Eņģeļa pasts

Vikipēdijas lapa
Eņģeļa pasts logo
Logo izmantošana bez rakstiskas atļaujas no NSUS biedrības vai SIA "Eņģeļa pasts" vadības stingri ir aizliegta.

"Eņģeļa pasts" ir 2016. gada 27. septembrī NSUS biedrības (No Sirds Uz Sirdi) [1] dibināts labdarības projekts. Idejas autore un projekta vadītāja ir Līga Uzulniece (NSUS biedrības dibinātāja un vadītāja). Projekta mērķis — iepriecināt un uzmundrināt Latvijas pansionātos, aprūpes centros vai savās mājās mītošos seniorus un arī jaunāka gada gājuma cilvēkus ar vēstulēm un apsveikuma kartītēm, kuras rakstītas tikai ar roku un saņemtas tikai pa pastu (ar pasta zīmogu), kā senākos laikos.

Projektam attīstoties, 2017. gada 22. martā radās "Eņģeļa pasts" projekta otra daļa "Eņģeļa pasts "... arī vecie cilvēki sapņo"", kura ietvaros līdzcilvēki tiek aicināti piepildīt Latvijas pansionātos, aprūpes centros vai mājās mītošo senioru un jaunāka gada gājuma cilvēku kvēlākos sapņus.

01.10.2018. NSUS biedrība dibināja SIA "Eņģeļa pasts" (vienotais reģ. Nr. 40203171920), kas būs, kā sociālais uzņēmums ar mērķi - sociāli mazaizsargāto personu grupu labklājības veicināšanas projektu organizēšana. Mājas lapa www.engelapasts.lv

Atsauces[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Ārējās saites[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]