Veidnes diskusija:Stub

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Avoti:
en:Template:Stub
en:Template_talk:Stub

Ko darīt ar citām lapām, kas attiecas uz stub, piem. w:Wikipedia:Find or fix a stub?

Es samazināju ikonas izmēru, izņēmu lieko kodu un uzliku, lai viņš ir slīprakstā. Tādā veidā tas neuzskatās tik uzbāzīgs. Reinis Ivanovs 20:14, 13 septembrī, 2007 (UTC)

Nē, patiesībā, tur vajag vienu šablonu izskatam visiem aizmetņiem, lai var no vienas vietas izmainīt, un rūpīgāk izdomāt vispirms. Reinis Ivanovs 20:51, 13 septembrī, 2007 (UTC)

Latviešu valoda nosaukumos[labot pirmkodu]

Labāk būtu saukt "Veidne:Aizmetnis", jo "stub" nekā neizsaka. Tas man asociējas ar "stulbs". Mums vajadzētu visur, kur vien iespējams, lietot latviešu valodu! --Dainis 05:17, 14 septembrī, 2007 (UTC)

Aizmetnis ir garāks un to ir grūāk uzrakstīt nekā stub. Abas veidnes funkcionē identiski. -Yyy 05:29, 14 septembrī, 2007 (UTC)
Tas nav nopietns arguments. Mums taču jādomā arī par satura vieglu uztveršanu. Piem., jaunie lietotāji, atverot rediģēšanai rakstu, sastopot "stub", ir nesaprašanā. Ja tā vietā ir "aizmetnis", tad skaidri saprotams, kam tā veidne paredzēta.
Ja vienīgais arguments ir nosaukuma garums, kas ļoti aizkavē jaunu rakstu rakstīšanu, tad varu piedavāt pakalpojumu: neņematies ar starpviki saitēm, pietiek ielikt vienu valodu, piem., angļu, un DaBot ieliks visas citas. --Dainis 05:48, 14 septembrī, 2007 (UTC)
Nu jā, galvenā problēma ir garums (stub=4 burti; aizmetnis=9 burti). -Yyy 09:07, 14 septembrī, 2007 (UTC)