Diskusija:Simons Bolivars

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Es jūtu kā Kikoss jau sāk ķibināt "pareizi" atveidotu Bolivara kunga vārdu. Cik ļoti diez jāienīst savs bērns, lai dotu viņam tik garu vārdu --Krishjaanis 12:00, 5 augustā, 2008 (UTC)

Nu jā, bet nav jau arī Pikaso.--Zummis 12:04, 5 augustā, 2008 (UTC)
Bolivara kunga senčiem ir labpaticies ielikt viņam vārdā to de la Santissima Trinidad, tobiš Svētā Trīsvienība. Tagad nezinu, kā to lai pārliek. Sieviešu/Vīriešu dzimtes galotni; kopā/atsevišķi. Priekšrakstos tik ekstrēmi piemēri nav paredzēti. Anī sadžesčens? --Kikos 12:33, 5 augustā, 2008 (UTC)
Neredzu motivāciju Speedking labojumiem infoveidnē. Ir nopietns pamats, kādēļ rakstīju 2. un 3. Venecuēlas prezidentūru atsevišķi. Starp abām ir vairāku gadu pauze (Lielkolumbijas periods), kad Venecuēlai nebija sava prezidenta. Rakstīt, ka viņš ir bijis prezidents no 1813-1819 ir neprecīzi un nekorekti. Un par kategorijām ok, var jau izdzēst tāpēc, ka tās pašlaik neeksistē, taču faktiski viņš ir daudz vairāk nekā šo valstu prezidents (starp citu, vēstures kategorijas eksistē arī Angļu wiki), tāds kā nacionālais varonis. Bet nu biju ierakstījis, ka ar kategorijām vēl jāpastrādā.
Par to Santisima Trinidadu - sākotnēji biju ielicis pilno vārdu tikai pie oriģinālās rakstības (jo tas ir vienkāršāk). Ja nu gribas, lai pilnais vārds ir arī latviski, es atstātu "Santisima Trinidads", kas, starp citu, arī ir Pikaso vārdā. Tīri subjektīvi. --Zummis 12:51, 5 augustā, 2008 (UTC)
Tāds nepretenciozs vārdiņš puisim padevies. Varbūt tiešām lai paliek Santisima Trinidads - nu ja vien tas nav pārāk nestandarta variants? Par tām valstu prezidentūrām - ja tur pa vidu bijušas kaut kādas pārmaiņas (neko par to apgabalu un laiku vēsturiski nezinu) tad ir vērts atdalīt un norādīt, ka pa vidu īsti Venecuēlas nav bijis (ja patiešām nav bijis un kolumbieši tur plosījušies). --Krishjaanis 13:05, 5 augustā, 2008 (UTC)