mēnešu darbības viņa pievienojās grupai The Pussycat Dolls.

Pussycat Dolls[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Pēc sešu mēnešu darbības viņa pievienojās grupai The Pussycat Dolls, kur viņa tika pie iesaukas "Angel Doll". Ešlija ir iedziedājusi vienu no galvenajiem vokāliem dziesmā ”Stickwitu”, kā arī dziesmu "Played", kas iekļauta albuma Doll Domination Deluxe Edition sastāvā. Ešlija ir darbojusies arī kā aktrise, viņas debijas filma ir Make It Happen un tajā viņa parādās kā Brūka. Neilgi pēc Kimberlijas Vaijatas aiziešanas no grupas, 2010. gada 29. februārī arī Ešlija paziņoja par aiziešanu no grupas.

Filmogrāfija[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Gads Nosaukums Loma Piezīmes
2005 "Be Cool" Pussycat Dolls Epizodiska loma
2008 "Make It Happen" Brūka Neliela loma

Ārējās saites[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]