Dalībnieka diskusija:Speed

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Sveiciens Vikipēdijā un paldies par devumu! Lūdzu, drusku prātīgāk ar attēliem - tos augšuplādējot, obligāti jānorāda attēlu izcelsme! Gadījumos, ja izcelsmi un līdz ar to autortiesību statusu neizdosies noskaidrot (cik pagaidām apskatījos, daži ņemti no angļu vikipēdijas, bet to vajag norādīt uzreiz) attēli tiks dzēsti. Attēlus, kas jau ir Wikimedia Commons kopīgajā failu krātuvē, kā Attēls:T.I. by Carla.jpg, nav speciāli jāielādē, tie izmantojami tāpat. --ScAvenger 17:20, 18 martā, 2008 (UTC)


Sveiks! ScAvanger :)! Atvaino par bildēm es te jauniņais un visu riktīgi vēl neesmu sapratis. Man jautājums vai būtu man vērts tasīt lapas par 2Pac viņa albumiem un singliem? :)

Speed's

Taisīt šādas lapas tu vari, bet tām vajadzētu saturēt ievērojami vairāk informācijas par dziesmu sarakstu. Starp citu, labāk parakstīties ir ar četrām tildēm (~~~~) uzreiz aiz komentāra ~~Xil...sist! 18:42, 18 martā, 2008 (UTC)
Protams, var būt atsevišķas lapas par katru albumu, bet, kā jau Xil norādīja, no plikiem sarakstiem angļu valodā labuma būtu visai maz. Kaut gan tas pats Pac's Life izskatās tīri labi (galu galā citās valodās ir apmēram tas pats). Par bildēm - augšupielādes lapā ir noteikumi, ko būtu jācenšas ievērot; ja vēl nav zināšanu, kā pareizi ievietot saiti uz attēla avotu, var vienkārši iekopēt URL no pārlūkprogrammas adreses loga. Tas ļoti atvieglo vēlākos sakārtošanas pasākumus. Veiksmi darbā! --ScAvenger 18:57, 18 martā, 2008 (UTC)
Starp citu, tu vari pielikt rakstam tagu {{inuse}}, kamēr apstrādā, ja negribi, lai kāds cits rediģē, pēc tam to aizvāc, lai visiem ir skaidrs, ka rakstu atkal var apstrādāt tev neko nesabojājot ~~Xil...sist! 16:43, 1 aprīlī, 2008 (UTC)

Vikipēdijas darbnīca[labot pirmkodu]

Labdien!

6. jūnijā (otrdien) Vikipēdijas projektam latviešu valodā paliek 14 gadu. Lai to atzīmētu, aicinām visus, kas iepriekš darbojušies projektā, dienas laikā (00.00—24.00) uzrakstīt kādu jaunu rakstu. Vairāk informācijas atrodams iniciatīvas lapā. Tēma ir vēlama no vajadzīgo rakstu saraksta, bet derēs arī cita. Paldies arī par Tavu iepriekšējo ieguldījumu Vikipēdijas projektā! -- Edgars2007 (diskusija) 2017. gada 5. jūnijs, plkst. 18.57 (EEST)[atbildēt]