Vikipēdijas diskusija:Privātuma politika

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

labdien? mans piedāvājums būtu ierosināt dzēst šo privātuma politiku. iemesls, nav oficjālā versija latviešu valodā. mēs varētu izveidot savu privātuma politiku, saprotamā latviešu valodā —Šo komentāru pievienoja Valterskristapsons‎ (diskusijadevums).


Iebilstu pret dzēšanu, bet atbalstu tulkošanu. AgrisR (diskusija) 17:50, 21 septembrī, 2014 (EEST)

Dzēst nevajag, labāk saite uz svešvalodām, nekā nekāda informācija. "Savu" politiku mēs laikam nedrīkstēsim veidot :), bet precīzi pārtulkot esošo nevienam nav liegts. --ScAvenger (diskusija) 20:39, 21 septembrī, 2014 (EEST)

'mans piedāvājums būtu ierosināt balsošanu par privātuma politikas latviskošanu. balsošanai jānotiek 3 mēnešus —Šo komentāru pievienoja Valterskristapsons‎ (diskusijadevums).

T.i., tulkošanas vietā balsot :) --ScAvenger (diskusija) 23:17, 23 septembrī, 2014 (EEST)

mēs varam pasludināt, ka balsošana ir sākusies. balsošana beigsies pēc 3 mēnešiem. šajā pašā laikā —Šo komentāru pievienoja Valterskristapsons‎ (diskusijadevums).

Mēs varētu arī pasludināt, ka kādam derētu neliels profilaktisks bans. Par savas diskusiju lapas ignorēšanu. --ScAvenger (diskusija) 19:43, 24 septembrī, 2014 (EEST)

stop, jūs runājat par diskusiju lapām. lūdzu, adgriežamies pie diskusuijas par privātuma politiku —Šo komentāru pievienoja Valterskristapsons (diskusijadevums). es nezinu, kātas ir izdarāms, un kur var tūkot. vienīgais risinājums ir izdzēst privātuma politiku

Nekāda balsošana nav vajadzīga. Kādam ir jāuzņemas iniciatīva tulkošanai, tas varētu būt Lietotājs:Valterskristapsons‎. --Papuass (diskusija) 20:58, 24 septembrī, 2014 (EEST)