Dalībnieka diskusija:Tavex

Lapas saturs netiek atbalstīts citās valodās.
Vikipēdijas lapa

Sveiki, rakstu sākumā vajadzētu ielikt definīciju, kas paskaidro par ko ir raksts (piemēram, "X ir tādas un tādas valsts monēta" neaizmirstot norādīt kāpēc tā ir tik nozīmīga, ka par to vajadzētu būt rakstam). Ieteicams arī izlasīt lietošanas pamācību (īsi izskaidro pamatus, kas būtu jāzin visiem lietotājiem) ~~Xil * 10:07, 18 aprīlī, 2008 (UTC)

Vajadzētu arī izvairīties no vārdiem, kas pauž vērtējumu - tādiem kā "skaists" un "lielisks" un, ja pārpublicējat rakstus no savas mājaslapas, lūdzu, norādiet to (raksta diskusijā, kopsavilkumā vai savā lietotāja lapā), lai ir skaidrs, ka tas nav autortiesību pārkāpums un atcerieties, ka piekrītat to publicēt saskaņā ar GNU Free Documentation License, kas paredz, ka atsakaties no daļas autortiesību (t.i. piekrītat, ka tekstu var mainīt, pārpublicēt, izmantot komerciālos nolūkos utml.) ~~Xil * 10:16, 18 aprīlī, 2008 (UTC)
Nevajag dzēst rakstu uzlabošanas tagus, ja raksts netiek reāli uzlabots. Šie paziņojumi nav domāti, lai noniecinātu raksta autoru, bet gan, lai citi (vai pats autors) zinātu, ka raksts neatbilst Vikipēdijas prasībām un ir jāuzlabo. --ScAvenger 15:50, 23 aprīlī, 2008 (UTC)