Dalībnieka diskusija:Kapralis83

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Sveiciens Vikipēdijā un paldies par devumu! Vajadzētu norādīt, no kurienes ņemti rakstam SAP datu noliktava pievienotie attēli, lai varētu noskaidrot to autortiesību statusu. --ScAvenger 19:59, 22 janvārī, 2008 (UTC)

Sveiki! Attēlus veidoju pats. Šodien pievienoju "GFDL-self" tagu. Vova Zhuk 12:28, 23 janvārī, 2008 (UTC)

Kā ir ar tām datoru un serveru ikonām? Arī tās ir pašzīmētas vai no brīva avota? --Papuass 12:51, 23 janvārī, 2008 (UTC)

Tie ir no Microsoft Visio. Man ir licenzēta versija un visus attēlus, ko es taisu ar MS Visio, es varu izmantot jebkurā vietā. Vai vajag kaut kur norādīt, ka šos attēlus es uztaisīju tieši ar MS produktiem vai kā?

Nu tā interesanti sanāk. Visdrīzāk Microsoft pieder autortiesības uz šīm ikonām. Līnijas, elipses un citas triviālas lietas nebūtu problēma, bet no šīm ikonam ir veidots atvasināts darbs. Neesmu gan autortiesību eksperts, tāpēc tikai izsaku šādus komentārus. --Papuass 13:06, 23 janvārī, 2008 (UTC)

Paldies par komentāriem. Brīvajā laikā palasīšu to līgumu ar MS. Pašam kļuva interesanti, kas un kā.

Neesmu speciālists par to, bet man kaut kā tīri loģiski šķiet, ka Visio ir taisni šādas grafikas zīmēšanai domāta programma un iespēja izmantot gatavas ikonas ir tajā iekļauta - nav taču jāmaksā papildus programmas cenai vēl par zīmējumu izmantošanu ar šādām ikonām. Cita lieta, ja ikonas būtu izkopētas, teiksim, no programmas interfeisa elementiem - tad tas būtu autortiesību pārkāpums. Kaut gan autortiesību likumi ne vienmēr ar veselo saprātu draudzējas :(
Starp citu, mums nav veidnes ar nosaukumu GFDL-self, pašlaik pieejamās veidnes ir šeit. --ScAvenger 19:10, 23 janvārī, 2008 (UTC)