Attēla diskusija:9. tramvajs Aspazijas bulvārī 2.jpg

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

[1] ~~Xil (saruna) 18:17, 6 jūlijā, 2010 (UTC)

Tas ir tas pats rozā brīnums, ko nesen jau dzēsām, vai cits? --ScAvenger 19:23, 6 jūlijā, 2010 (UTC)

Cits, šeit Dzintars ir paklausījis manam padomam un aizgājis nofočējis no otras Aspazijas bulvāra puses, tātad nevarētu teikt, ka viņš vispār neklausās, bet es to teicu ar domu, ka tur var arī izmanevrēt tā, lai barjeras nav kadrā (tagad gandrīz vai gribās iet un pārbaudīt pašai vai tur normālu bildi nevar dabūt). Un ja pirmajā rozā man likās, ka varbūt problēma ir no saules (ja viņš būtu fočējis saulrietā tā varētu būt un spožā saulē arī reizēm ir gļuki), tad šeit fotografēts ēnā un laikam pat ir nomācies ~~Xil (saruna) 19:50, 6 jūlijā, 2010 (UTC)
Vispār varbūt viņš ir uzlicis kaut kādu režīmu, kas ietekmē krāsu toņus (Digital1 viņam kaut ko teica par balto krāsu) ~~Xil (saruna) 21:23, 6 jūlijā, 2010 (UTC)
Es arī nesaprotu, no kurienes rodas tā rozā nokrāsa. Nepareizs baltā balanss attiektos uz visu bildi, nevis tikai sāniem. Bojāts fotoaparāts, vai nepareizi pielietots fotošops? Noteikti bilde ir mākslīgi pārlieku samazināta. Slinkums speciāli pašam vaktēt to devīto numuru, pārāk reti kursē. --ScAvenger 04:25, 7 jūlijā, 2010 (UTC)
Šeit ir kaukāds pionieru pils fotopulciņš? Nemāk džeks fotogrāfēt - lai dara ko citu (ko māk). Tiesa gan, arī ar "to citu" ir lielas problēmas. Ja tā turpināsies - viņam beztermiņa bloks iestāsies ātrāk nekā Krishjaanim ;) --Kikos 07:20, 7 jūlijā, 2010 (UTC)
Photoshop izmantošana parasti tiek fiksēta bildes meta datos, es neko tādu nemanīju, tā kā bilde ir samazināta varbūt kāda vienkāršāka apgraizīšanas programma. Bez baltās krāsas vēl ir citi filtri, kas var iedarboties uz bildes krāsu, plus (tas gan nav šis gadījums), ja pirksti ir bijuši tuvu objektīvam bildē var parādīties mistiski sarkanas auras ~~Xil (saruna) 19:19, 7 jūlijā, 2010 (UTC)