Temats Dalībnieka diskusija:Edgars2007

Baisulis (diskusijadevums)
Edgars2007 (diskusijadevums)

čau. to gan jau tikai konkrētās veidnēs/moduļos vajag. t.i., country alias tikai nodrošina lookup nosaukumiem. piemēram, Veidne:Olimpiskie čempioni vieglatlētikā — lēkšana no vietas vīriešiem tādas izmaiņas nevajadzētu.

bet vispār - vēlreiz atgādinājums, ka sorī, bet tās ir pietiekoši nejēdzīgas izmaiņas. neesmu pēdējā laikā sekojis aktualitātēm vikipēdijā, bet dažas maiņas vismaz agrāk arī ir bijušas destruktīvas. piemēram, nācijas/tautas pāradresācija uz valsts rakstu. noteikti arī tādas esi labojis. kāpēc destruktīva izmaiņa? jo tajā brīdī, kad kāds uzrakstīs rakstu par šo tautu vai vatever kas tā skaitās konkrētajā keisā tas raksts būs orphan stāvoklī, lai arī potenciāli varētu būt desmitiem saišu. kurš ies cauri visām saitēm uz valsts rakstu? baisulis? :)

protams, ir daudzi keisi, kad šī darbība ir vajadzīga. piemēram, lielie/mazie burti, pareizie īpašvārdu atveides varianti, nosaukumu tulkojumi etc., bet ASV -> "Amerikas Savienotās Valstis" - kam? :)

Baisulis (diskusijadevums)

tā jau ir kā tu saki. Brīžam vispār domāju, kādēļ iedziļinos tādos sīkumos. :P Bet tad kāds izsaka savu viedokli (pamatoti subjektīvu) un jā, var kādu laiku atkal nodarboties ar normālām lietām, kamēr atkal širmis aizkrīt ciet uz tām zaļajām saitēm. :D ok - Laimīgu jauno!

Edgars2007 (diskusijadevums)
Baisulis (diskusijadevums)

Katrs jūk prātā pa savam - kaitējums no tā nav nekāds. Piekrītu, labojums ir 90% bezjēdzīgs, bet lai pagaidām ir.

Atbildēt "Modulis:Country alias"