Temats Dalībnieka diskusija:Edgars2007

Ludis21345 (diskusijadevums)

Esmu ievērojis, ka rakstos pat par slavenībām bieži trūkst atsauces un ārējās saites, piemēram, Ludvigs van Bēthovens. Tāpēc, lai būtu vismaz ko pievienot, ierosinu izveidot veidni "Enciklopēdiju ārējās saites". Tās modeļa uzmetums sagatavots manā smilšu kastē: Dalībnieks:Ludis21345/Smilšu kaste. Ja piekrīti, tad lūdzu izveido veidni un tās moduļa smilšu kasti, lai varu varbūt ko papildināt.

Edgars2007 (diskusijadevums)

Tev nevis mana, bet gan kopienas piekrišana būtu vajadzīga :) Bet ja nopietni - var jau, protams, padomāt, kā to visu labāk saorganizēt (daži kolēģi noteikti būtu par {{Autoritatīvā vadība}} papildināšanu), bet jā, var arī šādi, protams.

Izskatās, ka savos puslīdz aktīvajos gados biju ieviesis Modulis:Ārējās saites, kur pa tēmām ir tās saites sadefinētas. Izmantojas laikam tikai aktieriem pašlaik, potenciāli arī pārējās kategorijas būtu jāpārliek, bet nu labi, tas ir oftopiks.

Produkcijas versija sarakstam: Modulis:Ārējās saites/Enciklopēdijas (ar dažiem bugfixes), smilšu kaste - Modulis:Ārējās saites/Enciklopēdijas/Smilšu kaste. Bet nu pagaidām produkcijas versiju neaizsargāju, vari darboties arī tur. Vai smilšu kastē. Kā ērtāk.

Ā, vēl piezīmes:

  • LNB ieraksts jau ir autoritatīvās vadības veidnē, ja kas. neredzu īsti jēgu dublēt.
  • man ne visai patīk vārds "izklāsts". "ieraksts" izklausās labāk. bet tās tiešām ir manas personiskās domas. nav iebildumu arī pret izklāstu.
Ludis21345 (diskusijadevums)

LNB izdzēsu. Es svārstījos starp ieraksts un izklāsts, lai paliek ieraksts. Jau izmēģināju lapā Bēthovēns. Pēc manām domām raksts izskatās labāk un galvenais -- tas neprasa daudz pūles.

Edgars2007 (diskusijadevums)
Atbildēt "Priekšlikums veidnei"