Vikipēdija:Kontakti/Temati

Vikipēdijas lapa


Lasītājiem
Kā ziņot par problēmu ar rakstu vai atrast papildinformāciju.

Rakstu temati
Problēmas ar rakstiem par Tevi, Tavu vai Tevis pārstāvētu uzņēmumu.

Licencēšana
Kā kopēt informāciju no Vikipēdijas, ziedot savu informāciju vai ziņot par savas informācijas nelicencētu izmantošanu.

Ziedotājiem
Uzzini vairāk par procesu, veidiem, kā ziedot, un to, kā tiek tērēta Tava nauda.

Plašsaziņas līdzekļi un partneri
Ja pārstāvi kādu plašsaziņas līdzekli un vēlies sazināties ar Vikipēdiju vai Tev mums ir sadarbības piedāvājums.


Ja Tev šķiet, ka raksts par Tevi vai Tavu organizāciju ir nepilnīgs, neprecīzs vai tendenciozs, pastāv vairāki veidi, kā šo problēmu apspriest ar Vikipēdijas redaktoru kopienu.

Vikipēdijai nav centralizēta autora vai satura recenzenta, un mūsu saturu uztur brīvprātīgi redaktori. Cilvēki, kas labojuši vai uzrauga Tavu rakstu, būtu pirmie, ar ko sazināties. Reizēm ar viņiem var sazināties, atstājot komentāru ar problēmu aprakstu raksta diskusiju lapā. To var atrast, spiežot uz saites "Diskusija" raksta augšā. Nonākot tur, spied uz "Jauna sadaļa" saites labajā malā. Tiks izveidota jauna sadaļa, kur varēs ievietot konkrētos komentārus vai bažas. Ja esi tieši saistīts ar raksta tēmu, tad par šo interešu konfliktu norādi diskusijā. Vislabāk būs, ja konkrētos labojumus veiks citi autori. Klikšķini uz pogas "Saglabāt lapu", un jaunā sadaļa uzreiz tiks pievienota.

Ja Tu vēlies ziedot fotogrāfijas, lai ilustrētu Tavu rakstu, vai pievienot balss ierakstu, Tu vari tos augšupielādēt un iekļaut rakstā. Tu vari arī nosūtīt tos e-pastā uz photosubmission@wikimedia.org (angļu valodā). Lūdzu, iekļauj fotogrāfiju kopā ar deklarāciju, ka tev pieder tās autortiesības un tu piekrīti to publicēt ar brīvu licenci. Mēs iesakām izmantot Creative Commons Atsaucoties-Nemainot licenci 4.0. Ja tev nepieder autortiesības, lūdz fotogrāfam vai autortiesību īpašniekam nosūtīt šo atļauju. Paraugam var izmantot šo deklarāciju.