Dalībnieka diskusija:Liepaja52-6

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Esi sveicināts(a) Vikipēdijā!


Iesākumā lūdzam iepazīties ar svarīgāko informāciju, kas jāzina, uzsākot darbu!

Pirms pirmā raksta izveides lūdzam izlasīt lapu Raksta izveidošana un apmeklēt rakstu vedni.


Sveiks(a), Liepaja52-6. Esi sveicināts(a) Vikipēdijā latviešu valodā.

Vikipēdija ir brīva enciklopēdija ar bezmaksas saturu, kuru var lasīt un rediģēt ikviens.


Diskusiju lapās lūgums parakstīties ar 4 tildēm (~~~~) vai rīku joslā nospiest pogu . Paldies.

Dzelzceļa stacijas[labot pirmkodu]

Vai drīkstu ieteikt apskatīties citus rakstus par šo pašu tematiku, lai gūtu priekšstatu par to, kā vikipēdijā raksti noformējami un pie kāda stila vēlams pieturēties. Milzkalne (stacija), Dalbe (stacija). --Kikos 12:55, 1 decembrī, 2009 (UTC)

Vairums staciju rakstu ir šeit (var palasīt un apskatīt kodu), infokaste ir šeit, dzelzceļu projekta lapa šeit. Ja ir tehniskas problēmas, droši var jautāt tepat. Labāk uztaisīt vienu kārtīgi noformētu rakstu vai vismaz aizmetni, nekā desmit plikus teksta gabaliņus, kurus citiem pēc tam jāsakārto. Attēlus varēsi sākt ielādēt četras dienas pēc reģistrēšanās, vienīgi tiem jābūt paša fotografētiem vai vismaz ar atļauju brīvi izmantot jebkuriem mērķiem (to jānorāda attēla lapā). Bez augšupielādes ievietot bildes no citiem resursiem nevar, vienīgais izņēmums ir Vikikrātuve. Veiksmi darbā! --ScAvenger 15:06, 1 decembrī, 2009 (UTC)

Tā gan nevajag darīt - raksti nevar sastāvēt no plika līnijas staciju saraksta, kur par attiecīgo staciju sīkāk nekā nav. Kāda jēga no tādiem rakstiem? Ja netaisies tos ātri papildināt, būs jādzēš. --ScAvenger 21:14, 2 decembrī, 2009 (UTC)

Ne tā. Ir jāņem raksts Alsunga/Dienvidstacija (stacija) un esošā saraksta koda vietā jāieraksta {{Dzelzceļa līnija Liepāja—Ventspils}}. Pati Veidne:Dzelzceļa līnija Liepāja—Ventspils nav jāaiztiek un nekādi papildus teksti, kā vien staciju saraksta navigācijas kods, tur nav jāpievieno. --ScAvenger 13:42, 3 decembrī, 2009 (UTC)

Atkārtoju, šajā veidnē neko neizmaini! Visus izmaiņas veido pašā rakstā! --Dark Eagle (diskusija · devums) 17:07, 3 decembrī, 2009 (UTC)

Skaties rakstu Vērgale (stacija). --ScAvenger 13:45, 3 decembrī, 2009 (UTC)

Iesaku tev visu staciju raktus veidot pēc šī raksta, tur jau ir ieliktas visas vajadzīgās veidnes un kategorijas. --Dark Eagle (diskusija · devums) 13:57, 3 decembrī, 2009 (UTC)

Vai arī skaties Kapsēdes stacijas lapu, kura, kamēr nav izdzēsts, sastāv no visiem vajadzīgajiem rakstam elementiem. --Dark Eagle (diskusija · devums) 14:06, 3 decembrī, 2009 (UTC)

Cik reizes man būs tev jāatkārto? Nerediģē veidni Dzelzceļa līnija Liepāja—Ventspils! --Dark Eagle (diskusija · devums) 17:45, 3 decembrī, 2009 (UTC)