Attēls:Emblem of the Islamic Emirate of Afghanistan.svg.png

Vikipēdijas lapa

Emblem_of_the_Islamic_Emirate_of_Afghanistan.svg.png(315 × 318 pikseļi, faila izmērs: 96 KB, MIME tips: image/png)

Kopsavilkums[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Afganistānas valsts ģerbonis un kā tāds nav aizvietojams ar pieejamu brīvu attēlu. Ņemts no EnWiki: https://en.wikipedia.org/wiki/File:Emblem_of_the_Islamic_Emirate_of_Afghanistan.svg . Ģerboņa lietošanas tiesiskais statuss ir neskaidrs, tāpēc tas tiek automātiski uzskatīts par nebrīvu un lietojamu tikai pēc “fair use” principa.

Ģerboni lietoja Afganistānas Islāma Emirāts (1996-2001), pēc emirāta atjaunošanas 2021. gadā tika atjaunots arī tā ģerbonis.

Attēls paredzēts tikai rakstiem Afganistāna un Valstu_ģerboņu_galerija un, ja tādi tiks uzrakstīti, Afganistānas ģerbonis un Afganistānas Islāma Emirāts (1996-2001).

Licence[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Šis attēls ataino zīmogu, emblēmu, ģerboni. Tā lietošana Vikipēdijā var būt nesaskaņota vai pretrunā ar autortiesību likumdošanu. Iebildumu gadījumā šis attēls var tikt dzēsts.

Izmantot vai nu {{logo}}, vai {{6.2 pants}}, vai {{NA-70}}.

Faila hronoloģija

Uzklikšķini uz datums/laiks kolonnā esošās saites, lai apskatītos, kā šis fails izskatījās tad.

Datums/LaiksAttēlsIzmēriDalībnieksKomentārs
tagadējais2022. gada 26. jūnijs, plkst. 13.192022. gada 26. jūnijs, plkst. 13.19 versijas sīktēls315 × 318 (96 KB)Egilus (diskusija | devums)Afganistānas valsts ģerbonis un kā tāds nav aizvietojams ar pieejamu brīvu attēlu. Ņemts no EnWiki: https://en.wikipedia.org/wiki/File:Emblem_of_the_Islamic_Emirate_of_Afghanistan.svg . Ģerboņa lietošanas tiesiskais statuss ir neskaidrs, tāpēc tas tiek automātiski uzskatīts par nebrīvu un lietojamu tikai pēc “fair use” principa. Ģerboni lietoja Afganistānas Islāma Emirāts (1996-2001), pēc emirāta atjaunošanas 2021. gadā tika atjaunots arī tā ģerbonis. Attēls paredzēts tikai rakstiem [[Afgan...