Dalībnieka diskusija:ĒteriskāFejiņa

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa


Esi sveicināts(a) Vikipēdijā!


Iesākumā lūdzam iepazīties ar svarīgāko informāciju, kas jāzina, uzsākot darbu!

Pirms pirmā raksta izveides lūdzam izlasīt lapu Raksta izveidošana un apmeklēt rakstu vedni.


Sveiks(a), ĒteriskāFejiņa. Esi sveicināts(a) Vikipēdijā latviešu valodā.

Vikipēdija ir brīva enciklopēdija ar bezmaksas saturu, kuru var lasīt un rediģēt ikviens.


Diskusiju lapās lūgums parakstīties ar 4 tildēm (~~~~) vai rīku joslā nospiest pogu . Paldies.

-- 10:59, 17 februārī, 2012 (UTC)

Paldies ĒteriskāFejiņa 15:37, 17 februārī, 2012 (UTC)

Pirmais brīdinājums[labot pirmkodu]

Par uzbraucienu. --Digital1 (diskusija) 23:40, 26 martā, 2012 (UTC)

manuprāt nepamatots brīdinājums. vairāk izskatās pēc konkrēta administratora nepatikas pret konkrētu lietotāju... --Biafra (diskusija) 08:31, 27 martā, 2012 (UTC)
Esi taču pietiekoši ilgi šajā zivju dīķi lai saprastu ka dubultā morāle ir normāla cilvēku (un it īpaši adminstratoru) īpašība - kandidāta tielēšanās es jau negribu neko teikt, bet vai jūs neesat aizmirsuši man iedot to kas man pienākas jau cik sen ir OK. ĒteriskāFejiņa (diskusija) 08:56, 27 martā, 2012 (UTC)
Kādu nodēvēt par "nožēlojamu tipu" par pieklājīgu rīcību arī nevar nosaukt. --Feens (diskusija) 08:42, 27 martā, 2012 (UTC)
Biafra, beidz moralizēt. Kāpēc visi pārējie var izvairīties no citu lietotāju apvainošanas? Te nav nekāda sakara ar konkrēto personu — ja tu atļautos šādas muļķības, arī tev es ieliktu brīdinājumu. --Digital1 (diskusija) 08:53, 27 martā, 2012 (UTC)
Un ļaut nobanotam lietotājam brīvi peldēt nav dubulta morāle? :p Apsaukāt citus nav smuki - vai tad tas kāds jaunums? ~~Xil (saruna) 09:04, 27 martā, 2012 (UTC)
1)Es neesmu nobanots 2)Es neapsaukājos - kā gan lai citādāk nosauc cilvēku, kurš atklāti diedelē? Pie tam par lietu, kas bija skaidra jau no paša sākuma, cik nu tur vajadzēja lai paciestos, bet nē, ļautiņš jau sarēķinājis bija līdz minūtēm... ĒteriskāFejiņa (diskusija) 09:51, 27 martā, 2012 (UTC)
"Jēziņ cik tu esi nožēlojams tips..." konkrētā gadījumā drīzāk var uzskatīt par metaforu, nekā uzbraucienu. :). es neapvainotos, ja būtu pelnījis. domāju ka FRK arī neapvainojās, man liekas viņam ar humora izjūtu viss kārtībā, un pats zina, ka tiešām pārspīlēti ņēmās un trinās, tāpēc šis "uzbrauciens" bija ļoti precīzs un vietā. savukārt Digital1 un pilnīgi noteikti arī Xil ir problēmas ar humora izjūtu. dot brīdinājumus par tādiem sīkumiem var bērnudārza audzinātāja, un i ta apšaubāmi. --Biafra (diskusija) 09:59, 27 martā, 2012 (UTC)
Jauki, ka ir vismaz vēl kāds kas spēj arī metaforiski padomāt dziļāk nevis tehniski, mērkaķa līmenī, reaģēt uz "sliktajiem" vārdiem, kā sūnainas kvalitātes robotizēts Delfu komentāru filtrs. P.S. Skaties ka nedabū starpa acīm par bērnudārza audzinātāju. ĒteriskāFejiņa (diskusija) 10:10, 27 martā, 2012 (UTC)
Vienkārši atbloķējiet Krishjaani. Kāda gan starpība ar kādiem kontiem cilvēks darbojas, labāk, lai ir viens. Un piekrītu Biafram, šeit daudziem būtu jāārstē nopietnība. Ļoti traki ir, ja vairs nespēj saskatīt jokus. --GreenZeb — 2012. gada 27. martā, plkst. 13.28 (UTC +3)
Kādā jēgā tu te jauc rozīnes ar oglēm? :D ĒteriskāFejiņa (diskusija) 10:34, 27 martā, 2012 (UTC)
Man nav problēmas ar humora izjūtu, man ir problēmas, ja kāds visus pēc kārtas tā maigi nodirš un ja viņam kāds kaut ko aizrāda uzreiz iestājas pasaules lielākā traģēdija. It kā mēs nezinātu ar ko beigsies tas, ja viņam ļaus atvēzēties ar viņa jociņiem
P.S. Un par to neesmu nobanots - esi gan, neviens taču nav akls un stulbs, daudz sprēgāsi nobanosim arī alternatīvos kontus ~~Xil (saruna) 11:13, 27 martā, 2012 (UTC)
Nē, to nu gan nevajag. --GreenZeb — 2012. gada 27. martā, plkst. 14.59 (UTC +3)
GreenZeb, tsitc, nemaisies, kad onkuļi un tantes runā :D Fejiņ, man arī viss ir kārtībā ar humoru, ja tas būtu humors, tad es visticamāk ko asprātīgu vēl klāt pierakstītu, bet paturot prātā kontekstu, vēsturi un zinot tevi, es tur nekādu humoru nesaskatu. Protams FRK pārcentās ar šo jautājumu, es personīgi sēdētu klusiņām un gaidītu pastardienu, kad kāds šo balsošanu pamanītu, bet FRK, kā jau jauns un impulsīvs lietotājs, izcēlās ... tomēr tas nevienam nedod tiesības apsaukāties, kaut vai viņš tur būtu savu kailfoto ievietojis. Vari saukt mani par Delfu botu :), bet es pieturēšos pie noteikumiem. FRK ir praktiski vienīgais lietotājs, kurš ar degsmi darbojas šeit un kā jau tika minēts balsojumā un diskusijā pirms tās, viņam šis statuss ir vajadzīgs darbam, nevis lai kādam ko pierādītu (to jau var redzēt pēc pirmajiem viņa soļiem administrēšanā), tā kā viņa praktiski nepārvaramā vēlmē sākt darboties pēc iespējas ātrāk ir tikai pašsaprotama.
Biafra, tev tiešām gribās, lai mēs visi, tā vietā lai papildinātu rakstus, sāku apmainīties ar asprātībām un metaforām? Redz, dēļ viena tava nelielā komentāra jau cik rindiņas ir uzrakstītas un cik daudz liekas minūtes patērētas veltīgi, skaidrojoties, bez jebkāda potenciāla rezultāta. Ja mēs pievērsim acis uz metaforām, tad šo pasākumu, bez vilcināšanās, var pārdēvēt par Vikidelfi. --Digital1 (diskusija) 16:43, 27 martā, 2012 (UTC)
tieši otrādi - ja tu nebūtu uzlicis nekam nevajadzīgu brīdinājumu, neviens to Krišjāņa repliku nebūtu pat pamanījis un nekādas diskusijas nebūtu. labi, beidzam. --Biafra (diskusija) 13:44, 28 martā, 2012 (UTC)

Intereses pēc[labot pirmkodu]

Pats arī kādreiz ko rakstīsi vai tikai norādīsi uz nepilnībām, kas protams, daudz vieglāk. --Feens (diskusija) 20:23, 1 maijā, 2012 (UTC)

Kādā sakarā tādi jautājumi? ĒteriskāFejiņa (diskusija) 20:31, 1 maijā, 2012 (UTC)
Vienkārši tāpat. Tīri cilvēcīgi interesē Tava atbilde, jo es tā nespētu + pamudinājums tomēr rakstīt rakstus, nevis visu laiku "asprātīgi" kādam braukt virsū, neko pašam nedarot. --Feens (diskusija) 20:38, 1 maijā, 2012 (UTC)
Te ir pilns ar lietotājiem kas neraksta rakstus, tāpat pilns ar administratoriem kas te nerādās ,pat birokrāti te tādi, kas neko nedara, bet tu bosingo mani. Turpini vien rakstīt par katru Vācijas mazciemu un liec mani mierā. ĒteriskāFejiņa (diskusija) 20:40, 1 maijā, 2012 (UTC)
Vikipēdijas trollis saka "Liec mani mierā!" O tempora o mores! Dzīvo laimīgs. :) --Feens (diskusija) 20:44, 1 maijā, 2012 (UTC)
Tehniska detaļa, kuras dēļ tu varētu pacensties - nevienā citā gadījumā netiek pievērtas acis uz faktu, ka lietotājam ir uzlikts beztermiņa bans :D
P.S. Un mēs tagad dzēsīsim politnekorektus komentārus diskusijās? ~~Xil (saruna) 22:35, 1 maijā, 2012 (UTC)
Ja Tu domā to saiti uz nacistu propagandas lapu, tad nevis politnekorektus, bet spamu ārpus raksta konteksta. Vai Tev liekas, ka, ja es, piemēram visās rakstu diskusijās ievietošu Staļina runu X partijas konferencē, tad to "nu neparko" nedrīkstētu dzēst? Dzēsu, pamatojoties uz en:Wikipedia:Ignore all rules. --Feens (diskusija) 22:57, 1 maijā, 2012 (UTC)
Tas bija jautājums, nevis pārmetums. Kas attiecas uz Krišjāni, viņš regulāri tā dara - tad jadzēš puse no ta ko viņš raksta, tad pirmkārt būs lieka brēka, otrkārt kāda jēga tad vispār viņam ļaut te ganīties, jo ka tu pareizi norādīji, diskusijas ir viņa galvenais darbības lauciņš ~~Xil (saruna) 23:04, 1 maijā, 2012 (UTC)
Varbūt arī jādzēš. Pieriebies, ka taisa te miskasti no vikipēdijas. Lai iet ganās delfos, tur tādi bračkas ka biezs. --Feens (diskusija) 23:12, 1 maijā, 2012 (UTC)
Varbūt diskusijas savā starpā kas ir kas nav pieņemams (viena propaganda pret citu), esmu vai neesmu kaut kāds Krišjānis, vai ir vai nav lietotājiem jāraksta raksti un vai mīļa savstarpēja sarakstīšanaās savā starpā kādā cita lietotāja diskusijā arī nav miskastes taisīšana, pārceliet kaut kur savās diskusijās. Paldies. ĒteriskāFejiņa (diskusija) 06:30, 2 maijā, 2012 (UTC)
Diskusija jau arī ir par tevi — cilvēki domā ko ar tevi iesākt ;) --Digital1 (diskusija) 06:38, 2 maijā, 2012 (UTC)
Vai, es sajutos dikti īpašs šajā vēsaja rītā. Izrādās ka es esmu baigā problēma, nevis dažs labs cits vai vispār kopistiskā situācija. ĒteriskāFejiņa (diskusija) 06:42, 2 maijā, 2012 (UTC)
Vecīt, ko nu gaudo - tu šai rītā pamodies un atradi pāris ziņas savā diskusijā, no kurām vismaz viena bija adresēta tieši tev - neviens tevi īpaši netraucēja. Un kopistiskā situācija - smiekli nāk - kurš vēl ir veicis tikai pāris sīkus labojumus pamatlapā un vada laiku ievietodams naidpilnus komentārus? ~~Xil (saruna) 08:26, 2 maijā, 2012 (UTC)
Vecenīt, es šos komentārus nesauktu par naidpilniem. Tie ir ļoti tālu nu tādiem. ĒteriskāFejiņa (diskusija) 08:30, 2 maijā, 2012 (UTC)

Lietotāju uzvedības noteikumi[labot pirmkodu]

Lūdzu iepazīsties ar Vikipēdija:Lietotāju uzvedības noteikumi, īpaši, ar punktu 4.4. --Treisijs (diskusija) 19:40, 15 maijā, 2012 (UTC)

Paldies par atgādinājumu, tik nezinu kādā sakarā pēkšņi šovakar iedomājies man to pateikt... ĒteriskāFejiņa (diskusija) 19:43, 15 maijā, 2012 (UTC)

Lūdzu iepazīsties ar Vikipēdija:Lietotāju uzvedības noteikumi, īpaši, ar punktu 4.4. --Feens (diskusija) 16:43, 7 jūnijā, 2012 (UTC)

Pag, es sev altāri sudrabā pasūtīšu ar tiem jūsu skricelējumiem... ĒteriskāFejiņa (diskusija) 17:22, 7 jūnijā, 2012 (UTC)

Brīdinājums[labot pirmkodu]

Par vairāku lietotāju apsaukāšanu [1] varētu nedaudz pievaldīties ~~Xil (saruna) 14:46, 13 jūlijā, 2012 (UTC)

Tas gan vairāk bija domāts ar sarkasma pieskaņu, jo dažiem šeit patīk karināt birkas katram klāt, bet laikam tekstā neatspoguļojās tā kā biju domājis. ĒteriskāFejiņa (diskusija) 10:18, 16 jūlijā, 2012 (UTC)
sarkasms - Ļauns, dzēlīgs izsmiekls, kas izriet no naida, sašutuma, nicinājuma. [2] Kas tev liek domāt, ka tas ir savietojams ar uzvedības noteikumiem? ~~Xil (saruna) 12:36, 16 jūlijā, 2012 (UTC)

Par nepamatotu tagu likšanu un joku rakstu veidošanu - es saprotu, ka tev ir jautri, bet ja neviens to nepamanītu mums būtu par vienu sliktu rakstu un it kā uzlabojamu rakstu vairāk - tātad traucējošs vandālisms ~~Xil (saruna) 12:58, 16 jūlijā, 2012 (UTC)

Atkal brīdinājums.[labot pirmkodu]

Par muļķošanos un aizkaršanu manā diskusiju lapā. DJ EV (diskusija) 14:38, 18 jūlijā, 2012 (UTC)

Žēl, ka neesmu admins, nobanotu. DJ EV (diskusija) 14:39, 18 jūlijā, 2012 (UTC)

Zināšanai[labot pirmkodu]

Saproties, ja cilvēks trīs dienās ir savācies trīs brīdinājumus un vēl atriebīgi dodas apsaukāt citu par neģēli un ja viņš vēl dažiem izskatās kā sen nobanota lietotāja reinkarnācija, var gadīties, ka tad, ja viņš vistuvākajā laikā nesāks uzvesties vienkārši spīdoši, var gadīties, ka kādam gluži nejauši paslīd pele saites "bloķēt" virzienā ~~Xil (saruna) 15:51, 18 jūlijā, 2012 (UTC)

Lieciet viņu mierā! Nebūs viņš — būs kas cits. --GreenZeb — 2012. gada 18. jūlijā, plkst. 19.17 (UTC +3)
Nu tas tachu nav normaali. DJ EV (diskusija) 06:02, 19 jūlijā, 2012 (UTC)

Olimpiāde[labot pirmkodu]

Vai varu lūgt medaļniekiem rakstā saglabāt vārdu oriģinālformas <!-- iekomentētā --> veidā? Tā man būs vieglāk :) Paldies! --Kikos (diskusija) 19:43, 28 jūlijā, 2012 (UTC)

Nobano Feenu uz nedēļu. Man ar būs vieglāk :) ĒteriskāFejiņa (diskusija) 20:29, 28 jūlijā, 2012 (UTC)

Fejiņ, nedari vairs neko tādu, lai kādam no cilvēkiem ar admina privilēģijām būtu iemesls Tevi banot, citādi Kikos sāks nojūgties labojot manus "ģeniālos darbus"... --FRK (diskusija/devums) 07:18, 4 augustā, 2012 (UTC)

Viltoti balsojumi[labot pirmkodu]

Ko nozīmē viltots balsojums? Kā GreenZeb var izlikties par ScAvenger. Apskaties raksta hronoloģijā - tur skaidri rakstīts, ka ScAvenger 17:32, 30 jūlijā, 2012‎ ir saglabājis šādas izmaiņas. Nav dzirdēts, ka ScAvenger parole būtu nezin kādā, dīvainā veidā nonākusi tieši pie GreenZeb!?
Khermanis (diskusija) 14:48, 1 augustā, 2012 (UTC)

Balsošana jau beigusies, bet caur greenzeba kontu parādas skavengera balss. Turpini vien tādā garā - esi pievienojies īpašo vikipēdistu panteonā. Farss. ĒteriskāFejiņa (diskusija) 14:50, 1 augustā, 2012 (UTC)
Ja balsojums pēc divām nedēļām ir neizšķirts, tas jāpagarina vēl uz nedēļu. (Tie ir sausi noteikumi) ScAvengera balss parādījās no viņa paša konta kā tas redzams šeit. Varbūt man nemaz nav tik traki būt par "jauku puisēnu, kurš raksta par Pink Floid"....?
Khermanis (diskusija) 15:07, 1 augustā, 2012 (UTC)
Līdz zaudēsi nevainību [klapes]. --Zemgalietis (diskusija) 15:11, 1 augustā, 2012 (UTC)
Šis vairs nepieder pie auglīgas diskusijas. Khermanis (diskusija) 15:15, 1 augustā, 2012 (UTC)
Un vēl, skatoties ScAvengera diskusijā, var redzēt, ka GreenZeb ir lūdzis palīdzību nobalsot, neminot + Atbalstu vai - Neatbalstu, bet lūdzot izšķirt balsojumu. Ja tu to izdari kāda vietā, parasti tu viņu par to neinformē, ne?
Khermanis (diskusija) 16:01, 1 augustā, 2012 (UTC)
Nu gan dodat. Neko sliktu nenojauzdams, ņēmu un nobalsoju — un kas te tagad jālasa :D --ScAvenger (diskusija) 16:48, 5 augustā, 2012 (UTC)

Banošu...[labot pirmkodu]

...kaut katru dienu, ja neiemācīsies uzvesties kā pieaudzis cilvēks. --Feens (diskusija) 18:44, 1 augustā, 2012 (UTC)

Varbūt beigsim ķēmoties[labot pirmkodu]

Vēlreiz ieliksi nepamatotu uzlabošanas veidni, banošu... + tu pats arī neatjaunoji uzreiz sporta veidu rakstus --FRK (diskusija/devums) 22:10, 8 augustā, 2012 (UTC)

Kuru uzlabošanas veidni es ieliku nepamatoti? Ja raksts ir novecojis es ielieku veidni, lai kāds viņu atjauno. Kad es atjauninu rakstus mani apsaukā un bano. P.S. Draudi ar banošanu gan neizskatās īpaši skaisti un neatstāj par tevi labu un objektīvu iespaidu.. ĒteriskāFejiņa (diskusija) 22:12, 8 augustā, 2012 (UTC)
Par atsaucēm (attiecīgajā rakstā ir pat veselas 24, no kurām pats esi salicis 23). Tātad — ja 10 minūtes pēc kārtējā F1 posma beigām rakstā nav atjaunota infa (vai nu paša posma, vai nu sportistu) un es ielieku uzlabošanas veidni, tu nenāksi manā diskusiju lapā? Nu nāksi taču, vai ne? Un sāksi atkal ***. --FRK (diskusija/devums) 22:16, 8 augustā, 2012 (UTC)
Un f1 rakstos vispār nav nevienas atsauces, pat ārējā linka nav... --FRK (diskusija/devums) 22:18, 8 augustā, 2012 (UTC)
Tu taču labi redzi pie kura fakta atsauce ir pielikta - rezultātiem atsauces nav, tikpat labi vari ielikt ka Grenlandes sportisti uzstādījuši jaunu rekordu 100 metros. P.S. Ko piesējies par F1 - ja tur kas trūkst, ej liec pareizās veidnes, jo cik nopratu no iepriekšējā komentāra esi lielais, spēcīgais admins, kurš nobanos tos, kuri liek tavuprāt nepareizās veidnes. ĒteriskāFejiņa (diskusija) 22:20, 8 augustā, 2012 (UTC)
Tev kaut kā neliekas stulbi likt uzlabošanas veidni tam, ko pats esi darījis [par komandu sastāviem]? Piemēram, peldēšana. --FRK (diskusija/devums) 22:48, 8 augustā, 2012 (UTC)
Kopš pēdējā bana - nē. P.S. Labāk netērē laiku un netraucē (mani satrauc tā dzeltenā strīpa, kas metas kad kāds raksta kaut ko mana diskusijā) man te rakstot kaut kādas eksistenciālās pārdomas - ķeries klāt rakstu uzlabošanai, kā nekā esi Top 1 vecis pēc editiem te. ĒteriskāFejiņa (diskusija) 22:50, 8 augustā, 2012 (UTC)
Pats te netērē laiku... Tu vēlies Kikosam uzvelt darbu lieku [varbūt pēc os salikšu sastāvus]? --FRK (diskusija/devums) 22:52, 8 augustā, 2012 (UTC)
Es neko nevienam neveļu un nebāžu - raksts novecojis, ielieku veidni, trūkst vajadzīgas informācijas, ielieku veidni, vairs neko citu nedaru. Esi jauks un atsienies. ĒteriskāFejiņa (diskusija) 22:54, 8 augustā, 2012 (UTC)
Ja jau tev ir laiks un duha, tad pabeidz f1 pilotiem salikt {{novecojis}}. --FRK (diskusija/devums) 22:57, 8 augustā, 2012 (UTC)
+vēl neaizmirsi saveidņot Pekinas rakstus... --FRK (diskusija/devums) 22:59, 8 augustā, 2012 (UTC)
Oh, kāds frajers, sāksi vēl mani komandēt? ĒteriskāFejiņa (diskusija) 23:02, 8 augustā, 2012 (UTC)
kur tu tur komandēšanu saskatīji? es tikai pateicu, kur tu vari izvērsties, ja nu fantāzijas nav. --FRK (diskusija/devums) 23:04, 8 augustā, 2012 (UTC)
Neuztraucies, gan jau es tikšu galā. ĒteriskāFejiņa (diskusija) 23:09, 8 augustā, 2012 (UTC)

Ja neiemācīsies filtrēt savas pirkstiņu kustības, nākošais bans būs beztermiņa un varēsi sākt izdomāt jaunu lietotājvārdu (un uzvedības parametrus). --Kikos (diskusija) 19:45, 12 augustā, 2012 (UTC)

Dodu vēl vienu iespēju. --Feens (diskusija) 20:51, 23 novembrī, 2012 (UTC)

Vikipēdijas darbnīca[labot pirmkodu]

Labdien!

6. jūnijā (otrdien) Vikipēdijas projektam latviešu valodā paliek 14 gadu. Lai to atzīmētu, aicinām visus, kas iepriekš darbojušies projektā, dienas laikā (00.00—24.00) uzrakstīt kādu jaunu rakstu. Vairāk informācijas atrodams iniciatīvas lapā. Tēma ir vēlama no vajadzīgo rakstu saraksta, bet derēs arī cita. Paldies arī par Tavu iepriekšējo ieguldījumu Vikipēdijas projektā! -- Edgars2007 (diskusija) 2017. gada 5. jūnijs, plkst. 18.58 (EEST)[atbildēt]