Dalībnieka diskusija:Edis

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa


Esi sveicināts Vikipēdijā!


Iesākumā lūdzam iepazīties ar svarīgāko informāciju, kas jāzina, uzsākot darbu!

Pirms pirmā raksta izveides lūdzam izlasīt lapu Raksta izveidošana un apmeklēt rakstu vedni.


Sveiks, Edis. Esi sveicināts Vikipēdijā latviešu valodā.

Vikipēdija ir brīva enciklopēdija ar bezmaksas saturu, kuru var lasīt un rediģēt ikviens.


Diskusiju lapās lūgums parakstīties ar 4 tildēm (~~~~) vai rīku joslā nospiest pogu . Paldies.

-- 06:50, 13 oktobrī, 2011 (UTC)

Pavalstniecība[labot pirmkodu]

Tas nav sinonīms pilsonībai, lai taisītu tādu pāradresāciju, jo pavalstnieki ir valstīs, kur ir monarhija, kamēr visur citur ir pilsoņi. --Zemgalietis (diskusija) 11:57, 9 martā, 2012 (UTC)
Iespējams. Ir kādi avoti, kur tas izskaidrots? Es skatījos "terminos" [1] --Edis (diskusija) 11:59, 9 martā, 2012 (UTC)
Te minētspavalstnieks un pavalstniecība joprojām lietojami tikai attiecībā uz valstīm, kas ir monarhijas. --Zemgalietis (diskusija) 12:28, 9 martā, 2012 (UTC)
Labi, sapratu. Nav kur līst, kur nav saprašanas :) --Edis (diskusija) 17:08, 9 martā, 2012 (UTC)

Ciemu veidnes neliek pagastu rakstos; tikai rakstos par ciemiem (veidnēs minētajiem objektiem). --Kikos (diskusija) 10:29, 5 aprīlī, 2012 (UTC)

Kāpēc nedrīkst būt pagastu rakstos? Šīs veidnes taču ir domātas, lai redzētu saistītās lietas. Un kas vēl labāks var būt, kad atver attiecīgo pagastu, uzreiz redzēt pagasta ciemus! --Edis (diskusija) 10:35, 5 aprīlī, 2012 (UTC)
Pagasta ciemiem vislabāk izveidot atsevišķu raksta daļu kā piemēram Ģibuļu pagastam. --Kikos (diskusija) 10:54, 5 aprīlī, 2012 (UTC)
Skaidrs. Bet žēl tomēr, ka nedrīkst likt ciemu veidni pagastu rakstā. --Edis (diskusija) 11:03, 5 aprīlī, 2012 (UTC)

Skandinaviska Enskilda Banken‎[labot pirmkodu]

Varbūt ir kas sakāms diskusijā par Skandinaviska Enskilda Banken‎. --Treisijs (diskusija) 15:43, 21 septembrī, 2012 (UTC)

Starpviki saites[labot pirmkodu]

Lūdzu, pievieno sevis veidotajiem rakstiem starpviki saites. --SpeedKing (runāt  · devums) 16:58, 29 augustā, 2013 (EEST)

Kuriem tad nav pievietots? --Edis (diskusija) 09:29, 30 augustā, 2013 (EEST)
Rakstiem par Fitch un Moody's pievienoju es. --SpeedKing (runāt  · devums) 11:18, 30 augustā, 2013 (EEST)

Ar mazliet kavēšanos esmu izveidojis uzskaitījumus saistībā ar Somiju, kuru Tu vēlējies iegūt. Skatīt Vikipēdija:Raksti ar visvairāk starpviki pa tēmām. Man ir aizdomas, ka varbūt interese ir vairāk par "Geography of Finland" vai kādu citu kategoriju saistībā ar Somiju. Ja vajag, arī tādu var uztaisīt. Tādā gadījumā apsolos to paveikt ātrāk, jo, lai pamanītu savlaicīgi, atzīmēju šo Vikipēdijas lapu, kā manu uzraugāmo rakstu. --Treisijs (diskusija) 01:17, 28 decembrī, 2013 (EET)

Abreviatūras un slīpraksts[labot pirmkodu]

Sveiks! Abreviatūras (konkrēti šajā gadījumā TV NET) nevajag likt slīprakstā, jo tās jau tāpat ir atšķiramas no pārējā teksta (kas laikam bija viena no slīpraksta pamatfunkcijām). Paldies un veiksmi darbā! p.s. Starp skaitli un procentzīmi atstarpi nevajag. --FRK (diskusija/devums) 19:03, 8 aprīlī, 2014 (EEST)

Nevaru atrast, kur rakstīts, ka abreviatūras nav jāraksta slīprakstā. Un vai tas attiecas uz visām abreviatūrām? Un ko uzskatīt par abreviatūru un ko nē? Procenti gan, tie līdzīgi kā mērvienība ir jāatdala no skaitļa. Skat. [2] --Edis (diskusija) 11:06, 9 aprīlī, 2014 (EEST)
Procenti un promiles nav mērvienības, tiem atstarpi nevajag. Tā ir arī Pareizrakstības vārdnīcā. Slīpraksts abreviatūrām drukātos avotos arī parasti netiek lietots. --ScAvenger (diskusija) 11:15, 9 aprīlī, 2014 (EEST)
Diskusijā [3] bija taču teikts, ka starp skaitli un % vajag atstarpi. Ka vienīgais izņēmums ir grādi. Pat angļu SI rakstā tas pieminēts. Ja viedokļi tik ļoti atšķiras, tad lai katrs lietotājs raksta, kā uzskata par pareizu.
Par abreviatūrām. Drukātos avotos uzņēmumu nosaukumus parasti ieliek pēdiņās. Tādā gadījumā nevajag slīprakstu. Cik es saprotu, ka Vikipēdijā uzņēmumu nosaukumus neliek pēdiņās, tāpēc liek slīprakstā. Kuru uzņēmuma nosaukumu uzskatīt par abreviatūru un ko nē? Piemēram, uzņēmumi "Latrostrans", "Laser Studio", "Snifs" vai vispār kaut kādas burtu kombinācijas, kuru atšifrējumu tikai īpašnieki zin (iespējams, dažos gadījumos pat nezin). --Edis (diskusija) 12:05, 9 aprīlī, 2014 (EEST)
Es atvainojos, sajaucu abreviatūras ar laikam akronīmiem. Lai nejuktu - es gribēju teikt, ka slīprakstu nav jāliek tajos "burtu savienojumos", kur visi burti ir lielie (ASV, NATO, LR, TV NET). --FRK (diskusija/devums) 12:41, 9 aprīlī, 2014 (EEST)
Iespējams, ka "TV NET" ir akronīms vai abreviatūra, bet tad tam vajag rakstītu pierādījumu. Mēs Vikipēdijā nevaram nodarboties ar pašu izdomātiem pieņēmumiem. Vai akronīmā var būt atstarpe? Ja nē, tad "TV NET" sastāv no diviem akronīmiem. Tā mēs varam aiziet līdz apsurdam. Varbūt Tu domāji: "ja uzņēmuma nosaukums ir ar lielajiem burtiem, tad to nevajag likt slīprakstā"? Un vispār, kur ir teikts, ka akronīmi vai abreviatūras nedrīkst rakstīt slīprakstā? Vēl viens piemērs: "laser" tas skaitās akronīms, bet kaut kā dīvaini būs, ja latviešu tekstā to neliks slīprakstā.--Edis (diskusija) 13:10, 9 aprīlī, 2014 (EEST)
Nemācēšu precīzi citēt autoritatīvu avotu, bet visas šīs padarīšanas galvenā doma ir izcelt no kopējā teksta vārdus, kas neiekļaujas kopējā valodas gramatizācijā. Te iekļaujami: abreviatūras (SVF), akronīmi (NATO), vārdi svešvalodās (Colgate), nelokāmi nosaukumi latviski (Uzņēmums Staburadze) un līdzīgi. Kopējā prasība ir izcelt, un tam ir vairāki paņēmieni: kapitalizācija (TVNET), slīpraksts (Colgate), treknraksts, pēdiņas («Staburadze»). Netiek lietoti vairāki izcelšanas veidi vienlaikus. Tātad kapitālraksts kopā ar slīprakstu (TVNET) vai pēdiņas kopā ar slīprakstu («TVNET») vai slīpraksts kopā ar pēdiņām («Colgate»). Izņēmums varētu būt tikai stilistiskas vienotības ievērošana viena teksta robežās (Viens pēc otras garām patraucās Moskvič, Rolls-Royce, ZAZ un Vairogs limuzīni.) --Kikos (diskusija) 13:40, 9 aprīlī, 2014 (EEST)

Sisu related articles[labot pirmkodu]

Hi Edis. I see that you have written many Finnish company articles in Lett language. I have written articles related to Sisu (and Vanaja) vehicles in English. I have written all of them by using proper sources. Are interested at translating some of them in Lett? If you made a precise translation I could add there the proper sources and ref marks after (by using Google Translate as help to check the translation). At the moment en:Sisu K-50SS is one of the shortest and en:Vanajan Autotehdas probably the longest. I am working at improving the history section of Sisu Auto. Perhaps it is an interesting fact to you, that Latvia was the second export country for Sisu's; the first exported units were model SH-7 chassis (without cabins) exported to Estonia and after that some forward control buses were delivered to Riga. So Latvia was actually the first country where complete built Sisu's were sold. This was in the 1930s already. --Gwafton (diskusija) 02:19, 26 maijā, 2014 (EEST)

Ok, but later.--Edis (diskusija) 16:27, 26 maijā, 2014 (EEST)
You can do it any time you like – this is just a suggestion. The following articles are such which are quite ok and I will probably not develop further (unless I get new sources) and I suggest you to choose any of them: en:Tor Nessling, en:Sisu K-50SS, en:Vanajan Autotehdas, en:Sisu SA-240, en:Sisu K-44. Once you get the inspiration to translate any of them, just let me know when you are ready and I will add the sources. --Gwafton (diskusija) 18:06, 26 maijā, 2014 (EEST)
Also this can be included in the list (although it has got nothing to do with Sisu): en:Andrée & Rosenqvist. --Gwafton (diskusija) 00:11, 27 maijā, 2014 (EEST)

Uzņēmumi[labot pirmkodu]

Sveiks! Varbūt vari pateikt, vai jaunās uzņēmumu infokastes revenue parametrs atbilst vecās infokastes Vērtība parametram? un kam atbilstu šie te vecās inf. parametri: Birža, Indekss, Apgrozījums, Bilance, Peļņa. Un kas ir traded_as jaunajā infokastē (kodā atrodams kā viens no pirmajiem; pašlaik iekomentēts). --FRK (diskusija/devums) 14:59, 21 jūnijā, 2014 (EEST)

revenue ir ieņēmumi vai apgrozījums. traded_as ir nosaukums, ar kādu biržā tiek tirgotas akcijas. Tam atbilstu Birža. Jāņem vērā, ka uzņēmuma akcijas var būt kotētas vairākās biržās. Indekss ir biržas indekss, kurā iekļauts uzņēmums (ja iekļauts).--Edis (diskusija) 09:09, 25 jūnijā, 2014 (EEST)
Paldies. --FRK (diskusija/devums) 09:36, 25 jūnijā, 2014 (EEST)

Sveiki! TU vari man pastāstīt KAPĒC TU lapā Prisma gandrīz izdzēsi visu vēsturi un kas TEV to lika??? MĒS lietotāji Silraks, GreenZeb, un ES centāmies uzlabot šo lapu, bet TU visu paņēmi un izdzēsi.--Robčiks (diskusija) 11:35, 22 jūlijā, 2015 (EEST)

Vēstures sadaļā jāraksta par vēsturi nevis par pašreizējo stāvokli. Turklāt vēl informācija atkārtojas. Par S grupu ir cits raksts. Vai tiešām kaut kas būtisks ir izņemts?
PS. Mani sajūsmināja fragments kas TEV to lika??? --Edis (diskusija) 13:04, 22 jūlijā, 2015 (EEST)

20. gadsimta 90. gadi[labot pirmkodu]

Lūgums piedāvāt, kā pārsaukt 2000. gadi. Un tas nav iemesls nelietot 20. gadsimta 90. gadus, kur vien tas ir iespējams. --FRK (diskusija) 2015. gada 15. septembris, plkst. 12.31 (EEST)[atbildēt]

Nesaprotu, kāpēc jāpārdēvē? --Edis (diskusija) 2015. gada 15. septembris, plkst. 12.38 (EEST)[atbildēt]
Citēju: Kamēr mums ir "1980. gadi" utt., tikmēr lai paliek kā ir. --FRK (diskusija) 2015. gada 15. septembris, plkst. 12.41 (EEST)[atbildēt]
Nesaprotu, ko Tu gribi!? Lai arī mums ir raksts 1980. gadi, Tu gribi visur citur tekstos izmantot "20. gadsimta 80. gadi".--Edis (diskusija) 2015. gada 15. septembris, plkst. 12.45 (EEST)[atbildēt]
Lai var kvalitatīvi visus dekāžu rakstus pārdēvēt (ko es jau sen esmu plānojis), vajag taču izdomāt, kā pārdēvēt 2000. gadus. --FRK (diskusija) 2015. gada 15. septembris, plkst. 12.50 (EEST)[atbildēt]
Nevajag pārdēvēt, tā būs vēl sliktāk. "2000. gadi" var teikt arī "21. gadsimta pirmā dekāde". --Edis (diskusija) 2015. gada 15. septembris, plkst. 12.53 (EEST)[atbildēt]
Kāpēc nevajag? Lai arī "21. gadsimta pirmā dekāde", protams, ir foršs apzīmējums, kā raksta nosaukums nebūs īpaši labs (it īpaši visu dekāžu rakstu kopainā). --FRK (diskusija) 2015. gada 15. septembris, plkst. 12.59 (EEST)[atbildēt]
Domāju, ka gadu desmitu pārdēvēšana/standartizācija ir kustība kustības pēc. --Feens (diskusija) 2015. gada 15. septembris, plkst. 13.05 (EEST)[atbildēt]
Un jebkurā gadījumā uzskatu, ka nav iemesls nelietot 20. gadsimta 90. gadus, kur vien tas ir iespējams. Mums ir vēl daudz jāpārdēvē, kaut vai tās pašas nelaimīgās baznīcas, universitātes. --FRK (diskusija) 2015. gada 15. septembris, plkst. 13.16 (EEST)[atbildēt]
Ja grib „latviskāk”, varbūt jāsāk ar to, ka „desmitgades” nav jāsauc par „dekādēm”. :) --Turaids (diskusija) 2015. gada 15. septembris, plkst. 14.11 (EEST)[atbildēt]
"Desmitgade", "piecgade" ir nācis no krievu valodas. Tad jau drīzāk "gadu desmits". --Edis (diskusija) 2015. gada 16. septembris, plkst. 08.47 (EEST)[atbildēt]

E-pasts / CEE Spring[labot pirmkodu]

Sveiks! Tev pienācis e-pasts. --Papuass (diskusija) 2016. gada 17. jūnijs, plkst. 14.38 (EEST)[atbildēt]

{{subst:#switch:lv|es=CEE Primavera 2016 Encuesta|#default= CEE Spring 2016 Survey|hu=CEE Tavasz 2016 kérdőív|sq=Anketa e CEE Spring 2016|et=Kesk- ja Ida-Euroopa kevad (CEE Spring) 2016 küsitlus|tr=Orta ve Doğu Avrupa (CEE) Baha...

Sveiks, CEE Spring 2016 dalībniek! Starptautiskie konkursa organizatori lūdz tev aizpildīt aptauju par konkursu. Tā ir ļoti īsa. Tā dos mums statistikas datus un ļaus uzlabot nākamo konkursu. Lūdzu aizpildi šo aptauju: https://wikimedia.qualtrics.com/jfe/form/SV_eLP1PKZWjSpIi45 Ar laba vēlējumiem,
-- Ата, izmantojot masu paziņojumus 2016. gada 10. septembris, plkst. 16.28 (EEST)[atbildēt]

Edi, arī tavs viedoklis ir svarīgs nākotnes kopienas diskusijā[labot pirmkodu]

Es aicinu tevi pievienoties diskusijai par Wikimedia kustības nākotni. Jau vairākas nedēļas daudzās valodās notiek diskusija par nākamo 15 gadu prioritātēm: Kas būs tas, kas paātrinās mūsu progresu? Kas ir pats svarīgākais, ko mēs varam kopīgi paveikt nākamo 15 gadu laikā? Kas mūs vienos un iedvesmos? Šie ir tie svarīgākie jautājumi.

Arī tavs viedoklis ir svarīgs, neatkarīgi no tā, vai esi administrators vai tikai labo drukas kļūdas. Pievienojies diskusijai latviešu valodā, iesniedzot savas idejas, vei komentējot citas.

Papildu informācijai vari apskatīt šīs saites:

Ja ir neskaidrības, droši jautā. --Papuass (diskusija) 2017. gada 11. aprīlis, plkst. 11.12 (EEST)[atbildēt]

Vikipēdijas darbnīca[labot pirmkodu]

Labdien!

6. jūnijā (otrdien) Vikipēdijas projektam latviešu valodā paliek 14 gadu. Lai to atzīmētu, aicinām visus, kas iepriekš darbojušies projektā, dienas laikā (00.00—24.00) uzrakstīt kādu jaunu rakstu. Vairāk informācijas atrodams iniciatīvas lapā. Tēma ir vēlama no vajadzīgo rakstu saraksta, bet derēs arī cita. Paldies arī par Tavu iepriekšējo ieguldījumu Vikipēdijas projektā! -- Edgars2007 (diskusija) 2017. gada 5. jūnijs, plkst. 18.51 (EEST)[atbildēt]


Infogram[labot pirmkodu]

Kālab atcēli logo maiņu šķirklī par Infogram? Biju aizstājis vecu logo versiju ar jaunāku, turklāt SVG, manuprāt, ir sakarīgāks formāts par PNG. --Kazhe (diskusija) 2017. gada 20. jūnijs, plkst. 16.41 (EEST)[atbildēt]

Labprāt izmantotu .svg, bet to vajag uztaisīt taisnstūrainu: slikti izskatās augšējā un apakšējā tukšā mala.--Edis (diskusija) 2017. gada 20. jūnijs, plkst. 17.09 (EEST)[atbildēt]

Somija 100[labot pirmkodu]

Informācijai: neliels tematisks izaicinājums par godu Somijas simtgadei. --Papuass (diskusija) 2017. gada 10. novembris, plkst. 11.42 (EET)[atbildēt]

Suomi 100 - Finland 100[labot pirmkodu]

The 100 years of Finland
This is for your truly valuable contribution to the 100 years of Finland collaboration and to the multilingual development of Wikipedia. Our sincere thanks - kiitos ! --Tappinen (diskusija) 2017. gada 1. decembris, plkst. 19.55 (EET)[atbildēt]

apskaties šo: [4], lūdzu, - vai tas, kas minēts par ostas īpašumtiesībām ir joprojām patiesi? rakstos (Dienas Žurnāli) īsti tā nav, šķiet? --Biafra (diskusija) 2018. gada 2. aprīlis, plkst. 16.34 (EEST)[atbildēt]

"Žurnāli un diena" vēl vismaz 2018. gada janvārī īpašnieks bija "‪Rīgas Tirdzniecības osta‬". "Dienas Žurnāli" un "Žurnāli un diena" nav viens un tas pats. Kad būs laiks, izpētīšu sīkāk.--Edis (diskusija) 2018. gada 3. aprīlis, plkst. 09.29 (EEST)[atbildēt]

Dabas skati Vikipēdijā 2018[labot pirmkodu]

Sveiki! Aicinu Tevi piedalīties mūsu kopienas organizētajā fotokonkursā "Dabas skati Vikipēdijā 2018"! Vairāk informācijas šeit. --AgrisR (diskusija) 2018. gada 25. maijs, plkst. 23.49 (EEST)[atbildēt]

Vikipēdijas darbnīca[labot pirmkodu]

Labdien!

6. jūnijā (trešdien) Vikipēdijas projektam latviešu valodā paliek 15 gadu. Lai to atzīmētu, aicinām visus, kas iepriekš darbojušies projektā, dienas laikā (00.00—24.00) uzrakstīt kādu jaunu rakstu. Vairāk informācijas atrodams iniciatīvas lapā. Tēma ir vēlama no vajadzīgo rakstu saraksta, bet derēs arī cita. Paldies arī par Tavu iepriekšējo ieguldījumu Vikipēdijas projektā! -- Edgars2007 (diskusija) 2018. gada 2. jūnijs, plkst. 16.37 (EEST)[atbildēt]

Iekavas (10.07.2018)[labot pirmkodu]

Sveiks, es esmu bots. Es pamanīju, ka šis labojums lapā Kesko Senukai, iespējams, ir sabojājis sintaksi. Ja tā tiešām notika, neuztraucies, to var izmainīt, veicot labojumus lapā. Ja es nesapratu, kas notika, vai arī Tev ir citi jautājumi, droši atstāj ziņu mana operatora diskusiju lapā.

Paldies! EdgarsBot (diskusija) 2018. gada 10. jūlijs, plkst. 16.02 (EEST)[atbildēt]

--EdgarsBot (diskusija) 2018. gada 10. jūlijs, plkst. 21.01 (EEST)[atbildēt]

Iekavas (28.08.2018)[labot pirmkodu]

Sveiks, es esmu bots. Es pamanīju, ka šis labojums lapā EQT, iespējams, ir sabojājis sintaksi. Ja tā tiešām notika, neuztraucies, to var izmainīt, veicot labojumus lapā. Ja es nesapratu, kas notika, vai arī Tev ir citi jautājumi, droši atstāj ziņu mana operatora diskusiju lapā.

Paldies! EdgarsBot (diskusija) 2018. gada 28. augusts, plkst. 19.17 (EEST)[atbildēt]

Sveiks, es esmu bots. Es pamanīju, ka šis labojums lapā EQT, iespējams, ir sabojājis sintaksi. Ja tā tiešām notika, neuztraucies, to var izmainīt, veicot labojumus lapā. Ja es nesapratu, kas notika, vai arī Tev ir citi jautājumi, droši atstāj ziņu mana operatora diskusiju lapā.

Paldies! EdgarsBot (diskusija) 2018. gada 28. augusts, plkst. 20.02 (EEST)[atbildēt]


Sveiks, es esmu bots. Es pamanīju, ka šis labojums lapā EQT, iespējams, ir sabojājis sintaksi. Ja tā tiešām notika, neuztraucies, to var izmainīt, veicot labojumus lapā. Ja es nesapratu, kas notika, vai arī Tev ir citi jautājumi, droši atstāj ziņu mana operatora diskusiju lapā.

Paldies! EdgarsBot (diskusija) 2018. gada 28. augusts, plkst. 21.02 (EEST)[atbildēt]

--EdgarsBot (diskusija) 2018. gada 28. augusts, plkst. 21.01 (EEST)[atbildēt]

Iekavas (09.10.2018)[labot pirmkodu]

Sveiks, es esmu bots. Es pamanīju, ka šis labojums lapā Eesti Gaas, iespējams, ir sabojājis sintaksi. Ja tā tiešām notika, neuztraucies, to var izmainīt, veicot labojumus lapā. Ja es nesapratu, kas notika, vai arī Tev ir citi jautājumi, droši atstāj ziņu mana operatora diskusiju lapā.

Paldies! EdgarsBot (diskusija) 2018. gada 9. oktobris, plkst. 09.02 (EEST)[atbildēt]

Iekavas (10.10.2018)[labot pirmkodu]

Sveiks, es esmu bots. Es pamanīju, ka šis labojums lapā Eesti Gaas, iespējams, ir sabojājis sintaksi. Ja tā tiešām notika, neuztraucies, to var izmainīt, veicot labojumus lapā. Ja es nesapratu, kas notika, vai arī Tev ir citi jautājumi, droši atstāj ziņu mana operatora diskusiju lapā.

Paldies! EdgarsBot (diskusija) 2018. gada 10. oktobris, plkst. 19.02 (EEST)[atbildēt]

Vikipēdijas sakopšanas konkurss[labot pirmkodu]

WikiGnome zvaigzne
WikiGnome zvaigzne

Paldies par dalību Vikipēdijas sakopšanas konkursā. Kopīgi mums izdevās sakārtot 85 rakstus! Informācija par turpmākajiem konkursiem būs pieejama šajā lapā, kā arī mūsu sociālo mediju kontos.

Aicinu atnāk trešdienas vakarā uz kopienas sanāksmi. --Papuass (diskusija) 2019. gada 12. marts, plkst. 00.10 (EET)[atbildēt]

Iekavas (06.06.2019)[labot pirmkodu]

Sveiks, es esmu bots. Es pamanīju, ka šis labojums lapā Linksys, iespējams, ir sabojājis sintaksi. Ja tā tiešām notika, neuztraucies, to var izmainīt, veicot labojumus lapā. Ja es nesapratu, kas notika, vai arī Tev ir citi jautājumi, droši atstāj ziņu mana operatora diskusiju lapā.

Paldies! EdgarsBot (diskusija) 2019. gada 6. jūnijs, plkst. 08.02 (EEST)[atbildēt]

Iekavas (29.06.2019)[labot pirmkodu]

Sveiks, es esmu bots. Es pamanīju, ka šis labojums lapā Nasdaq Nordic, iespējams, ir sabojājis sintaksi. Ja tā tiešām notika, neuztraucies, to var izmainīt, veicot labojumus lapā. Ja es nesapratu, kas notika, vai arī Tev ir citi jautājumi, droši atstāj ziņu mana operatora diskusiju lapā.

Paldies! EdgarsBot (diskusija) 2019. gada 29. jūnijs, plkst. 20.02 (EEST)[atbildēt]

Iekavas (01.08.2019)[labot pirmkodu]

Sveiks, es esmu bots. Es pamanīju, ka šis labojums lapā Partek, iespējams, ir sabojājis sintaksi. Ja tā tiešām notika, neuztraucies, to var izmainīt, veicot labojumus lapā. Ja es nesapratu, kas notika, vai arī Tev ir citi jautājumi, droši atstāj ziņu mana operatora diskusiju lapā.

Paldies! EdgarsBot (diskusija) 2019. gada 1. augusts, plkst. 12.02 (EEST)[atbildēt]

Iekavas (05.09.2019)[labot pirmkodu]

Sveiks, es esmu bots. Es pamanīju, ka šis labojums lapā Espo, iespējams, ir sabojājis sintaksi. Ja tā tiešām notika, neuztraucies, to var izmainīt, veicot labojumus lapā. Ja es nesapratu, kas notika, vai arī Tev ir citi jautājumi, droši atstāj ziņu mana operatora diskusiju lapā.

Paldies! EdgarsBot (diskusija) 2019. gada 6. septembris, plkst. 01.02 (EEST)[atbildēt]

Community Insights Survey[labot pirmkodu]

RMaung (WMF) 2019. gada 6. septembris, plkst. 17.44 (EEST)[atbildēt]

Reminder: Community Insights Survey[labot pirmkodu]

RMaung (WMF) 2019. gada 20. septembris, plkst. 18.12 (EEST)[atbildēt]

Reminder: Community Insights Survey[labot pirmkodu]

RMaung (WMF) 2019. gada 3. oktobris, plkst. 22.50 (EEST)[atbildēt]

Iekavas (07.05.2020)[labot pirmkodu]

Sveiks, es esmu bots. Es pamanīju, ka šis labojums lapā Olainfarm, iespējams, ir sabojājis sintaksi. Ja tā tiešām notika, neuztraucies, to var izmainīt, veicot labojumus lapā. Ja es nesapratu, kas notika, vai arī Tev ir citi jautājumi, droši atstāj ziņu mana operatora diskusiju lapā.

Paldies! EdgarsBot (diskusija) 2020. gada 7. maijs, plkst. 14.02 (EEST)[atbildēt]

Iekavas (22.07.2020)[labot pirmkodu]

Sveiks, es esmu bots. Es pamanīju, ka šis labojums lapā Augstsprieguma tīkls, iespējams, ir sabojājis sintaksi. Ja tā tiešām notika, neuztraucies, to var izmainīt, veicot labojumus lapā. Ja es nesapratu, kas notika, vai arī Tev ir citi jautājumi, droši atstāj ziņu mana operatora diskusiju lapā.

Paldies! EdgarsBot (diskusija) 2020. gada 22. jūlijs, plkst. 11.02 (EEST)[atbildēt]

Iekavas (30.09.2020)[labot pirmkodu]

Sveiks, es esmu bots. Es pamanīju, ka šis labojums lapā Outokumpu (uzņēmums), iespējams, ir sabojājis sintaksi. Ja tā tiešām notika, neuztraucies, to var izmainīt, veicot labojumus lapā. Ja es nesapratu, kas notika, vai arī Tev ir citi jautājumi, droši atstāj ziņu mana operatora diskusiju lapā.

Paldies! EdgarsBot (diskusija) 2020. gada 30. septembris, plkst. 20.02 (EEST)[atbildēt]

Bet es uzskatu, ka ...[labot pirmkodu]

...ir labi, ka visi uzņēmumi ir vienā sarakstā, respektīvi, ka uzņemums ir gan atsevišķa kategorija, gan tas parādās kopējā sarakstā. ;) Ko domā citi, varbūt kaut kur ir izspriests? --Feens (diskusija) 2021. gada 5. janvāris, plkst. 15.23 (EET)[atbildēt]

Iekavas (08.01.2021)[labot pirmkodu]

Sveiks, es esmu bots. Es pamanīju, ka šis labojums lapā Daugavpils Lokomotīvju Remonta Rūpnīca, iespējams, ir sabojājis sintaksi. Ja tā tiešām notika, neuztraucies, to var izmainīt, veicot labojumus lapā. Ja es nesapratu, kas notika, vai arī Tev ir citi jautājumi, droši atstāj ziņu mana operatora diskusiju lapā.

Paldies! EdgarsBot (diskusija) 2021. gada 8. janvāris, plkst. 17.02 (EET)[atbildēt]

Hello. It doesn't matter how name is exposed by company. "Orlen" is not this type of acronym to be written with capitalics. If it would be written as "øRlΞn". Would you accept it? Eurohunter (diskusija) 2021. gada 20. janvāris, plkst. 14.51 (EET)[atbildēt]

SOR Libchavy[labot pirmkodu]

@Edis: Hi, I change photo in this article, because original photo (SOR NS 12 Electric at IAA) isn't sharp. My photo is sharp. I just want to increase the overall quality of Wikipedia. So I reverted your revert. --MIGORMCZ (diskusija) 2021. gada 10. marts, plkst. 19.43 (EET)[atbildēt]

Iekavas (10.06.2021)[labot pirmkodu]

Sveiks, es esmu bots. Es pamanīju, ka šis labojums lapā SAP (uzņēmums), iespējams, ir sabojājis sintaksi. Ja tā tiešām notika, neuztraucies, to var izmainīt, veicot labojumus lapā. Ja es nesapratu, kas notika, vai arī Tev ir citi jautājumi, droši atstāj ziņu mana operatora diskusiju lapā.

Paldies! EdgarsBot (diskusija) 2021. gada 10. jūnijs, plkst. 13.02 (EEST)[atbildēt]

Iekavas (03.05.2023)[labot pirmkodu]

Sveiks, es esmu bots. Es pamanīju, ka šis labojums lapā Horizont (uzņēmums), iespējams, ir sabojājis sintaksi. Ja tā tiešām notika, neuztraucies, to var izmainīt, veicot labojumus lapā. Ja es nesapratu, kas notika, vai arī Tev ir citi jautājumi, droši atstāj ziņu mana operatora diskusiju lapā.

Paldies! EdgarsBot (diskusija) 2023. gada 3. maijs, plkst. 12.02 (EEST)[atbildēt]