Jackass uz visiem laikiem

Vikipēdijas lapa
(Pāradresēts no Jackass Forever)
Jackass uz visiem laikiem
Oriģinālais
nosaukums
Jackass Forever
Režisors Džefs Tremeins
Producents
Scenārija autors
Galvenajās
lomās
Mūzika Džosefs Širlijs
Operators Dmitrijs Eljaškēvičs[1]
Montāža
  • Metjū Kosinskis
  • Metjū Probsts
  • Saša Stentons Kreivens[1]
Studija
Izplatītājs Paramount Pictures
Izdošana
  • 2022. gada 2. februāris (Holivuda)
  • 2022. gada 4. februāris (ASV)
Ilgums 96 minūtes
Valsts Karogs: Amerikas Savienotās Valstis ASV
Valoda angļu
Budžets 10 miljoni US$[2]
Kopējie ienākumi 80,3 miljoni US$[3]
IMDb profils

"Jackass uz visiem laikiem" (angļu: Jackass Forever) ir 2022. gada ASV realitātes kinokomēdija. Filmas režisors un producents ir Džefs Tremeins, pārējie producenti ir Spaiks Džonzs un Džonijs Noksvils, izplatītājs — Paramount Pictures. Šī ir ceturtā Jackass filmu sērijas filma pēc Jackass 3D (2010). Galvenās filmas zvaigznes ir Jackass sākotnējais pamatsastāvs — Noksvils, Stīvs-O, Kriss Pontiuss, Deivs Inglends, Vī Mens, Bīstamais Erens un Prestons Leisijs, kuriem pievienojušās dažādas slavenības un viens no sākotnēja sastāva Jackass locekļiem Bems Mārdžera, ar kuru tika lauzts līgums filmas veidošanas laikā.

Filmas Jackass Forever pirmizrāde notika 2022. gada 2. februārī Ķīniešu teātrī Holivudā, Kalifornijā, bet ASV kinoteātros to sāka demonstrēt divas dienas vēlāk — 4. februārī.[4] Filma saņēmusi daudz pozitīvas kritikas, un daudzi norāda, ka šī iespējams ir labākā sērijas filma.[5] Filmas pasaules kases ienākumi ir vairāk nekā 80 miljoni ASV dolāru.

Sižets[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Filma Jackass ir kaskadieru triku, skeču un nejaušu cilvēku izjokošanu izlase.

Filmā Džonijā Noksvilā ietriecas bullis; Stīva O dzimumloceklis kļūst par bišu stropu; Deivu Inglendu aplej ar cūku spermu; maitas putns ēd gaļas gabalus no "Vī Mena" ķermeņa; Erenam Makgīhijam zirneklis iekoda krūtsgalā; Prestona Leisija pautus izmanto kā boksa maisu; Zeks Holmss lec kaktusu laukā; Reičela Volfsone laiza elektrošokeri, pēc tam viņu lūpās iedzeļ skorpions; Poopies cīnās pret Teksasas sarkano čūsku; Ēriks Manaka pilnā ātrumā ietriecas sienā.

Atsauces[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

  1. 1,0 1,1 «Jackass Forever credits». jackassmovie.com. Skatīts: 2022. gada 6. janvāris.
  2. Anthony D'Alessandro. «Jackass Forever To Punk Disaster Pic Moonfall As Winter Box Office Tries To Thaw Out – Weekend Preview». Deadline Hollywood, 2022. gada 1. februāris. Skatīts: 2022. gada 2. februāris.
  3. «Jackass Forever (2022)». Box Office Mojo. Skatīts: 2022. gada 2. maijā.
  4. Anthony D'Alessandro, Nancy Tartaglione. «'Top Gun: Maverick' Flies From Thanksgiving To Memorial Day Weekend; 'Mission: Impossible 7' Ignites In Fall 2022». Deadline Hollywood, 2021. gada 1. septembris. Skatīts: 2021. gada 1. septembris.
  5. James Hibberd. «'Jackass Forever' a "Masterpiece"? Critic Reviews Are Best in Franchise History». The Hollywood Reporter, 2022. gada 4. februāris.

Ārējās saites[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]