Kategorijas diskusija:Ekonomika

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Ekonomikas kategorijas[labot pirmkodu]

Pašlaik zem ekonomikas kategorijas ir 3 apakškategorijas - Nauda, Eiropas naudasvienības un Latvijas naudasvienības. Manuprāt, pēc loģikas, abām pēdējām apakškategorijām vajadzētu būt pirmās (Nauda) apakškategorijām (ja tas iespējams), vai, varbūt, rakstiem.

Piekrītu un nomainīšu. --Jūzeris 15:06, 17 aprīlī, 2006 (UTC)
Kā ir ar rakstu par valūtu? No teksta izriet, ka tas iederas zem kategorijas Nauda, kur to arī ielaboju. Vai tā ir ok? --Jūzeris 15:17, 17 aprīlī, 2006 (UTC)

Ar valūtu tā kā būtu OK. Tikai tagad rādās, ka rakstus "Nauda" un "Naudas vēsture" tā kā prasītos apvienot.

Noteikti nepiekrītu par rakstu apvienošanu - naudas vēsture ir pārāk plaša patstāvīga tēma. Jāatceras, ka rakstiem arī nebūtu jābut pārmēru lieliem - arī tāpēc nepieciešams šāds tēmu sadalījums. Sal., piem., ar rakstiem "Lietuva" un "Lietuvas vēsture". --Dekaels 16:25, 17 aprīlī, 2006 (UTC)

Piekrītu, ka nevajag rakstus apvienot. Taču tad derētu rakstā "Nauda" nelielu ievada nodaļu (pāris teikumus) "Naudas vēsture" līdzīgi, kā tas ir Wikipedia angļu variantā. Tas tad ietvertu arī linku uz rakstu par vēsturi. Keps

Tā var. Man gan pagaidām nav laika to izdarīt. --Dekaels 16:47, 17 aprīlī, 2006 (UTC)

Ekonomikas aizmetnis[labot pirmkodu]

Vai jau nebūtu vajadzība pēc ekonomikas aizmetņa? Manuprāt raksti ir pietiekami daudz. 91.142.9.212 07:54, 20 martā, 2008 (UTC)

Līdz šim neviens šeit nav nopietni darbojies ekonomikas lauciņā, un citiem arī nav bijusi vēlēšanās tādu uzrakstīt (mums te nav "obligatās" tēmas, viss notiek uz brīvprātības principiem). Ja jūti vajadzību pēc aizmetņa, tad lūdzu! Vienīgi nav vērts aprobežoties ar 1 — 2 teikumiem, vajag tomēr drusku vairāk, jo jāsaprot, ka šeit nav vārdnīca, bet gan enciklopēdija. --Dainis 08:17, 20 martā, 2008 (UTC)
Mums nav saskaņošanas procesa aizmetņiem kā dažās citās Vikipēdijās, tā ka vispār vari veidot pats, ja redzi vajadzību - jāizveido veidne un attiecīga kategorija, kā to dara rakstīts pamācībā, tekstu var nokopēt no cita aizmetņa. Tas, ka raksti ir daudz ne vienmēr nozīmē, ka vajag aizmetni - neizskatās, ka nepabeigtu rakstu kategorijā būtu daudz rakstu par šo tēmu, tiesa varbūt ne visiem īsajiem rakstiem ir pielikts aizmetnis un šī ir diezgan plaša tēma, tāpēc, ja kāds nepasteigsies, pē kāda laika uztaisīšu šādu veidni ~~Xil...sist! 20:25, 20 martā, 2008 (UTC)
Uztaisīju - Veidne:Ekon-aizmetnis ~~Xil...sist! 21:20, 20 martā, 2008 (UTC)