Kategorijas diskusija:Raksti bez fotoattēliem

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Varbūt sabāzt tās kategorijas kā slēptas? --FRK (diskusija/devums) 07:34, 7 oktobrī, 2012 (UTC)

Nē, jo tad viņas pazūd un neadvancētam lietotājam nav atrodamas. --Kikos (diskusija) 07:39, 7 oktobrī, 2012 (UTC)
Nekas nepazūd, ejam uz mani uzstādījumi -> izskats -> sadaļa "Papildus uzstādījumi" -> ķeksis pie "Rādīt slēptās kategorijas". --FRK (diskusija/devums) 07:47, 7 oktobrī, 2012 (UTC)
Sk. manu iepriekšējo tēzi (par advancētību). Neiet jau runa par mani vai tevi, bet par "parasto lietotāju". Vēl tādas pašas kategorijas vajadzētu ieviest rakstiem bez atsaucēm, koordinātam, tikai kā to realizēt, nelienot iekšā katrā rakstā individuāli? --Kikos (diskusija) 07:50, 7 oktobrī, 2012 (UTC)
Un ar ko tad šīs kategorijas atšķiras no pārējām? Par koordinātām vienīgais variants ir sabāzt to kategoriju infokastēs, bet tas arī nebūs pilnīgs un precīzs (iespējams jau ir variants, ka rakstā, kur infokastē ir iespēja iebāzt koordinātas, viņas tiek ieliktas ar to coord veidni (vai nu kā viņu tur sauca). Vēl ir variants (bet ne bez kategorijas), piemēram, ar šo (te gan būs pliks saraksts, vismaz tā tam vajadzētu būt). --FRK (diskusija/devums) 07:58, 7 oktobrī, 2012 (UTC)
Atšķiras ar to, ka es piesaistīju (cenšos piesaistīt) atsaucīgus lietotājus no Panoramio (par fotogrāfiju klāsta papildināšanu) un gribu viņiem problēmu pasniegt pēc iespējas vienkāršāk. Kategorijas paslēpt vienmēr paspēsim. Varbūt mēs vispār pārāk daudz ko slēpjam? Ir, kā redzams, ļoti daudz kas darāms, bet tikai "īpašo zinātāju" daļā un tāpēc latentā stāvoklī. --Kikos (diskusija) 08:05, 7 oktobrī, 2012 (UTC)
Doma jau it kā ir, ka slēptām ir jābūt kategorijām, kuras interesē tikai advencētus lietotājus (jo iesācējs nesaprastu problēmu vai/un nemācētu izlabot), lai rakstos ar daudzām problēmām nebūtu vesels kategoriju mežs. Tādas, kur problēma ir vienkārši labojama, kas domātas, lai piesaistītu jaunus lietotājus un kur vēl nav piesaistīts uzlabošanas tags, nav jēgas slēpt ~~Xil (saruna) 19:39, 7 oktobrī, 2012 (UTC)