Veronika (UgunsGrēks)

Vikipēdijas lapa
Veronika
"Neprāta cena" un "UgunsGrēks" tēls
Pēdējā parādīšanās

"UgunsGrēka" 138. sērija (2. sezona)
Attēlo

Venta Vecumniece
Informācija
Iesauka(-s) Vera, Veriņa, Nika
Suga Cilvēks
Dzimums Sieviete
Tautība Latviete

Veronika ir Latvijas Televīzijas seriāla "Neprāta cena" un TV3 Latvija seriāla "UgunsGrēks" varone. Viņu tēlo latviešu aktrise Venta Vecumniece. Veronika ir dzīvespriecīga un jautra.

Biogrāfija[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

"UgunsGrēks"[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

1. Sezona[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Silvija pēc šķiršanās ar Vadimu un ugunsgrēka viesnīcā dabūja sejas apdegumus un domāja, ka ir ļoti neglīta un nekad nedabūs dzīvesbiedru, tāpēc Veronika izdomāja viņai palīdzēt, izveidojot profilu iepazīšanās portālā. Pēc kāda laika viņas portālā ieraudzīja profilu ar segvārdu ''Vinnijs Pūks'' un profila bildi ar lācīti. Veronika uzstāja, lai Silvija ar šo cilvēku iepazīstas tuvāk. Vēlāk atklājās, ka mistiskais profila īpašnieks bija Vadims, un Veronika ar viņu sadarbojās, lai savestu viņu un Silviju atpakaļ kopā. Beigās viņai tas izdevās.

2. Sezona[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Kad psihoterapeits Rihards Baumanis un skolotāja Elza Baumane noorganizēja zirgu terapijas nodarbības, Veronika sadarbojās ar Rihardu un izlikās par garīgi slimu, lai izjokotu Elzu. Pēc tam Veronika divkosīgi nostājās arī Elzas pusē, bet joprojām "piespēlēja" arī Rihardam. Veronikai bija arī savs plāns — savest abus kopā, pat ja viņi pagaidām strīdējās. Viņai tas izdevās, kad viņa negaidīti uz vienu nakti ieslēdza Elzu un Rihardu Pētersoniem piederošās viesnīcas biljarda zālē. Beigās Rihards un Elza apprecējās, un Veronika aizbrauca no viesnīcas.