Pāriet uz saturu

Dalībnieka diskusija:Magistrus

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Sveicināti Vikipēdijā! Diemžēl ar autortiesībām aizsargātu informāciju bez atļaujas šeit ievietot nedrīkst. --ScAvenger 16:06, 19 augustā, 2007 (UTC)

Atvainojos! Es lietoju Wikipēdiju jau kādus pāris gadus, bet kaut ko ievietoju šeit pirmo reiz. Lieta tāda, ka es esmu Kārļa Krauzes radinieks, viņa māsas mazdēls, tāpēc arī gribēju šeit ievietot rakstu par viņu. Un Ogres lapā atradu kaut ko sakarīgu, tā lūk. Mans īstais vārds ir Aldis Alks un mans tēvs - Aivars Alks ir Kārļa Krauzes krustdēls.

Nekā briesmīga, tādu kļūdas šeit aiz nezināšanas izdara daudzi. Taču tā vienkārši ar Copy → Paste tekstu, ja vien tas nav bijis paša rakstīts un nav saņemta atļauja, no svešas lapas pārkopēt nevar. Ir jāraksta pašam, ar paša vārdiem, vislabāk, ja tiktu izmantoti vairāki avoti. Protams, par pamatu var ņemt tos pašus Ogres lapā atrodamos faktus un ievietot ārējo saiti uz to. Domājams, ka Jums kā radiniekam varētu būt zināmi pietiekami daudzi enciklopēdijas cienīgi fakti par Kārli Krauzi, vai, teiksim viņa fotogrāfija. Nav jābaidās te kaut ko sabojāt, visu var labot, ja būs nepieciešams, palīdzēsim ar noformēšanu. Veiksmi darbā! --ScAvenger 16:24, 19 augustā, 2007 (UTC)

Jā, manam tēvam ir daudz informācijas un arī mākslinieka grafikas utt... Diemžēl, es dzīvoju Anglijā, bet mans tēvs Latvijā, tāpēc tā arī sanāca. Ja es šo rakstu, ņemot to par pamatu, nedaudz papildinātu un labotu vai izmantotu, vai tad arī to nebūtu iespējams ievietot?

Pārstāstot saviem vārdiem, protams, var izmantot. Turklāt šādu ziņu portālu informāciju būtu vēlams pārbaudīt (piemēram, Kārlis Krauze, liekas, izstrādājis nevis 10, bet gan 100 latu naudaszīmi). Jebkurā gadījumā, parādoties jaunai informācijai, rakstu var pēc vēlēšanās papildināt un izmainīt. --ScAvenger 16:40, 19 augustā, 2007 (UTC)

nu redz, es nemaz kārtīgi neizlasīju.... tā iet, kad kaut ko dara pirmo reizi... gribēju, kā labāk, bet sanāca kā vienmēr:))

Var sākt ar lietošanas pamācības izlasīšanu :-) Būs jau labi! Starp citu, diskusijās ir vēlams parakstīties, tam paredzēta desmitā augšējās rindas poga no kreisās (var arī vienkārši četras tildes iedrukāt). --ScAvenger 19:32, 19 augustā, 2007 (UTC)

Paldies! --Magistrus 19:34, 19 augustā, 2007 (UTC)