Dalībnieka diskusija:Edgars.starkis

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Sveiki, paldies par devumu, bet ir pieņemts, ka, ja vien raksts nav nozīmju atdalīšana, vairākus jēdzienus tajā neskaidro un ievadam apakšvirsrakstu neliek. Ja terminam ir vairākas nozīmes, tad raksts par patnozīmi var saukties šajā pamatvārdā, bet pārējiem rakstiem nosaukumu papildina ar iekavām, kurās norāda uz ko tieši attiecās raksts. Īsāk sakot, lūdzu, noņem rakstā Trigeris apakšvirsrakstu Trigeris (elektronikas termins), jo tas nav nepieciešams - raksts, šķiet, ir par biežāk izmantoto termina nozīmi, ir Trigeris (nozīmju atdalīšana), kur uzskaitītas visas nozīmes un Trigeris (DBPS) par otru nozīmi ~~Xil...sist! 22:03, 1 decembrī, 2007 (UTC)

Lūdzu, neliec rakstā Biedrība "Cita Ķekava" kontaktinformāciju - pirmkārt, enciklopēdijā nekad tādas lietas neievieto, tam ir paredzētas attiecīgo organizāciju mājaslapas; otrkārt - publicētie e-pasti būs laba ēsma visādiem spameriem. Un treškārt, pavisam nebija smuki pārdēvēt smilšu kasti - kur tad tagad citi lai spēlējas? :) --ScAvenger 18:54, 20 februārī, 2009 (UTC)

Kontaktinformāciju izņēmu. Atvainojos, par smilšu kastes dzēšanu, esmu iesācējs wiki rakstu veidošanā.

Labi jau labi, to visu var savest kārtībā (pie tā raksta gan vēl jāpiestrādā, lai neizskatītos pēc reklāmas). Veiksmi darbā! --ScAvenger 19:09, 20 februārī, 2009 (UTC)