Diskusija:European Hit Radio

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

neitralitaate[labot pirmkodu]

teikshu kaa ir, shitais raksts ir viena liela reklaama. Lool 21:14, 12 novembrī, 2006 (UTC)

Dārgais Lool! Wikipedia ir bezmaksas tīmekļa enciklopēdija, kuru var veidot un papildināt jebkurš! Tādēļ lai tev nebūtu tik skumīgi un baisi ap sirdi par sazvērestību vai "reklāmu" internetā, tad lūdzu tevi, izvēlies jebkuru Latvijas radiostaciju un uz priekšu! Es būtu ļoti priecīgs, ja par lielāko komerciālo Latvijas radiostaciju: Radio SWH būtu vairāk nekā 3 teikumi! Priekš tam jau ir wikipedia! Ieguvēju būsim visi mēs! =)
P.S. Diez vai tā ir mana vaina, ka citu radiostaciju patstāvīgie klausītāji ir tik kūtri!
Ar cieņu, European Hit Radio lapas autors --Digital1 21:50, 13 novembrī, 2006 (UTC)
Daargais Digital1,
Mani satrauc nevis tas, ka lapaa ir tik daudz informaacijas, bet gan tas, ka taa shkjiet lieka un nevajadziiga. Piemeeram Ievadparagraafs izskaidro radiostacijas darbiibu, tomeer ir redzams daudz subjektiivas informaacijas. Piemeeram stacija atteelo REAALO Eiropas muuzikas situaaciju (kas tad ir nereaalaa situaacija?). Otrais teikums beidzas ar izsaukuma ziimi, kas nepaarprotami rada agjiteejoshu noskanju (Wikipedia meerkjis ir paust neitraalu, nevis emocionaalu informaaciju)
"ka atliek uz pāris stundām ieslēgt European Hit Radio un ar to pietiek, lai rastos priekštats par reālo situāciju Eiropas mūzikas tirgū" - taa man neskjiet objektiiva informaacija, bez taas var iztikt.
"Tieši tādēļ šīs radiostacijas nosaukums ir European Hit Radio." ir lieks teikums. Objektiivaak buutu "Radiostacijas nosaukums censhas atspoguljot taa meerkji" vai tamliidziiigi.
Es nesaku, ka mana miiljaakaa radiostacija nav EHR, tachu raksta stils ir paaraak personiigs lai buutu enciklopeedijas kvalitaates materiaals.
Ceru mans viedoklis noderees.
Lool 22:47, 13 novembrī, 2006 (UTC)
Augsti godātais Lool!
Visu cieņu tavam viedoklim, bet ja tu redzi kādas nepilnības tad - spied "izmainīt šo lapu"! Man vienkārši pašlaik tam nav laika!
--Digital1 00:43, 14 novembrī, 2006 (UTC)

Vienīgā radiostacija Latvijā[labot pirmkodu]

Kikos, nebiju pamanījis, ka tur ir rakstīts Reklāmraksts. Man ir vēl pāris linki (1, 2, 3) tev kuru? Visur jau tā informācija ir ņemta pamatā no viena avota, kas ir EHR mājas lapa, bet šeit rodas jautājums — kur tad mums būs robežšķirtne starp informāciju un reklāmu? --Digital1 20:22, 4 novembrī, 2011 (UTC)

Tas teikums nav jēdzīgs. Gribi teikt, ka citas radiostacijas sniedz vecu, neprecīzu un šauru informāciju par Eiropā populārākajām dziesmām? --62.84.17.35 20:26, 4 novembrī, 2011 (UTC)
Tie daži linki izskatās pat pēc copy+paste no šī Vikipēdijas raksta, tā diezgan bieži var būt. Atreferējam sevi? --62.84.17.35 20:28, 4 novembrī, 2011 (UTC)
Kad mēs iemācīsimies ne tikai lasīt, bet arī saprast izlasīto? "informācija ir ņemta pamatā no viena avota, kas ir EHR mājas lapa". Tas teikums ir jēdzīgs, jo EHR tik tiešām ir vienīgā radiostacija Baltijas valstīs (un es to tiešām zinu), kas atspoguļo precīzi to muzikālo situāciju, kas ir Eiropā. Citās radiostacijās mūzika tiek izvēlēta pēc mūzikas redaktora un/vai raidījuma vadītāju gaumes. Vienīgais raidījums, kurš atkāpjas no šī standarta ir EHR Top 40, jo tiek sastādīts, pamatojoties uz klausītāju balsojuma rezultātiem. --Digital1 10:02, 5 novembrī, 2011 (UTC)
Kikos, 1, 2, 3? --Digital1 14:02, 6 novembrī, 2011 (UTC)
Digital1, tu izliecies, jeb tiešām domā, ka šīs copy/paste sloganu frāzes der kā atsauces? --Kikos 14:48, 6 novembrī, 2011 (UTC)
Tad jau var sākt diskutēt (kas, bez rezultātiem, ne reizi vien ir arī darīts), ko vispār mēs izmantojam kā atsauci. Tik pat labi var teikt, ka jebkura ziņa portālā, kura ir ņemta no LETA vai BNS, daļēji ir šo ziņu aģentūru darbnieku POVs. Ja jau būtu vēlme, tad jebkurai atsaucei var piekasīties, bet var jau arī atsaukties uz slogana frāzēm, ja jau tās nemelo un nepārspīlē — tā teikt katra reklāma sastāv no informācijas un jebkura informācija var būt arī reklāma. Bet nepatīk man Kikos tas, ka tu izvirzi problēmu un nepiedalies tās risināšanā. Es arī varu to atsauces pieprasījumu ignorēt un nelikties par viņu ne zinis — vai tā būs labāk? --Digital1 16:28, 6 novembrī, 2011 (UTC)
Digital1, vienkārši izņem to vārdu "vienīgā", tad arī būs tas teikums ticamāks un cilvēki nešaubīsies. --GreenZeb — 2011. gada 6. novembrī, plkst. 18.36 (UTC +2)

Tiešraide no Essential pārtraukta/izņemta no programmas[labot pirmkodu]

Jau kaut kur no februāra beigām vai marta (2012) - jau kādu pusotru mēnesi nav vairs tiešraides no essīša, viss tas raidlaiks ir aizņemts ar "Party Service" (pietam reāli ciešā rotācija, tur dziesmu, izskatās, pietiek kādai stundai, pusotrai un tad viss sāk atkārtoties no jauna). Pāris reizes meklēju Google, ne pušplēsta vārda ne twitteros, nekur. Šie (EHR) uztaisīja baigi detalizēto video kā viņi mainīs savu programmu (ap to laiku arī tā tiešraide pazuda, laikam), bet arī tur neko nepieminēja. Bet, laikam, sakars ar to viņu "uzlaboto" programmu.

http://essential.lv ir viņiem ķipa tas "forums" - "Radio Show Tracklists" kur cilvēki cer ka kāds viņiem spēs iedot treku ID (cerēt nav kaitīgi, protams, tur vieni vienīgi jautājumi un nevienas atbildes) un tur 1000+ ierakstu, tā kā izskatās, ka daži tomēr klausās, bet visiem po ka pazuda? Es zinu, daži cilvēki te raksta par dīdžejiem un tml. varbūt kāds zin, kas ir noticis ar to Essential tiešraidi? SV (diskusija) 20:16, 20 aprīlī, 2012 (UTC)

Daļēji aizsargāt?[labot pirmkodu]

Varbūt nepieciešams uzlikt daļēju aizsardzību uz kādu laiku, lai piem. IP nevar labot? Bieži vandāļi uzdarbojas. --Laurijs (diskusija) 2021. gada 29. marts, plkst. 15.00 (EEST)[atbildēt]