Kategorijas diskusija:Albumi pēc izpildītāja

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Es nekādi neesmu sapratis, kas īsti šeit notiek un kā tās kategorijas tiek veidotas. Kāpēc vajag vēl dalīt žanros šajā kategorijā,Varg? --GreenZeb (diskusija) 20:21, 16 oktobrī, 2009 (UTC)

Tikai nupat ievēroju jautājumu, paskatīšos rīt. Es šai kategorijai nepieskāros un pagaidām neko tur neieliku. Rīt. --Varg 22:47, 16 oktobrī, 2009 (UTC)
Pētīju. Ilgi pētīju. Skatījos daudzās valodās. Tail 2006. gadā ir veidojusi vienu kategoriju "Kategorija:Roka albumi pēc izpildītāja", pārējās 3 Tu pats esi pietaisījis. Šo kategoriju ir uzcepis Romanskolduns. Pašreizējais saturs var maldināt. Izmantošu poļu variantu (pl:Kategoria:Albumy muzyczne według wykonawcy). Tad paliks arī pašreizējās kategorijas, tās būs augšā virs atsevišķiem izpildītājiem. Domāju, būs jādublē kategorijas, lai būtu "pēc žanra" un šajā kopējā sarakstā. Kaut ko mēģināšu darīt. --Varg 14:12, 17 oktobrī, 2009 (UTC)
Gribēju mesties virsū ar kārtošanu, bet kārtīgi apsvēru perspektīvas un minētais poļu variants laikam ir nevajadzīgs - liekas kategorijas katram žanram. Pietiek ar Kategorija:Albumi pēc mūzikas žanra un papildus šeit kopīgais saraksts. Esošam saturam uztaisīšu jaunas kategorijas bez vārdiem "pēc izpildītāja".