Vikipēdija:Vikidarbnīca/Vikipēdijai latviešu valodā 15

Vikipēdijas lapa

Vikipēdijas latviešu valodā kopiena 2018. gada 6. jūnijā rīko tiešsaistes (neklātienes) vikidarbnīcu. Pasākuma mērķis ir ar kopīgu devumu atzīmēt Vikipēdijas projekta latviešu valodā 15. "dzimšanas dienu", radot Vikipēdijas rakstus no vajadzīgo rakstu saraksta.

Pasākuma informācija[labot pirmkodu]

Vikidarbnīca norisināsies 24 stundu garumā (0.00—24.00), no kurām var izvēlēties sev ērtāko laiku, kad dot savu ieguldījumu projektā. Vikidarbnīca notiek tiešsaistē, tās laikā ir iespējams pievienoties Skype čatam, kurā Vikipēdijas projekta aktīvajiem dalībniekiem var uzdot jautājumus par neskaidrībām rakstu veidošanā.

Rakstu tēmas[labot pirmkodu]

Rakstu tēmas vēlams izvēlēties no vajadzīgo tēmu saraksta, tomēr rakstīt var arī par brīvi izvēlētu tēmu. Lai "rezervētu" savu tēmu, pirms sākt darbu pie paša raksta, atveriet lapu labošanas režīmā, ievietojiet šādu kodu: {{inuse}} un saglabājiet lapu. Nevajadzētu vienlaicīgi rezervēt vairāk kā divas tēmas.

Papildu augstāk minētajam sarakstam, "sarkanās saites" Vikipēdijā apkopotas arī šeit.

Ja nejūties pietiekoši varošs (vai arī vienkārši nevēlies) izveidot jaunu rakstu, Tev ir lieliska iespēja uzlabot kādu (teksta ziņā) īsu rakstu, kas ir pietiekoši nozīmīgs un, iespējams, interesants, lai par šo tēmu būtu vairāk par diviem trim teikumiem teksta.

Dalībnieki[labot pirmkodu]

Saziņai[labot pirmkodu]